אני נוסע לדרום אפריקה האם אני חייב בחיסון לקדחת צהובה האם דרום אפריקה דורשת זאת בכניסה. {עברתי את גיל 65 ועברו 10 שנים מאז שקיבלתי את החיסון ב2010
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מיכאל_3475920
-
האם חייבים חיסון נגד קדחת צהובה בכניסה לדרום אפריקהפורסם בפורום בריאות
-
האם דרום אפריקה מחייבת בכניסה אליה להראות חיסון נגד קדחת צהובהפורסם בפורום אפריקה
האם מדינת דרום אפריקה מתנה כניסה אליה בדרישת חיסון נגד קדחת צהובה אשמח לתגובה
-
האם דרום אפריקה מחייבת בכניסה אליה חיסון לקדחת צהובהפורסם בפורום אפריקה
האם כניסה לדרום אפריקה עם טרנזיט קצר באדיס אבבה מחייבת חיסון נגד קדחת צהובה
-
חיסון קדחת צהובה לדרום אפריקהפורסם בפורום אפריקה
אני רוצה לדעת אם כניסה לדרום אפריקה מחייבת חיסון לקדחת צהובה דרך אגב קיבלתי חיסון כזה ב 2010 אני מתכונן לנסוע
-
מלרון נגד מלריה בנמיביה ובוטוצואנההאם אפשר לקחת מלרון נגד מלריה בנמיביה ובוטוצואנה.פורסם בפורום בריאות
-
מלרון נגד מלריה בנמיביה ובוטוצואנההאם אפשר לקחת מלרון נגד מלריה בנמיביה ובוטוצואנה?פורסם בפורום בריאות
-
חיסון קדחת צהובה לבני 65 ומעלהאני נוסע לנמיביה ובוטוצואנה דורשים שם חיסון לקדחת צהובה. לפני עשר שנים קיבלתי את החיסון זתוקפו רק לעשר שנים. הרופא המרפאת מטיילים אמר לי שאנשים מעל 65 לא מקבלים את החיסון. ונתן לי אישור לכך באנגלית. האם זה נכון ולא יהווה בעיה במדינות נמיביה ובוטוצואנה.פורסם בפורום בריאות
-
חיסון קדחת צהובה לבני 65 ומעלהבמרפאת מטיילים במכון מור לא חוסנתי בקדחת צהובה לבוטוצואנה ונמיביה אלא קיבלתי מסמך מהרופא שעקב בגיל מעל 65 אני לא צריך להתחסן. האם זה נכון? מומה יקרה כשאבוא למדינה הזאת והראה את המסמך בוטוצואנה האם זה תופס תשובה לאימייל שלי בבקשה .פורסם בפורום בריאות
-
חיסון קדחת צהובה לבני 65 ומעלהפורסם בפורום בריאות
אנח נוסע לבוטוצואנה ונמיביה והרופא במכון מור למטיילים נתו לי טופס
שאני מעל גיל 65 וזו הסיבה שאיני מקבל חיסון. האם זה יתקבל בבוטוצואנה ונמיביה. לפני עשר שנים כן קיבלתי חיסון אבל עברו כבר 10 שנים. מחכה לתשובה. יש לי אישור חתום מהרופא