ממש עצוב. ככ הרבה שנים אנחנו מכירים מעל דפי הפורום (2004...) וגם נפגשנו במפגש פורום... אורי היה אדם מיוחד. עזר בעצותיו ומנסיונו הרב. זוכרת איך עזר לי לפני טיול עם תינוקת בקרואטיה. היו לו סיפורים וטיולים מרתקים. כמה עצוב!!! תנחומי הרבים לנורית ולמשפחה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי שירלי
-
RE: עצוב....פורסם בפורום טיולי משפחותעצוב....
-
RE: הודעה לא משמחתפורסם בפורום אירופההודעה לא משמחת
ממש עצוב! מ 2004 התחלתי בפורום. קיבלתי מאורי עזרה על קרואטיה וקראתי לא מעט טיולים שלו ושל נורית. נפגשנו במפגש פורום... תנחומי לנורית ולמשפחתו.
-
RE: יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםפורסם בפורום טיולי משפחותיער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדום
הי לכולם
אנחנו סגרנו לינה עם כרטיס אדום ב 80 יורו ללילה.
לגבי כרטיס שחור נחליט במקום. בטוח לא אקנה אותו מראש אם קודם הייתה לי מחשבה כזו ...
תודה רבה לכולם

-
RE: יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםפורסם בפורום טיולי משפחותיער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדום
יוניתוש המון תודה
ותודה לכולם
-
זה בדיוק מה שחשבתי עליו וממש לא בא לי לרוץ אחרי אטרקציות דחוסות ביומיים.
תודה ג׳מוס!

-
יער שחור כדאיות כרטיס שחור אם יש כרטיס אדוםפורסם בפורום טיולי משפחות
הי חברים נהיה ביער השחור עם כרטיס אדום. משפחה 2 מבוגרים ושני ילדים 14,10 מתחילים 5 ימים באיזור באדן באדן ואלזס בלי כרטיס אדום ואחכ עוברים לטיטזי ל 11 יום עם הכרטיס האדום. מתלבטת אם כדאי לרכוש גם את השחור תודה
-
מלון מומלץ בקוסמוי למשפחהפורסם בפורום תאילנד
איזה מלון מומלץ למשפחה בקוסמוי במחיר של 4000-4500 באט לחדר? אנחנו זקוקים ל 2 חדרים.
תודה
-
איזה מלון מומלץ????פורסם בפורום תאילנד
מה מומלץ לזוג +2 בקופנגן מלון chantramas או מלון the coast
בקוסמוי איזה מלון מומלץ לזוג ושני ילדים סנטרה או נורה או משהו אחר באותה רמה
איזה איזור מומלץ למשפחות?
תודה
-
RE: מלון אימפריאל או רויאל פרינסס בצאנג מאיפורסם בפורום תאילנדמלון אימפריאל או רויאל פרינסס בצאנג מאי
תודה! עדיין לא החלטתי על איזה מלון ללכת....
-
RE: מלון אימפריאל או רויאל פרינסס בצאנג מאיפורסם בפורום תאילנדמלון אימפריאל או רויאל פרינסס בצאנג מאי
תודה על התגובות.
חשבתי שרויאל פרינסס טוב יותר כי ראיתי שבבוקינג קיבל ציון גבוה יותר.
מאיזו בחינה אימפריאל טוב יותר? שירות, ארוחת בוקר, ניקיון....
תודה