פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Hjzetk3285492
-
מאיפה יוצאת לופטהנזהמאיזה טרמינל יוצאת לופטהנזה ממינכן האם זה גם f או רק אל על יוצאת משם תודהפורסם בפורום אירופה
-
RE: עזרה איך להגיע למייל של חברת CARO השכרת רכב במינכןפורסם בפורום אירופה
היי האם אתה יודע איפה הבסיס שלהם במינכן הכונה שהם אוספים אןתך בשאטל למגרש
-
עזרה איך להגיע למייל של חברת CARO השכרת רכב במינכןמי מכיר את המייל של חברת ההשכרה CARO במינכן לא מצליח להגיע לאתר החברה אשמח לעזרהפורסם בפורום אירופה
-
RE: התייעצות שוויץ - לאן לטוס ואיך לחלק את הזמן?פורסם בפורום אירופה
האמת שויץ מאוד יקרה עשנו את הטיול הזה זוג עם רכב הינו 3 ימים ליד אגם לוצרן עירה במרחק 4 קמ מלון מעולה ואחר כך לאינטרליקן עוד 4 שם היה לנו מלןן מחורבן על שפת האגם ומשם לגנבה סביבי האגם יומים באגם אנסי מקום חלומי והכי יפה חזרה לגנבה להחזיר את הרכב וטיסה משם נחתנו בציריך
-
טיול לצכיה זוג בגיל הזהב פלוס רכב השכרה מעונין בתיכנון טיול לצכיה ל14 יום 3 עד 4 ימים פראג ואחר כך בוהמיהפורסם בפורום אירופה
מי שמכיר מתכנן טיול טוב מחפש המלצות
-
רומא הסעה המשדה וחזרהפורסם בפורום אירופה
אני רוצה להמליץ על הסעה עם giani vineziano 393407684061 הנסיעה איתו מהשדה עד למלון עולה 45 יורו וכן בחזרה נהג פרטי עם מרצדס מחכה בשדה וכן בפתח המלון מחיר זה משתלם כי נסיעה בשטל עולה לזוג 38 יורו דיקן אמין ומעולה חכה יותר משעה עם שלט בשדה ממליץ
-
זוג בגיל הזהב לאוזר זנבה ואנסי צרפתפורסם בפורום אירופה
אבקש את עזרה לתכנון מסלול זנבה וילר ואנסי ועוד הצעות מקומות לינה ושכירת רכב צרפת או שוויץ טיסה לזנבה בחודש 5 2017. סוף החודש בתודה מראש
-
בוקינגפורסם בפורום אירופה
אני מנסה מזה שבוע להזמין מלון בוינה דרך בוקינג וכל פעם בסוף ההזמנה מופיע הכיתוב המייל לא בסדר ולא ניתן להשלים הזמנה אני עם המייל הזה הזמנתי הרבה בתי מלון באירופה דרך בוקינג ולא הייתה בעיה כל אמייל שנשלח לבוקינג לברר מה הבעיה הם לא עונים מישהו יודע מה לעשות