פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי naama ozeri
-
RE: הטיול שלנו בטירול - עמק Oetz ועמק Zillerהיי לילך, אני שמחה שהבלוג שלי סייע לך ושמחתי שידעת לפרגן ןלציין את שמי, אשמח אם תצייני את שמי המלא (זה השם העיסקי שלי) ואם תשימי את הקישור לבלוג שלי צמוד אליו כי נראה לי שהתבלבל לך שם, תודה והטיול נראה מקסיםפורסם בפורום טיולי משפחות
-
מסלול מבאפלו , ניאגרה פולס > לניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום, אני מתכננת לטוס עם בן זוגי לניו יורק בספטמבר הקרוב, אבקש את דעתכם לתכנון שלי:
טיול ל8 ימים ברוטו
טיסה ישראל>באפלו (הגעה בשעות הצהריים)
2 לילות לינה באזור כולל טיול בטורונטו וביקור במפלים
ביום השלישי שכירת רכב בבאפלו ונסיעה לניו יורק
לינה בלונג איילנד אצל משפחה למשך הימים הבאים
- מה הדרך הזולה והטובה ביותר להרוויח גם את ניו יורק וגם את הניאגרה? בהנחה שאני לא מעוניינת לנסוע ברכב הלוך חזור אלא רק פעם אחת, ז"א טיסה לבאפלו וחזרה לניו יורק ברכב.
- האם מומלץ לטוס ישירות לבאפלו ולעשות מסלול "הפוך"? או מניו יורק לבאפלו?
- ארצה לבקר במפלי האצבעות, כולל אלף האיים והרשי, האם אפשרי ביום אחד? כאשר הכוונה היא לצאת מוקדם בבוקר לנסיעה מבאפלו לניו יורק
- לגבי שכירת הרכב ומעבר גבולות, האם יש בעיה במעבר הגבול בין באפלו לקנדה? עיכובים?
- היכן כדאי ללון באיזור כאשר הכוונה היא לבקר בטורונטו ובמפלים?
- המלצה לתכנון טיול נכון באיזור כולל הערב של יום הנחיתה
תודה רבה לכל המומחים
-
RE: טיסות לאו קוסט למשפחהפורסם בפורום אירופהטיסות לאו קוסט למשפחה להולנד
היי תודה רבה על התשובות, התכוונתי שניתן לעלות למטוס תיק שאינו עולה על המידות שמגדיר איזיג'ט, ללא עלות, זה יכול להיות טרולי או תיק גב, מה שנחליט.
לגבי הטיסות - הן הוזמנו כבר.. כך שזה מאוחר מידי לבדוק לגבי טיסות ישירות, אני נוהגת להזמין באתר המעולה (!!) skyscanner שאני מאוד אוהבת, ושם מחיר הטיסה היה מאוד אטרקטיבי ביחס לחברות אחרות כמו : KLM טראנסיוויה או אל על (קצת מנחמת את עצמי כרגע..). בקיצר.. נראה לי שאוסיף מזוודה לבטן המטוס של 20 ק"ג.
-
RE: טיסות לאו קוסט למשפחהפורסם בפורום אירופהטיסות לאו קוסט למשפחה להולנד
היי, הזמנתי טיסות דרך איזיג'ט בתחילת 11.2015 ל6 נפשות,
כולל מזוודה אחת 20 ק"ג לבטן המטוס (64 $) ,
לכל אחד מהנוסעים יש אפשרות להעלות טרולי למטוס, בגדלים קבועים מראש של איזיג'ט, 25*45*56, כולל ידיות וגלגלים, ללא הגבלת משקל.
כולל בחירת מקומות 5.5 $ למושב - הלוך וחזור סה"כ 66$ ל2 הכיוונים
סה"כ מחיר כולל ל6 כרטיסים+ 1 מזוודה לבטן המטוס+ בחירת מקומות = 1708 $
עד כה מחיר לכרטיס 284 $
המראה בשעה 14:05 בצהריים (נוח!!)
נחיתה ב18:20 אחה"צ
יום שני - יום קבלה בכפר נופש (מעולה!)
שאלה:
1. האם לדעתכם יש להוסיף מזוודה לבטן המטוס? יש להתחשב בזה שאנחנו 6 אנשים ולכל אחד יש אפשרות להעלות למטוס תיק גב.. ואנחנו לא לוקחים אוכל מהארץ
2. האם הכרטיס נחשב זול? בהתחשב שמנהלת הפורום כותבת שהכרטיסים נעים בין 200-250 דולר כולל מזוודה? (אוף בעסה!!)
3. האם ידוע לכם על מקום שבו ניתן לקנות מזוודות תואמות לטיסות איזיג'ט?
4. האם בהלוך ניתן לקחת נוזלים בתיק העליה למטוס?
תודה מראש לכל העונים