שלום, אנחנו זוג עם 3 ילדים בני נוער ונגיע בדצמבר לווגאס ל 12 לילות. חשבנו להיות 2-3 לילות בהתחלה ו 3 לילות בסוף בעיר ובכל שאר הלילות לצאת לטייל ולישון במקומות אחרים. הבנתי שיש אתר סקי לא רחוק מהעיר. האם מישהו יודע להמליץ על מקומות נוספים שאפשר לסוע אליהם ? נשכור רכב בעיר. היינו בסכר ההובר דאם בטיול קודם.. אנחנו לא מתרגשים מנסיעה ארוכה…. אז אשמח להמלצות.
פורסם בפורום צפון אמריקה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Livnatk10
-
לאס וגאס בדצמבר
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Livnatk10
-
לאס ווגאס בדצמברפורסם בפורום צפון אמריקה
אז יש לי עוד כמה שאלות לגבי אזור ווגאס בדצמבר… אנחנו זוג עם 3 ילדים מתבגרים ….
- אם נשכור רכב ונלון במלון קרוב לסטריפ, האם יש איפה לחנות באזור הסטריפ ? או שעדיף לוותר מראש ולנסות לקחת מלון קרוב יותר?
- סקי בהר צרלסטון, האם מישהו עשה? מומלץ? (אנחנו מתחילים) ...יש איפה לישון שם ?
- האם ידוע למישהו על אירועים מעניינים באזור בימי הקריסמס?
- האם מישהו עשה בווגאס סדנת אוכל מעניינת?
- איזו הופעה מומלצת יש ולא עם מחיר בשמיים ?
מאד מודה לכם
-
לאס וגאס בדצמברשלום, אנחנו זוג עם 3 ילדים בני נוער ונגיע בדצמבר לווגאס ל 12 לילות. חשבנו להיות 2-3 לילות בהתחלה ו 3 לילות בסוף בעיר ובכל שאר הלילות לצאת לטייל ולישון במקומות אחרים. הבנתי שיש אתר סקי לא רחוק מהעיר. האם מישהו יודע להמליץ על מקומות נוספים שאפשר לסוע אליהם ? נשכור רכב בעיר. היינו בסכר ההובר דאם בטיול קודם.. אנחנו לא מתרגשים מנסיעה ארוכה…. אז אשמח להמלצות.פורסם בפורום צפון אמריקה
-
שאלה בנוגע לסעיף Contact Information בויזה לארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,
אנא יעצו לי מה לרשום בסעיף של Contact Information בעת מילוי שאלון הויזה לארה"ב. אנו מתכננים טיול, עוד כלום לא סגור, אין לי קרובים בארה"ב (לצערי) . מי רושמים????
תודה