לא ממש רפטינג, אבל ממליצה מאד לעשת סיור בבית הפרלמנט בבוקרשט, המבנה השני בגודלו בעולם (אחרי הפנגטגון),
בראשוב – ביקור בבית הכנסת חובה, ארמון פלש חובה.
תיהנו
לא ממש רפטינג, אבל ממליצה מאד לעשת סיור בבית הפרלמנט בבוקרשט, המבנה השני בגודלו בעולם (אחרי הפנגטגון),
בראשוב – ביקור בבית הכנסת חובה, ארמון פלש חובה.
תיהנו
תודה נורית היקרה,
נעשה הצבעה בבית ונחליט. בכל מקרה, אעדכן אחרי שנחזור.
חופשה נעימה גם לכם!
נורית היקרה,
קודם כל אלף תודות על עזרתך , וכמובן שאני משנה בהתאם להמלצותייך
אני אישית גם מעדיפה טיולי כוכב באזור אחד, אבל המתבגרים (16, 18, 20) הם רוצים גם וגם וגם. מזל שבעלי זורם עם כולם.
בנוסף אני חוששת קצת שהם ישתעממו, אולי מאג'ורה רגוע מדי עבורם
רוב החברים שלהם טסים לגארדה ורק אני הולכת נגד הזרם
כבר נעשיתי מבולבלת, אולי בכלל כדאי להחליף רק לאזור גארדה והדולומיטים?
הי נורית,
תודה על הפירוט . בהמלצתך הוספתי את macugnaga ללו"ז ובהסתמך על המלצות גולשים אחרים ניסע ברכב ולא ברכבת צ'אנטובלי (אנחנו שלושה נהגים, נוכל להתחלף ביננו), העיקר להיות בשוויץ לבקשת הצעירה שבחבורה 
שוב תודה רבה מראש
תודה רבה נורית, אשקול זאת בהחלט. האם את יודעת מה מזג האויר בmacugnaga בסוף יוני?
חג שמח,
שואלת שוב (זוג + 3 גדולים, טסים בסוף יוני) אחרי לא מעט חפירות ברשת נראה לי שנחלק כך את הימים, האם הגיוני? מתלבטת אם להישאר באזור מאגורה בלבד ולצאת לטיולי כוכב או לפצל את הלינה ולטייל יומיים בקומו.
ועד שאלה לגבי הלינה? מלון/דירה, לשלב?
אשמח מאד להערותיכם,
שואלת שוב (זוג + 3 גדולים, טסים בסוף יוני) אחרי לא מעט חפירות ברשת נראה לי שנחלק כך את הימים, האם הגיוני? מתלבטת אם להישאר באזור מאגורה בלבד ולצאת לטיולי כוכב או לפצל את הלינה ולטייל יומיים בקומו.
אשמח מאד להערותיכם,
חג שמח
הי שוב,
אחרי לא מעט חפירות ברשת נראה לי שנחלק כך את הימים, האם הגיוני? מתלבטת אם להישאר באזור מאגורה בלבד או לפצל את הלינה ולטייל יומיים בקומו.
נחיתה בצהריים במילאנו, נסיעה לבאונו, דרך סטרסה וארונה. שיט לאיזולה בלה ואי הדייגים. אחה"צ - סנטה קתרינה דל סאסו מוטארונה, אלפילנד + אורטה סן ג'וליו לוקרנו, רכבת צ'אנטוולי לראסה, סכר ורצ'סקה ורבניה,גני טרנטו, קאנרו ריביירה, ערוץ סנטה אנה. האם עדיף לוותר על גני טרנטו אם נהיה באיזולה בלה ובכלל האם כדאי לנסוע מזרחה לקומו או מקום אחר ולפצל לינה. (שריינתי מלון בלקו) קומו - שיט, ארנה, אורידו דה בלאנו / וארזה מילאנו וחזרה ארצה
אשמח מאד להערותיכם,
חג שמח
שלום לכולם,
זוג + 3 מתבגרים טסים בסוף יוני לשבוע, טיסות ממלפנסה מילאנו. מחפשים שקט וטבע,
ארבעה ימים אגם מאג'ורה ושלושה ימים אגם קומו, שני מקומות לינה בהתאמה. אשמח לתובנות לגבי המסלול שבניתיה
האם לחוץ או שעדיף להתמקד באזור אחד ולעשות טיולי כוכב
תודה רבה מראש,
שרה
@צחצח המטייל
הייתי בביג בר בחורף מושלג, היה מדהים, סקי , אגם קפוא ובכלל אווירה מהממת.
לא יודעת אם יהיה שלג ואם יהיו פעילויות בתקופה שאתם תהיו שם. בכל מקרה, לא הייתי מרחיקה עד שם רק בשביל לילה. מעדיפה טיול כוכב ואפילו
סתם יום שופינג, יש אאוטלט גדול בקמריו Ventura Blvd, Camarillo, CA 93010, United States740