ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dekels
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 17
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

dekels

@dekels

0
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    17
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 130093 גיל 56

dekels הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dekels

• RE: התלבטות לגבי קרוואן C30 קרוז אמריקה לחגים

@rinisco תודה על התשובה המושקעת. לצערי אין באף חברה, כנראה לא חידשו צי אחרי הקורונה. אנחנו נהיה 14 יום נטו. תודה על הטיפ לגבי קולומבוס דיי.נראה שנתפלל שנקבל קראוון טוב

פורסם בפורום צפון אמריקה
      dekels
      dekels
    • RE: התלבטות לגבי קרוואן C30 קרוז אמריקה לחגים

@מוני בוקר טוב. נוחתים ב 26/9 מתכננים לקחת את הקרוואן יומיים שלושה אח״כ ולצאת לטייל. עוד לא התחלנו ממש לבנות מסלול. רוצים קודם לסגור קראוון. עוד אתייעץ לגבי המסלול :).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      dekels
      dekels
    • התלבטות לגבי קרוואן C30 קרוז אמריקה לחגים

מתכננים טיול מניו יורק לניו אנגלנד וניאגרה פאלס ל 14 יום מראש השנה ועד אמצע אוקטובר (ועוד כמה ימים ניו יורק). זוג + שתי נערות. מסתבר שאין כבר קרוואן נפתח כמו שרצינו ויש רק C30 של קרוז אמריקה. אני קצת מתבאסת ולא בטוחה האם הקרוואן מספיק נוח ומפחדת שיהיה ישן. האורך פחות מפריע לנו כי עשינו כבר טיול של 7 שבועות בקרוואן מעולה שהיה לו סלייד אאוט wanderer 31 (היינו אז חמישה). מי שמכיר, עד כמה ה C30 נורא? האופציות האחרות היא לוותר על קרוואן ולקחת אוטו ומלונות או R29-31 אבל לפחות ימים ואנחנו חוששים שנפסיד את שיא השלכת. אשמח לתובנות ועצות

פורסם בפורום צפון אמריקה
      dekels
      dekels
    • RE: צרות של עשירים. לאן לסוע?

תודה. חרשנו את אנגליה כולל איזור האגמים ווילס. מאד אוהבת אותם. אם התחזית תמשיך ככה אולי נשתכנע לחזור 🙂  רק שבקיץ האגמים הם מאד עמוסים. המון אנשים על שטח קטן, כדאי לקחת בחשבון. 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      dekels
      dekels
    • RE: צרות של עשירים. לאן לסוע?

ווילס מקסימה אבל היינו בה. 

dekels
      dekels
    • RE: כרטיסי אתרים \ הנחות בבריטניה

אפשר לעשות כרטיס של הנשיונל טראסט במקום, אז תעשו באתר הראשון שאתם רוצים להיכנס אליו. לא צריך להזמין מראש. (לפחות כשאני עשיתי והיה לי אותו מספר שנים) קח בחשבון שזה כרטיס שנתי. למשפחה עולה משהו כמו 100 פאונד אם אני זוכרת נכון. הוא גם מקנה חניה חינם במקומות שבהם משלמים רק על חניה, אבל זה חסכון זניח. חניה בדר”כ עולה פאונדים בודדים. יש מקומות שילדים לא משלמים, אז לא בהכרח הוא חוסך. יש יותר מקומות של הנשיונל טראסט מאשר של ההרטיג’. שוב, אלא אם כן, יש משהו ספציפי שאתם רוצים ואז תחליטו אם משתלם. וגם כאן, זה בדר”כ כרטיס שנתי. 

dekels
      dekels
    • RE: חופי הנחיתה בנורמנדי - כדאי לשכור מדריך?

