הזמנתי ביולי ל 2 + ילד ב קצת פחות מ 200$
תפסתי מבצע ב Holiday Inn Express New York City Chelsea כולל א. בוקר .
את צריכה לבדוק כל יום ולעשות את זה במצב גלישה בסתר, Ctrl + Shift + n !!
אחרת לא תקבלי מבצעים חדשים , והמחיר אפילו יעלה
הזמנתי ביולי ל 2 + ילד ב קצת פחות מ 200$
תפסתי מבצע ב Holiday Inn Express New York City Chelsea כולל א. בוקר .
את צריכה לבדוק כל יום ולעשות את זה במצב גלישה בסתר, Ctrl + Shift + n !!
אחרת לא תקבלי מבצעים חדשים , והמחיר אפילו יעלה
מצאתי בלינק דירוג די מתאים לרוב האתרים
http://www.ranker.com/list/list-of-magic-kingdom-rides/refer ence-list
עדכון
חודש בדיוק לפני הנסיעה (כפי שהמליצו כאן), רכשתי כרטיסים והזמנתי fast pass למתקנים שרצינו.. דרך האפליקציה של דיסני ….פשוט תענוג – קלי קלות
לפני מספר ימים חזרנו מטיול בת מצווה.
ליוניברסל (פארק נהדר) קנינו מבית חב”ד – הכי זול , נחמדים ויעילים ( חשוב !! כרטיס ללא אפשרות החזר , רכשתי ממש לפני הטיסה )
לדיסני מג’יק קינגדום – חודש לפני באתר שלהם – הפארק הכי גרוע לדעתנו, גם בחינם לא שווה כניסה ( אל תקפצו – זו דעתנו ).
עולם המים ( גם כן פארק כיפי ) קנינו יום לפני באתר שלהם , ב$80 לאדם (בשער עולה $99. באאוטלטים מוכרים ב $50 בערך לפי מדינה , כל כמה חודשים עושים הנחות לרשימה של מדינות לפי כמות האנשים מאותה מדינה ( כמה שפחות לפי מה שהסבירו לי) , ביולי ישראל לא ברשימה.. לדעתי שווה לחכות ולקנות יום יומיים לפני , אין צורך להדפיס רק מראים את האישור במייל.
חם חם חם – לא היתה בעיה להכניס שתיה ואוכל לכל הפארקים , למרות שבכל מקרה קנינו כוס למילוי חופשי .
היי
הגיע אליי הביתה לארץ פסק דין על דו"ח תנועה שלא עשיתי ולא ידעתי עליו מלפני חצי שנה .
יש מה לעשות ? מה אם לא משלמים ? (168$)
אנחנו שלושה
רכב שכור עולה ~70 יורו ליום (לא כולל דלק)
אנחנו מיום ב’ עד ב’
תודה
יש לנו 7 ימים מלאים בברצלונה ביולי … ממה שזכור לי 4-5 ימים זה מספיק.
מבקש המלצות ל2 ימי טיול ?
אנחנו זוג בני 50 , מתכננים טיול ליפן באוגוסט.
אני קורא שכולם נוסעים באביב או באוקטובר , כמה “נורא” זה אוגוסט ביפן והאם לוותר ?
מרוב המלונות (וגם שלנו) היו שאטלים..אבל לא השתמשנו ,היה לנו רכב שכור , לא רציתי להיות תלוי בשעות ההסעה..
מדיסני למשל ברחנו מהר.
לא יודע לגבי השניי האחרים שציינת.
לגבי דיסני אני בטוח כי רק חזרנו : באים למתקן ומקבלים שעה לחזור , ובינתיים יכולים לעשות אותו דבר לעוד מתקן או לעשות הפסקה…
בתור עצמו לא עומדים יותר מדקות בודדות !