פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי סנואי
-
מה עושים בערב?אשמח להמלצות של בילויים בערב? מקומות עם מוזיקה וריקודים (לא מועדונים), יותר בכיוון של פולקלור...תודהפורסם בפורום אירופה
-
RE: פרפראות רומניה - פרק 14פורסם בפורום אירופה
היי אילן, קודם כל המון תודות על העדכונים והמידע הרב שאתה חושף בפנינו…
לגבי המזרקות האם יפעלו גם באפריל ובאיזה שעות?
תודה ...
-
האם הגישה לשמורת הדובים ברומניה נוחה?מתלבטים מאד עקב מוגבלות. האם הכביש סלול היטב ומגיע ממש עד השמורה או שיש מרחק ללכת ברגל? אשמח לפרוט נרחב ככל האפשר.פורסם בפורום אירופה
-
חיפוש מסלולי טיול מותאמים למתקשים בהליכה ממושכתפורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
היי,
בעלי מתקשה בהליכה ממושכת. זה מצב יחסית חדש עבורנו ואני מתקשה לחפש מקומות שקלים להליכה. אדייק יותר, יעדים שניתן לנסוע אליהם, להנות מאטרקציות, מקומות יפים ונופים מבלי ללכת הרבה או בדרכי חצץ.
אשמח לעצות, מאד קשה לי לתכנן.. תודה
-
RE: כביש השלג מפלאם?פורסם בפורום קרוזים ושייט
תודה אבל זה יקר אשששש. מנסה לחסוך קצת בהוצאות . רציתי מידע
-
כביש השלג מפלאם?פורסם בפורום קרוזים ושייט
בסוף החודש נוסעים לקרוז בפיורדים הנורבגיים ונעצור בעייירה פלאם.
היינו רוצים לצאת לטיול משם בכביש השלג.
מישהו עשה זאת ולא על ידי השכרת רכב?
-
ברלין-עדכוןפורסם בפורום מטיילים עם מוגבלויות
בעלי מתקשה בהליכה ממושכת ואני בודקת כל אתר ויעד שאנו רוצים ללכת אליו האם מתאים. רצינו ללכת עם הילדה לגן החיות של ברלין ומסתבר שיש שם אפשרות לשכור ולהתנייד בשטח העצום בכסא גלגלים, סיורים מיוחדים לאנשים עם דמנציה – יש, אבל אין אפשרות לשכור סוג של קלנעית (משהו כמו באיקאה) לאנשים שמתקשים בהליכה ממושכת. נשגב מבינתי איך זה לא אפשרי. בדקתי איתם את הנושא גם טלפונית כדי להיות בטוחה.
גם בחירת המלון היתה לא קלה בכלל, כי רצינו מקום מרכזי שקרוב לתחנת רכבת תחתית שיש בה מעלית או מדרגות נעות. ותתפלאו, לא בכל התחנות יש מעלית. לעומת זאת האוטובוסים והטראמים נגישים כולם. הנהג פותח רמפה מיוחדת לכסאות גלגלים ולאנשים מוגבלים בתנועה.
המלון הנבחר היה Linder hotel am kudamm
-
מי מפליג איתנו בנורוויג'אן ג'ייד ב27.7.18 לפיורדיםפורסם בפורום קרוזים ושייט
היי, אנחנו זוג + ילדה בת 10.
מחפשים אנשים שרוצים להתארגן לסיורי חוף משותפים באופן עצמאי.
ניתן לפנות ל – 0546099442
-
האם צריך מטבע מקומי-קרונות לקרוז בפיורדים?פורסם בפורום קרוזים ושייט
אני מבינה שבאונייה עצמה משלמים בדולרים או אירו אבל האם צריך להכין קרונות(מטבע מקומי) כשיורדים לחופים בנורבגיה?
-
התארגנות נוסעים משותפת לסיורי חוף מוזליםפורסם בפורום קרוזים ושייט
היי, אנחנו מפליגים לפיורדים בסוף יולי עם נורוויגיין ג'ייד. ראיתי באיזה מקום שיש אפשרות לרשום את הפרטים שלנו (לאחר הרישום לקרוז) ומופיעים שמות כל המפליגים איתך לצורך התארגנות משותפת מוזלת לסיורי החוף. מישהו שמע על זה? אני לא מוצאת את זה עכשיו