אנחנו היינו בבונקרים הגרמנים ובמוזיאון של חוף הנחיתה איפה שיש שרידים של הגשר הצף. המוזיאון מרתק. הילדים שלי דוברי אנגלית ככה שיכלו להבין מה מדובר, אבל יש להם חוברת עם הסברים בעברית (שכדאי שמישהו יעשה עליה הגהה Smile). אח”כ הם נהנו להתרחץ בים ולהשתולל על החוף בצמוד לשאריות הגשר. המלצה שלי לא להעמיס. לבחור שניים שלושה אתרים.אנחנו בחרנו בביצורים הגרמנים כדי שיבינו קודם כל למה זה היה ביגדיל לנסות לכבוש את קו החוף ואז לראות את השיחזור של יום הנחיתה. לגבי מדריך, לא יודעת. קחי בחשבון שזה נסיעה בין האתרים ולא מקום אחד. 

dekels
      dekels
    • RE: צפון אנגליה (פיק דיסטריקט וצפון ויילס) - מסלול

בגדול, נראה לי ממש ממש צפוף. למשל, היום בפיק דיסטריק. הכבישים שם מאד צרים והנסיעה איטית. מעבר לנוף שכל כך יפה ששווה לעצור ולצלם Smile יש מסלול אופניים מאד נחמד בצד המזרחי, נוסעים על מה שהיה פעם פסי רכבת וחוזרים באותו דרך, עם עליה לתצפית יפה. משכירים אופניים במקום אבל כדאי להזמין מראש. עשינו לא מזמן טיול יפהפה בכנסיה של לוד. אבל זה לקח 4 שעות. וורוויק מקסימה וזה יום שלם של פעילות, ציפורי טרף, מופעים של “לחימה” עם סוסים. חוויה לילדים. מההכרות שלי עם פסטיבלי ימי ביניים אחרים, הם מאד נחמדים. יכול להיות אבל שיהיה דומה לזה של וורוויק. יער שרווד נחמד. היינו בו כשהיה את הפסטיבל של רובין הוד ואז הוא ממש שווה. אבל לדעתי הופסטיבל כבר היה השנה. כנסיית מרי, היא ליד היער? אם כן, אז זה רק חורבות ומיותרת, או שאולי זה האבי (כבר לא זוכרת). יש שם טיול חביב שיוצא מהכנסיה, אבל לא שווה הגעה. סטרטפורד אפון אבון היא עיירה מאד חמודה, לעצירה והסתובבות קלה. 

הנסיעה לאיזור סטוק און טרנט, יחסית משעממת, הנוף די שטוח וחד גוני ( לדעתי) אבל אולי יש לכם סיבה טובה לסוע לשם. לא הייתי בסטוק עצמה. המלצה שלי היא לבלות יותר בפיק דיסטריקט. הוא משגע. אני גם אוהבת מאד מאד את היורקשייר. נוף מרהיב ויש טיולים רגליים יפים. יש פארק פסלים.סלעים טבעיים שיהיה מאד כייף לילדים וזה טיול מאד נחמד. אפשר לטפס על הסלעים.

באלטון טאור יש גם פארק מים נחמד. בהשוואה לפארקי מים של ישראל הוא פחות. הכניסה אליו היא בתשלום נפרד מלארק מתקנים. באיזורשל אלטון טאואר יש יער קופים, מטיילים ביער ויש המון מסתובבים חופשי ויש האכלות והסברים. מאד חביב. אם אתה רוצה המלצות למעבר לווילס, אשמח לתת. ווילס יפהפיה 

dekels
      dekels
    • צרות של עשירים. לאן לסוע?

הי. יש לנו אפשרות לסוע לחמישה ימים מלאים של טיול באוגוסט. יש לנו אפשרות לצאת עם רכב מלונדון (גרים שם), והשוס הוא שאנחנו בלי ילדים. רק מה, לא סגורה לאן. היינו בצרפת, הולנד וברוז’. היינו מאד שמחים לחזור לפירנאים ואיטליה אך הנסיעה רחוקה, מחפשים טיול טבע, מניחה שנעשה אותו באוהל. מה עם הארדנים? גרמניה? משום מה הם לא נראות לי מלהיבות. אני טועה? ואולי עדיף בכלל סקוטלנד (למרות שהיינו, תמיד נשמח לחזור) רק זה סיכון עם מזג האויר והברחשים. להתעורר עם כוס קפה על שפת אגם יעשה לי את היום. הצעות?? 

dekels
      dekels
    • RE: פירנאים או קוסטה בראווה בתחילת אפריל?

הי יונית, תודה על התגובה. היינו שלושה וחצי שבועות בצרפת במהלך אוגוסט האחרון ככה שחרשנו את הדורדון המדהים (כולל איל דה רה, לואר ונורמנדי). למה לא מומלץ הפירנאים וקוסטה בראווה/ברצלונה? אם נוחתים בטולוז שווה משהו אחר? אולי עוד דרומה בספרד?

dekels
      dekels