ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. myeger
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 1
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 14
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

myeger

@myeger

1
    מוניטין
    18
    צפיות בפרופיל
    14
    פוסטים
    0
    עוקבים
    1
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3223903 גיל 56

myeger הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי myeger

• RE: קיץ 2020
      טוב, אני חייבת לומר שהפורום פה פשוט מהמם ברצון לעזור ולסייע. חוזרת כדי לעדכן שאחרי הרבה חפירות בפורומים אנחנו מתכנסים קצת- גאורגיה או קירגיסטאן. אופציה אחרת היא להחליט שנוסעים השנה דווקא בחגים ואז נלך על צפון הודו ללא לדאק. המון תודה לכל מי שעזר
      פורסם בפורום טיולי משפחות
      myeger
      myeger

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי myeger

• צפון מיין

שאלה למומחי הפורום- ב- 25/9 נוסעים מסיננט אנדרוז (קנדה, גבול מיין) לבר הרבור (אכדיה).

מחפשת להפוך את הנסיעה , שבטוח תהיה יפה, ליום טיול .

אשמח אם למישהו יש המלצות על מה לראות / לעשות בדרך.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      myeger
      myeger
      אחזור בהמשך לספר איך היה
      myeger
      myeger
      טוב, אני חייבת לומר שהפורום פה פשוט מהמם ברצון לעזור ולסייע. חוזרת כדי לעדכן שאחרי הרבה חפירות בפורומים אנחנו מתכנסים קצת- גאורגיה או קירגיסטאן. אופציה אחרת היא להחליט שנוסעים השנה דווקא בחגים ואז נלך על צפון הודו ללא לדאק. המון תודה לכל מי שעזר
      myeger
      myeger
      שלום לכולם ותודה גדולה על התשובות. באלפצ נהיה בקרוב ( היינו בלי הילדים וחוזרים איתם לגיחה קצרה- זה יעד מהמם). פולין ומזרח אירופה בכלל- אנחנו פחות בכיוון. לבינתיים ,אני חופרת קצת בפורומים על סקוטלנד .
      myeger
      myeger
      תודה רבה רבה. הולכת לעשות שיעורי בית
      myeger
      myeger

אהלן,

חשבנו על אפריקה אבל אותו סיפור כמו איסלנד. יוצא מאוד יקר (לפי בדיקה שלי- סדר גודל של 40 אלף ש”ח כי ענייני הספארי והשמורות מאוד מייקרים את העניין).

היינו ביוון, קנדה, ארהב, הולנד, צרפת, סלובניה, אוסטריה.

מישהוא יודע משהוא על ארמניה כטיול משפחתי? 

myeger
      myeger
    • קיץ 2020

שלום לכולם,

השאלה לאן בקיץ 2020 חוזרת כאן הרבה בפורום וגם אנחנו מתלבטים בעניין…. משפחה עם שני ילדים 11 ו- 14. אוהבים טרקים וטבע, פחות עיר. אטרקציות לילדים- מספיקה לנו אחת “גדולה” בטיול. טיילנו כבר כמה טיולים בחול – גם קצרים וגם ארוכים. בקיץ האחרון היינו בסלובקיה ופחות התלהבנו.

מחפשים יעד קצת “שונה” לקיץ הקרוב. חשבנו על איסלנד אבל נראה לנו יקר, חשבנו על תאילנד או על דרום אפריקה אבל יש לנו מקסימום שבועיים.  נשמח לרעיונות של מומחי הפורום.

myeger
      myeger
    • קליארי סרדיניה עם ילדים

שלום לכולם, אנחנו מגיעים לקליארי ליום אחד עם ילדים גדולים (8,12,14). המידע שאני מוצאת הוא מועט. אשמח למידע והמלצות ממי שטייל בעיר. תודה מראש

פורסם בפורום אירופה
      myeger
      myeger
    • RE: שאלה למטיילי בולגריה

תודה רבה לכל מי שענה. אנחנו מתגבשים כרגע לכיוון של 3 לילות באיזור פלובדיב . את שני הלילות הבאים החלטנו לא להחליט איפה אנחנו מזמינים. אנחנו מקוים שבעונה הזו בשונה מאוגוסט אפשר להיות פחות מתוכננים. אם יהיה מזג אויר טוב, ניסע לכיוון בורבץ לטרק של שבעת אגמי הרילה. אם מזג האויר לא יאיר לנו פנים, נשאר באיזור פלובדיב. לילה אחרון בכל מקרה בסופיה.

myeger
      myeger
    • שאלה למטיילי בולגריה

נוסעים לבולגריה בסוף מאי לשישה לילות -5 ימי טיול מלאים. זוג פלוס 3 (8,11,15). אוהבים מאוד טיולי טבע וטרקים . קראנו קצת בפורום ואנחנו מתלבטים בין 3 לילות בבנסקו+2 לילות בבורבץ+לילה בסופיה או לחלופין 5 לילות באיזור פלובדיב + לילה בסופיה. נשמח לחוות דעת 

myeger
      myeger