ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. gindin55
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

gindin55

@gindin55

0
    מוניטין
    1
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3246809 גיל 56

gindin55 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי gindin55

• RE: טיול עם כלבה

@Gita-Khalat_4038212

אהלן, אני מכירה זוג חברים שטס לארה”ב עם הכלבה לפני כחודשיים ועשה שם טיול גדול. הטיול נבנה מראש בקפידה וכלל רק מקומות או פארקים שניתן להכניס כלבים.

יש אתר שדרכו ניתן לקבל אישור להעלות כלב לטיסה לארה”ב – הכוונה להעלות את הכלב ממש איתך ליד המושב שלך… לא יודעת בדיוק את שמו אך בטוחה שבחיפוש קצרצר ניתן למצוא באינטרנט. 

באתר אתה מצהיר שהכלב מסייע לך למשל- אם אתה סובל מחרדות או טראומה כאלו ואחרות.. בין היתר באתר הזה יש להצהיר ולכתוב את הסיבה שאתה רוצה להביא כלב איתך למטוס ואז מקבלים אישור.. לא מסובך מדי.

לטעמי אם ניתן להשאיר את הכלב בארץ אז אולי זה עדיף.. זה יכול להגביל בחלק מהטיול ..

בהצלחה מקווה שעזרתי במשהו.. תהנו!

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      gindin55
      gindin55
    • חיסונים לתאילנד

בצורה די ספונטנית אני רוצה לקנות כרטיסים לי ולבן זוגי לעוד יומיים לצפון תאילנד- צ’אנג מאי. שנייה לפני שאני קונה כרטיס אני מתלבטת.. לי יש חיסונים (תטסתי לפני כ10 חודשים ללאוס ויאטנם וכו והתחסנתי). אך לבן זוגי אין חיסונים עדכניים.. מניחה מאז הצבא (כ8 שנים עברו). מלבטת ורוצה לדעת מה הסיכונים לחלות כעת? ואם יש כעת מחלות שנפוצות באזור הכפרים באזור צ’אנג מאי. את החיסונים טטנוס וצהבת אין בעיה לבצע עוד מחר. אך מה אם שאר החיסונים.. כמה  זה מהווה בעיה?

אשמח אם תוכלו לעזור 🙂 תודה.

פורסם בפורום בריאות
      gindin55
      gindin55