תתקשרי לפראבאט 016919810066362 הוא סוכן נסיעות אמין וטוב שאני עובדת איתו בדרך כלל. את יכולה להגיד לו שהפניתי אותך והוא ישמח לעזור
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי פנינה מרקו
-
RE: הודו בפברוארפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: תכנון טיול לדרום הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני הייתי בשנה שעברה באפריל (בתקופת הפסח) בדרום הודו בטיול של כמעט שלושה שבועות. נכון, היה חם, אבל לא בלתי אפשרי לטייל. צריך רק להיות מוכנים ומודעים לכך. להקל על עצמכם ככל האפשר. אנחנו לקחנו נהג עם רכב לכל הטיול. בגואה שחררנו אותו והיינו שם כמה ימים. אגב דווקא בגואה היה נהדר, לא יותר חם מאשר בעונה.
-
RE: תכנון מסלול לטיול קצרצר (שבועיים וקצת) בצפון הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
העיר לה היא בירתו של חבל לאדאק, שהוא עצמו חלק ממדינת קשמיר-ג’מו. לא ממליצה בזמן קצר כל כך להגיע עד לשם ובעיקר – תחילת ספטמבר – יכולה להיות סוף העונה ואז נסגרים המעברים היבשתיים ואפשר לצאת ולהיכנס לאזור רק בטיסה.
בזמן קצר זה – אם זה טיולכם הראשון בהודו – הייתי ממליצה לבקר ב”משולש הזהב” שהוא – דלהי – אגרה – ג’ייפור ואחר כך לעלות לדרמסלה ושם לערוך טרקים יומיים או דו-יומיים להרים. אפשר לעשות את טרק הטריונד (חפשו אינפורמציה עליו) ואפשר סתם לטייל בשבילי ההרים ולהינות מנופי ההימלאייה בין חורשות ארזי ההימלאייה. כמה ימים של רגיעה בסוף הטיול.
-
RE: סרי-לנקהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקסרי-לנקהאלעד, אני ורונייה כאן מהפורום נוסעות לסרי לנקה ביולי לחמישה שבועות. אנחנו חורשות את הפורום ואת האתר ואת האינטרנט בכלל (מקלידות בגוגל "סרי לנקה" ופותחות כל מה שעולה בהקשר הזה) וקוראות את כל החומר האפשרי על המקום כבר יותר מחודש. זה מה שאתה צריך לעשות. אז תדע הכל, תאמין לי: תחבורה, עונה, מסלולים, מקומות הכרחיים, כמה זמן לשהות שם ועוד.
מה שאני רק יכולה להוסיף לך, שהגעתי למסקנה בעצמי, הוא שלא ראיתי בכל הטיפים מי שנסעו בתחבורה ציבורית שם, אלא לרוב מכונית פלוס נהג. אני ורונייה מתכוונות לעשות את הטיול ברובו ברכבות ויש דבר כזה בסרי לנקה. זה מוזיל מאוד את הטיול ועושה אותו, לפחות לטעמי, הרבה יותר כיפי. אני אוהבת להרגיש את הארץ שבה אני מטיילת ולא לנסוע במכונית ממוזגת, בחלונות סגורים ולראות את המקום בצורה סטרילית. בשביל זה מספיק לשבת בכורסא בבית ולראות טלויזיה.
זה הטיפ שאני יכולה לתת לך מעבר למה שכתוב פה בלי סוף.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי פנינה מרקו
-
אתרי צילום הטלנובלותאשמח אם מישהו יודע כתובת רחוב של אתר הצילומים של הטלנובלה “אישה” אשר צולמה בשכונת טראלבאשי באיסטנבולפורסם בפורום אירופה
-
פירנצה בתקופת הפסחאפורסם בפורום אירופה
היי, אנחנו רוצים לנסוע לפירנצה בתקופה הפסחא. האם כדאי? או שהכל סגור, מלא מדי, לא נעים? אשמח לטיפים למי שיש.
תודה מראש
-
דרכי הגעה מברצלונה לקוסטה ברווהפורסם בפורום אירופה
שואלת בשביל אחותי. הם נוסעים כל המשפחה, זוג עם שני ילדים. שואלת מה הדרך הטובה ביותר להגיע מברצלונה לקוסטה ברווה. האם יש תחבורה ציבורית, או עדיף לקחת מונית…
תודה מראש לעונים
-
RE: תכנון מסלול לטיול קצרצר (שבועיים וקצת) בצפון הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
העיר לה היא בירתו של חבל לאדאק, שהוא עצמו חלק ממדינת קשמיר-ג’מו. לא ממליצה בזמן קצר כל כך להגיע עד לשם ובעיקר – תחילת ספטמבר – יכולה להיות סוף העונה ואז נסגרים המעברים היבשתיים ואפשר לצאת ולהיכנס לאזור רק בטיסה.
בזמן קצר זה – אם זה טיולכם הראשון בהודו – הייתי ממליצה לבקר ב”משולש הזהב” שהוא – דלהי – אגרה – ג’ייפור ואחר כך לעלות לדרמסלה ושם לערוך טרקים יומיים או דו-יומיים להרים. אפשר לעשות את טרק הטריונד (חפשו אינפורמציה עליו) ואפשר סתם לטייל בשבילי ההרים ולהינות מנופי ההימלאייה בין חורשות ארזי ההימלאייה. כמה ימים של רגיעה בסוף הטיול.
-
RE: המלחמה האפלה של הודו בגידול האוכלוסייהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
זה במקרה הטוב. במקרה הרע זורקים אותן אחרי העיקור בשדה, שידממו למוות...
-
RE: תכנון טיול לדרום הודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני הייתי בשנה שעברה באפריל (בתקופת הפסח) בדרום הודו בטיול של כמעט שלושה שבועות. נכון, היה חם, אבל לא בלתי אפשרי לטייל. צריך רק להיות מוכנים ומודעים לכך. להקל על עצמכם ככל האפשר. אנחנו לקחנו נהג עם רכב לכל הטיול. בגואה שחררנו אותו והיינו שם כמה ימים. אגב דווקא בגואה היה נהדר, לא יותר חם מאשר בעונה.
-
RE: הודו בפברוארפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תתקשרי לפראבאט 016919810066362 הוא סוכן נסיעות אמין וטוב שאני עובדת איתו בדרך כלל. את יכולה להגיד לו שהפניתי אותך והוא ישמח לעזור
-
RE: מונית בשדה תעופה בגואהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמונית בשדה תעופה בגואה
עד כמה שאני זוכרת יש בוטקה כזו, מחוץ לשדה, ברחבה של היציאה החוצה. זה היה לפני כמה שנים. בהודו, כמו בהודו, שום דבר לא קבוע...