אשמח לקבל המלצות בכל תחום
תודה זהבה
הי לכם
טיול לאושגולי ידרוש מכם להגיע למיסטיה (לנו מספר לילות בצימרים של אנה -אישה מדהימה ומחיר שפוי)לא ממליצה לנהוג שם כי הדרכים לא בנויות גם לנהגי שטח מיומנים !! (מטיילים ישראלים בדרך לאושגולי שלמו מחיר לא פשוט)אני ממליצה לכם : על בחור יהודי שעשה עליה וחזר לטביליסי והוא עוסק בתיירות , אדם מדהים דובר עברית יודע ומכיר את המקומות (מומלץ להכין שיעורי בית ועם תכנית לגשת אליו) אפשר לשוחח אתו דרך ה- whatapp תסגרו אתו היות והוא עסוק : יצחק +972514149090
תהנו!!!
שלום רב
רוצה אני לשתף אותך בחוויית הטיסה לטשקנט. אנחנו 4 אנשים שטסים באוקטובר, ביצענו הזמנה ארבעתנו בו זמנית. מחיר הטיסה היה 628$ ! טיסה ישירה דרך חברה אוזבקית. במהלך סיום רישום פרטי האשראי לגיסי חויב ב-670$ ועוד חבר באופן זה אצלי הופיעה הודעה – להחליף כרטיס אשראי כך 4 פעמים כשהזנתי שוב פרטים המחיר היה 666$.(הייתי חייבת לסגור עסקה בכדי שכולנו נהיה באותה טיסה) שימי לב !! אני פניתי לטרווליסט ולחברת גאלא שלא סיפקו אותי תשובותיהם ופניתי אמש פניתי לאגודה לצרכנות . היות ולא יתכן כשאתה סוגר עסקה במחיר נתון במהלך הרישום מעלים מחיר.
כשאת מזמינה תעשי מיסוך של המסך בתקווה שזה יעזור.
בהצלחה!!
הי לכם ,
אשמח לקבל מכם טיפים בכל תחום הקשור לנסיעה שלנו.
אנחנו רוצים בעזרת השם לטוס לאוזבקיסטן , טאגיקיסטן וקירגיסטן באוקטובר .
אשמח לשמוע לכם
מראש אודה לכם
זהבה
אנחנו בעזרת השם מתכננים באוקטובר לטוס לאוזבקיסטן טגיקיסטן וקירגיסטן… לפי מה שבדקתי ישראל נמצאת ברשימת המדינות שלא צריך ויזת כניסה לאוזבקיסטן, כמובן בשדה תקבלי חותמת כניסה וזה מספיק … האם הזמנת מקום בבית מלון? זו שאלה שתצטרכי לענות עליה … שמרי כל קבלה שאת מקבלת ע”מ לחסוך בהפתעות לא נעימות ועיכובים מיותרים.
תהני !!