הי כולם!
מנסה לארגן להורים שלי הסעה משדה התעופה בלוס אנג'לס למלון בסן דייגו
הם 4 מבוגרים עם 4 מזוודות ובטח 2 טרולי
השכרת רכב פחות מתאימה
הצעות?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Avivit_3404097
-
הסעה משדה התעופה בלוס אנג'לס לסאן דייגופורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: חידוש ויזה לארהב- נוהל חדש - עזרתכם הדחופהפורסם בפורום צפון אמריקה
אין לחץ . אבל באמת לא יודעת באמת מרגע התשלום תוך כמה זמן חייבת לשלוח . זו הייתה אחת השאלות שלי .סתם לידיעה זה דואר שליחים לא דואר רגיל
-
תודה שי! אז לפי מה שאתה אומר אם אשלח בשני יש סיכוי שאקבל חזרה עד אמצע מאי ובמידה ואדרש בכל זאת לראיון,הדרכון יוחזר ואז אקבע? והאם אתה ממליץ לצרף עוד טפסים מעבר לd160 , אישור תשלום ותמונות? כמו תלושי שכר ואישור העסקה?
-
תודה רבה
מתלבטת אם לצרף להם גם תלושי שכר אחרונים ואישור העסקה
במסמכים כתוב רק דרכון
אישור טופס D160
אישור תשלום
-
חידוש ויזה לארהב- נוהל חדש - עזרתכם הדחופהפורסם בפורום צפון אמריקה
הי לכולם
ישבתי היום חצי יום על מילוי טפסי הויזה לי ולבעלי וגם שילמתי את האגרה
מסתבר כי אנחנו זכאים לקבל ויזה ללא ראיון אבל נדרשים לשלוח לקונסוליה את העתקי הטפסים+אישור תשלום+דרכון נוכחי+דרכון קודם
העניין שבדיוק עוד חודש אנו טסים למדריד
מפחדת שלא נקבל חזרה את הדרכונים במועד
האם אני יכולה לחכות לתחילת יוני ואז לשלוח או שאם אשלח
מישהו יודע ומכיר מה מקסימום הימים להם הם מתחייבים ?
תודה רבה מראש לעונים
-
RE: עזרתכם הדחופה!!! מקום לינה בניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקהמציע בחום לבדוק priceline ו Hotwire
לא הבנתי ...הייתי באתר הזה מה שונה משאר אתרי בוקינג והוטלס ?
-
RE: עזרתכם הדחופה!!! מקום לינה בניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקהעזרתכם הדחופה!!! מקום לינה בניו יורק
לא 3 לילות. 7 לילות פשוט מפוצלים והמלונות בני יורק אכן 400$ ללילה. קר הבדל של 1400 דולר. מלבד זאת מלונות יותר מסבירים הווארד גונסון ודייס אין
-
RE: עזרתכם הדחופה!!! מקום לינה בניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקהעזרתכם הדחופה!!! מקום לינה בניו יורק
תודה. הבעיה שבניו יורק זה לא אמיתי המחירים... בגלל כנס באום או משהו כזה ולכן רוצה להבין שזה מרחק סביר ולא מציק ומוריד מהחוויה
-
הי המליצו לי לקחת מלונות באיזור לונג איילנד סיטי . מישהו יודע לחוות דיעה? האם אכן קרוב ברכבת, סימפטי וכו'
-
זה פשוט לא אמיתי יקר בטירוף! תודה ...