אייל,
עם עובדות אי אפשר להתווכח!
כשאמרתי שלא הגעת, מיד ענה לי עוד מישהו שגם אליו לא הגעת.
לאור התגובה האלימה שלך פה – טוב שלא הגעת ושלא הכרנו.
אייל,
עם עובדות אי אפשר להתווכח!
כשאמרתי שלא הגעת, מיד ענה לי עוד מישהו שגם אליו לא הגעת.
לאור התגובה האלימה שלך פה – טוב שלא הגעת ושלא הכרנו.
צר לי לקלקל את החגיגה, אבל אלינו אייל לא הגיע.
שוחחתי איתו בטלפון ערב קודם ווידאתי שיגיע. הוא לא רק הבטיח לבוא, אלא גם להיות זמין בווטאסאפ. לצערנו, אייל לא היה זמין לא שם ולא בטלפון. פשוט נעלם...
הייתי ממירה את קניון לילה דיאגנול בקניון דיאגונל מאר (יש לשם קו אוטובוס ישיר מכיכר קטלוניה – נדמה לי ש H16).
בדיאגונל מאר יש סופרמרקט מאד זול El Campo (והממתקים בו זולים ב 50% מאלו שברמבלס, למשל) , יש חנות גדולה של פריימרק (יותר גדולה מזו שבלילה) ועוד כמה חנויות נחמדות. בקיצור: עדיף.
אגב: אם באתם לקניות ישנה חנות C&A בכיכר קטלוניה עם מוצרים זולים, יחסית, וממש לא רעים.
תהנו!
היי לילך,
אם בתך היא “תולעת ספרים” אני מניחה שהיא מנויה בספריה כלשהי.
היום, הרבה ספריות ציבוריות מספקות לקוראיהן גישה ל”ספריה הדיגיטלית הישראלית” שיש בה גם ספרי קריאה לילדים.
אפשר להתקין בנייד את אפליקציית LIBBY המאפשרת קריאה בספריה הנ”ל.
ואם אתם לא מנויים בספריה הציבורית, כדאי לכם, מה גם שהמנוי היום הוא חינמי בכל הספריות בארץ.
שיהיה בהצלחה!
האזור הכי טוב נמצא בדאון טאון באזור רחוב סט. קתרין.
שלום,
כידוע לך לא קל למצוא בניו יורק מקום שהוא גם זול וגם מרכזי.
גם בתי נסעה לפני כשנה לניו יורק לבד, לא בפעם הראשונה. כדי להוזיל עלויות בחרה במלון ברח' 42, לא רחוק מבריאנט פארק. למרות שמדובר במקום מרכזי, חששנו קצת בנוגע ללילות ולכן העדפנו להוסיף כסף ולהעביר את ההזמנה למלון החביב עלינו בעיר - Hilton times square.
לדעתי אין יותר מרכזי מזה - בין תחנת האוטובוס פורט אוטוריטיס לטיימס סקוויר, בפינת רח' 42 והשדרה השמינית.
אז אולי הלכנו על האופציה היקרה, אבל כשמדובר בבטחון.......
שלום,
מנסה למצוא מלון לראש השנה בבודפשט. כמעט הכל מלא.
האם מישהו יודע אם יש במקום בתקופה הזו (תחילת אוקטובר) ועידה/כנס כלשהם?
האם כדאי לשנות כוון?
ואם כבר - יש למישהו המלצה למלון או דירה להשכרה? כל הכוונים פתוחים.
תודה
אנחנו שהינו במלון Royal Apolonia בלימסול. יש בו ספא, ג’קוזי, 3 בריכות וחוף ים פרטי. לגבי ילדים תצטרך לברר, אבל בסה"כ יופי של מלון. בהחלט מומלץ.
שלום,
מישהו יודע איך יוצרים קשר עם המדריך איציק כהן מסופיה בולגריה?
תודה
נזכרתי שבתי נעזרה בשרותיו של עו"ד יהודי דובר עברית בבוקרשט. שמו מרצ’ל. טל. +40724232221+
שלום,
קיימת בארץ עמותה המסייעת ליוצאי רומניה להוציא אזרחות ודרכון רומניים. יש להם קשרים מעולים ברומניה. אפשר להשיגם בכתובת: www.amuta1999.com בהצלחה!
שתי נקודות זכות לקפריסין:
טוב שביטלתם. הכל נכון. רכשנו כרטיסים באל על וקיבלנו חברת פח צ’כית. מטוס צפוף יותר מקופסת סרדינים. טיסה נוראית ולקוחות ממורמרים.
שלום,
מקווה שעוד לא מאוחר מדי, אבל אל תסעו לדרזדן. אין בעיר מציאות. יקרה כמו פראג. אגב, גם בפראג, לדעתי, אין מה לקנות.