אנו 2-3 זוגות המעוניינים לטייל עצמאי ביפן לכ-16 יום בחודש 3-4/2020
שפת האנגלית לא חזקה בקבוצתינו ואני מבקשת לברר האם זה אפשרי לטייל ביפן למרות הבעיה הזאת, והאם יש למשהו הצעה כיצד לבצע זאת, להסתדר שם ולהינות
תודה יעל
אנו 2-3 זוגות המעוניינים לטייל עצמאי ביפן לכ-16 יום בחודש 3-4/2020
שפת האנגלית לא חזקה בקבוצתינו ואני מבקשת לברר האם זה אפשרי לטייל ביפן למרות הבעיה הזאת, והאם יש למשהו הצעה כיצד לבצע זאת, להסתדר שם ולהינות
תודה יעל
היי
אודה על קבלת אינפורמציה לנופש משפחתי (5 ילדים+8 מבוגרים) כפר נופש או דירה מרווחת ביותר,
בתאריכים 18/8 -ל-5 לילות
בקשה למיקום טוב – אפשרות להגיע לפארקי מים ואטרקציות נוספות
ושאלה נוספת: דרך מי כדאי לטוס ? והאם יש מהארץ טיסות ישירות?
והאם כדאי להשכיר רכב ?
בברכה ובתודה מראש
יעל
היכן ניתן לברר מה ניתן כן לקחת מהתרופות.
היי
אשמח לקבל את עצתכם בנושא,נסיעה לשבוע ימים
דרך מי כדאי לבצע את הטיסה לפורטו וחזרה מליסבון, איך לחלק את הימים בשני האיזורים והאם יש המלצה לטיסה דרך חברה מסוימת?
תודה
יעל
סליחה, לא הוספתי, עלתה לנו 245$ לילה,+75$ ניקיון (היינו כשבוע)
היי
הזמנו פחות מחודש בקירוב, לדעתי הדירה מאוד תתאים לכם ,יש את כל הדברים הבסיסיים , כלי מיטה, כלי אוכל, מגבות, טלוויזיה, WI-FI ובעלת הדירה הייתה מאוד נחמדה אלינו.
חזרנו מטיול באנטיגואה ,לנו בתוך דירה של משפחה מקסימה.אנשים מדהימים שמתקשרים גם אנגלית
למי שמעוניין מדובר ב- Ana y Danny נמצאים בכתובת : Calle de los Pasos 14 A. Apartamento No. 1. , my cel. Number is: 5284-7046. anaguate
חזרנו עכשו מטיול בניו יורק(2 זוגות) וברצוני לציין כי באמצעות האתר שלכם מצאתי דירה קטנה ונחמדה ממש ליד הטיימס סקוויר , מאוד נהנינו מהדירה ומהיחס המדהים של בעלת הדירה שגם איפשרה לנו עזיבה מאוחרת ללא תשלום נוסף -למי שמעוניין מדובר בבחורה בשם ליאת המייל שלה [email protected]
הטלפון שלה 15163698333 תימסרו שיעל הפנתה אתכם.
בהצלחה
מבקשת את עזרתכם.
מכל מה שקראתי נאמר לי שזמן הנסיעה בשאטל מאנטיגואה לסמוק שמפיי כ-10 שעות. לכיוון אחד.
והשאלה היא כזאת האם זה נכון, וכמה לילות ממולץ לישון שם.
דבר נוסף האם יש שאטלים שיוצאים מסמוק שמפיי במהלך כל היום חזרה לאנטיגואה, כך שאם אני מסיימת את הטיול בצהריים, האם יש שאטל שמחזיר לכיוון אנטיגואה או סן פדרו
בתודה
הילי
שלום לכולם
מס' שאלות- האם מישהו יכול למסור לי מה עדיף להשתמש בגאוטמלה למשך שבוע:
שאטל או רכב פרטי
ובמידה ורכב פרטי - האם יש בעיה בהגעה משדה התעופה של גאוטמלה סיטי ללנקין וכמה זמן זה לוקח ברכב פרטי או בשאטל.
תודה
הילי