הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי myeger
-
RE: קיץ 2020טוב, אני חייבת לומר שהפורום פה פשוט מהמם ברצון לעזור ולסייע. חוזרת כדי לעדכן שאחרי הרבה חפירות בפורומים אנחנו מתכנסים קצת- גאורגיה או קירגיסטאן. אופציה אחרת היא להחליט שנוסעים השנה דווקא בחגים ואז נלך על צפון הודו ללא לדאק. המון תודה לכל מי שעזרפורסם בפורום טיולי משפחות
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי myeger
-
צפון מייןפורסם בפורום צפון אמריקה
שאלה למומחי הפורום- ב- 25/9 נוסעים מסיננט אנדרוז (קנדה, גבול מיין) לבר הרבור (אכדיה).
מחפשת להפוך את הנסיעה , שבטוח תהיה יפה, ליום טיול .
אשמח אם למישהו יש המלצות על מה לראות / לעשות בדרך.
-
RE: קיץ 2020טוב, אני חייבת לומר שהפורום פה פשוט מהמם ברצון לעזור ולסייע. חוזרת כדי לעדכן שאחרי הרבה חפירות בפורומים אנחנו מתכנסים קצת- גאורגיה או קירגיסטאן. אופציה אחרת היא להחליט שנוסעים השנה דווקא בחגים ואז נלך על צפון הודו ללא לדאק. המון תודה לכל מי שעזרפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: קיץ 2020שלום לכולם ותודה גדולה על התשובות. באלפצ נהיה בקרוב ( היינו בלי הילדים וחוזרים איתם לגיחה קצרה- זה יעד מהמם). פולין ומזרח אירופה בכלל- אנחנו פחות בכיוון. לבינתיים ,אני חופרת קצת בפורומים על סקוטלנד .פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: קיץ 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
אהלן,
חשבנו על אפריקה אבל אותו סיפור כמו איסלנד. יוצא מאוד יקר (לפי בדיקה שלי- סדר גודל של 40 אלף ש”ח כי ענייני הספארי והשמורות מאוד מייקרים את העניין).
היינו ביוון, קנדה, ארהב, הולנד, צרפת, סלובניה, אוסטריה.
מישהוא יודע משהוא על ארמניה כטיול משפחתי?
-
קיץ 2020פורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכולם,
השאלה לאן בקיץ 2020 חוזרת כאן הרבה בפורום וגם אנחנו מתלבטים בעניין…. משפחה עם שני ילדים 11 ו- 14. אוהבים טרקים וטבע, פחות עיר. אטרקציות לילדים- מספיקה לנו אחת “גדולה” בטיול. טיילנו כבר כמה טיולים בחול – גם קצרים וגם ארוכים. בקיץ האחרון היינו בסלובקיה ופחות התלהבנו.
מחפשים יעד קצת “שונה” לקיץ הקרוב. חשבנו על איסלנד אבל נראה לנו יקר, חשבנו על תאילנד או על דרום אפריקה אבל יש לנו מקסימום שבועיים. נשמח לרעיונות של מומחי הפורום.
-
קליארי סרדיניה עם ילדיםפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם, אנחנו מגיעים לקליארי ליום אחד עם ילדים גדולים (8,12,14). המידע שאני מוצאת הוא מועט. אשמח למידע והמלצות ממי שטייל בעיר. תודה מראש
-
RE: שאלה למטיילי בולגריהפורסם בפורום טיולי משפחות
תודה רבה לכל מי שענה. אנחנו מתגבשים כרגע לכיוון של 3 לילות באיזור פלובדיב . את שני הלילות הבאים החלטנו לא להחליט איפה אנחנו מזמינים. אנחנו מקוים שבעונה הזו בשונה מאוגוסט אפשר להיות פחות מתוכננים. אם יהיה מזג אויר טוב, ניסע לכיוון בורבץ לטרק של שבעת אגמי הרילה. אם מזג האויר לא יאיר לנו פנים, נשאר באיזור פלובדיב. לילה אחרון בכל מקרה בסופיה.
-
שאלה למטיילי בולגריהפורסם בפורום טיולי משפחות
נוסעים לבולגריה בסוף מאי לשישה לילות -5 ימי טיול מלאים. זוג פלוס 3 (8,11,15). אוהבים מאוד טיולי טבע וטרקים . קראנו קצת בפורום ואנחנו מתלבטים בין 3 לילות בבנסקו+2 לילות בבורבץ+לילה בסופיה או לחלופין 5 לילות באיזור פלובדיב + לילה בסופיה. נשמח לחוות דעת