אוקיי ומשהו אחרון: חברה מומלצת להשכרת רכב ? ודגשים מיוחדים ? (למשל ביטול השתתפות עצמית וכו׳)
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי falukky
-
RE: קוסטה ריקה לעשרה ימי בנובמבר - התייעצות לגבי מסלולפורסם בפורום מרכז אמריקה
-
RE: קוסטה ריקה לעשרה ימי בנובמבר - התייעצות לגבי מסלולפורסם בפורום מרכז אמריקה
תודה רבה על ההסבר. אנחנו נוחתים בסביבות הצהריים ככה שחשבתי רק למחרת בבוקר ללכת לראות את הר הגעש פואז ומשם להמשיך צפונה. רציתי גם להוסיף את ריו סלסטה אם אני כבר באזור והבנתי שזה בערך שעה מארנל לכיון צפון. מבחינת הלינה אז חשבתי ללון בלה פורטונה כיומיים ועוד יומיים במונטורדה. אם אני רוצה לנסוע לריו סלסטה אז מעבר לזה שכנראה אני אוסיף עוד יום האם כדאי ללון שם באזור אן פשוט לנסוע מהמקום בו אני נמצא בלה פורטונה ? מה עוד יש לעשות באזור ?
-
קוסטה ריקה לעשרה ימי בנובמבר - התייעצות לגבי מסלולפורסם בפורום מרכז אמריקה
אני נוחת בסוף נובמבר בקוסטה ריקה לעשרה ימים ורציתי להתייעץ לגבי מקומות שאני אהיה בהם
בלילה הראשון חשבתי לקחת באזור השדה עלמנת לנסוע למחרת לראות את הר הגעש פואז
אח"כ חשבתי על 2 לילות בארנל כולל ריו סלסטה ו-2 לילות במונטורדה
לגבי שאר הימים יש לי התלבטות, חשבתי אולי ישר מאזור הר הגעש לנסוע לקוויטה ומשם להמשיך לארנל ולמונטורדה ואח"כ בסוף לסיים במנואל אנטוניו
בטיול נתנייד עם רכב שכור -
שבועיים במזרח - התלבטות לגבי יעדפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני ואישתי מתכננים לטוס למזרח בתחילת נובמבר לשבועיים.
אני הייתי כבר בתאילנד וויאטנאם לכן היעדים האלו ירדו מהפרק.
היינו רוצים לראות נופים ואם אפשר ביומיים - שלושה האחרונים להתפנק באיזה מקום יפה על החוף זה יהיה נהדר.חשבתי על קמבודיה או לאוס (אם יש עוד מקומות אשמח לשמוע) אבל חסר לי הרבה מידע על המזרח מעבר למקומות שהייתי בהם ואשמח להצעות.
-
השכרת רכב באיטליהפורסם בפורום אירופה
אני מתכנן לטוס לאיטליה בתחילת ספטמבר לשבועיים (נחיתה במילנו והמראה בחזרה מרומא) והייתי שמח להמלצות לחברת השכרת רכב מומלצת (אם יש כזאת) ולכל הדגשים הקשורים בנושא (ביטוחים, אזהרות תובנות וכו’).
תודה.