מבקשים המלצות לשהיה באי, רצוי כמה שיותר קרוב לחוף. שיהיה חוף שקט עם טברנות, ובית / צימר בסיסי עם מיזוג
מבקשים המלצות לשהיה באי, רצוי כמה שיותר קרוב לחוף. שיהיה חוף שקט עם טברנות, ובית / צימר בסיסי עם מיזוג
אשמח לקבל הצעות לטיול עם רכב שכור במשך 4 שבועות כאשר מתחילים בשיקגו ומשם יורדים לנאשוויל, ממפיס ועוד. עדין לא הוחלט מהיכן לחזור לארץ – מחכה להמלצות. אוהבים טבע, מוסיקה וגם ערים. היינו כבר בניו אורלינס. וגם אשמח על המלצות עם איזו חברה כדאי לטוס וחלוקת זמן פחות או יותר. בקיצור כל מה שיש לכם. אנחנו בשלב ראשוני (זוג לא צעיר אבל ספורטיבי ובעל נסיון רב בטיולים לבד) ומתכננים על ספטמבר – אוקטובר. תודה מראש לכולם.
אנחנו רשומים לטיול מאורגן במרץ למרוקו. בהתחשב בכל מה שעובר וקורה בעולם - אשמח לקבל חוות דעת ממטיילים אשר היו לאחרונה במרוקו. האם בטוח? האם מטיילים בתחושה נעימה? תודה מראש לכל המשיבים.
מבקשים טיפים, המלצות, וכל העולה על רוחכם, לטיול של 3 חודשים בערך במדינות הדרום בארה"ב. הרעיון בגדול, לשכור רכב ולנוע. כל תרומה שלכם תתקבל בברכה. אנחנו זוג, בשלבי תכנון התחלתי. חושבים על אפריל 2016. תודה מראש.
שלום
אנחנו 2 זוגות ספורטיביים וקלילים בני 55-60, לא שומרי מסורת, רוצים לטייל במרוקו בתקופת החגים 2015. נשמח להצטרף לקבוצה המתארגנת באופן עצמאי ונשמח לקבל המלצות על טיולים מאורגנים. אנחנו בשלב ראשוני כך שאין לנו עדין העדפות מיוחדות.
תודה רבה
אגב - זה יוצא $250 ולא 350. 60 רופי = 1 דולר
בכלל לא בדקנו מלונות אחרים. הרעיון היה להיות בטאג' מאהל.
לפני למעלה מארבעים שנה, כשהיינו צעירים, יפים וללא אמצעים, בעלי היה מספר ימים במומביי ושתה תה בלובי של המלון אשר אין ספק כי הוא מיוחד, ואז הוא אמר לעצמו: "יום אחד אחזור לכאן עם כסף". והיום הזה היה עכשיו כך שיש דברים שלא נמדדים ומושווים רק ברמה של כסף.
במונחים ישראלים, על צימר פשוט עם עלים יבשים מפוזרים על המיטה, אמבטיית ג'קוזי מגוחכת בחדר ואולי אולי בריכה קטנה בחוץ משלמים היום (לא אנחנו - אצלנו מקומות כאלו מוחרמים) 1,500 ש"ח ללילה.
השהיה בטאג' מאהל היתה מבחינתנו חוויה מאוד מאוד נעימה ומתאימה לסיום טיול שהיה לא פשוט במובן הטוב של המילה.
מלון הטאג' מאהל הוזמן דרך booking הרבה זמן מראש.
המחיר היה 15,000 רופי ללילה - כ - 940 ש"ח.