טסים לגיאורגיה עם תינוק בן 1.5 ורוצים לקחת תרופות לעזרה ראשונה כגון: נובימול, נורופן, סינטומיצין, טיפות עיניים טוברקס, טיפות אוזניים אוטידין ופנסטיל ג׳ל.
מקריאה באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הכנסת תרופות לגיאורגיה, האם גם עם התרופות הנל׳?
תודה.
טסים לגיאורגיה עם תינוק בן 1.5 ורוצים לקחת תרופות לעזרה ראשונה כגון: נובימול, נורופן, סינטומיצין, טיפות עיניים טוברקס, טיפות אוזניים אוטידין ופנסטיל ג׳ל.
מקריאה באינטרנט הבנתי שיש בעיה עם הכנסת תרופות לגיאורגיה, האם גם עם התרופות הנל׳?
תודה.
בדיוק מהסיבה שהכבישים שם בעייתים אני מעדיפה להימנע מלשכור רכב.
האם לדעתך ישנה אפשרות להצטרף שם לטיולי יום מאורגנים או משהו בסגנון ע”מ להגיע למקומות מעניינים?
זוג בסוף שנות ה-30,
חושבים לטוס למונטנגרו לשבוע בחודש יוני, טיסות ישירות של ישראייר לשדה התעופה בטיבת.
ולשאלותיי,
א. בהנחה ואנחנו רוצים לשלב חופש המורכב מצד אחד בטן גב, ומצד שני לנצל חלק מהימים לטייל ולראות נופים ואתרים. באיזה אזור הכי כדאי לבחור מלון? אולי כדאי לשלב מספר מקומות לינה במיקומים שונים? ובכלל, לא ממש הצלחתי להבין מה נחשב ה”מרכז” של מונטנגרו. אם יש המלצות למלונות ספציפיים אשמח לשמוע.
ב. איך התחבורה הציבורית שם? האם בלי לשכור רכב ניתן להגיע למקומות מעניינים ולהרגיש את המקום?
תודה!
אנחנו זוג בני 28 שטסים לאתונה בסופ”ש הקרוב (חמישי – ראשון)
נשמח לקבל המלצה למקומות מעניינים שחייב לראות, המלצות על מסעדות ועל טיולים מאורגנים או מדריך ישראלי אם ידוע לכם שיש שם.
תודה!
שכחתי לציין שאנחנו שומרי שבת ולכן בלי קשר לתקציב לא בטוחה שהאקסטרים יתאים לנו במידה ויש נסיעות / מעברים שנופלים על יום שבת.
תקן אותי אם אני טועה..
הרבה תודה,
קראתי את הטיפ ובאמת השיקולים שהיו לך הם אותם שיקולים שהנחו אותנו ובעקבות כך החלטנו ללכת על מאורגן.
רק שאלה קטנה וחשובה, עם איזו חברה טסתם? לא ראיתי את המידע הזה בטיפ.
אנחנו זוג בני 28 ומאוד רוצים לטוס ללפלנד. בדקנו אפשרות של לטייל עצמאי אבל ירדנו מזה ועברנו מאורגן. האם מישהו פה טס לשם באופן מאורגן ויכול להמליץ על חברה במחירים שפויים שמספקת את החוויה ומתאימה גם לזוגות צעירים? (בדקנו את האופצייה של פוטוטבע כי אני גם חובבת צילום והם מתמחים בזה אבל המחירים יקרים להחריד = 3000 יורו לאדם ולכן וויתרנו.) האם אלו הסכומים שצריך להוציא, ופשוט לוותר כרגע ואולי בהמשך החיים אם המצב הכלכלי ישתפר ללכת על זה? או שאפשר גם היום להגיע לשם אבל בתקציב שפוי?
אשמח לדעתכם,
תודה.
בודפשט מהממת, עם וויב טוב! מלאה במרחצאות חמים שלדעתי אידאליים לתקופה זו ובנוסף יחסית מאוד זולה למחייה.
שווה לבדוק.