@amalia72
בקשר לשוק הצף איפה פחות מתויייר בבנגקוק או בפטאייה או אולי יש עוד מקומות שאני מכיר שיש בהם שוק צף
בקשר לקניות האם גם בבגדים יש רמות של חיקויים כמו בשעונים שיש גם אפשרות לקנות "סופר קופי" שיחזיק מעמד
האם "הסחורה" שונה כל כך בין פטאייה לבנגקוק
בקשר לפטאייה אני הייתי מעדיף לבצע את הרכישה הגדולה (זה אומר בעיקר בגדים(מובן לי שהכל מזוייף למעט בגדים מקומיים להמשך הטיול יותר משתלם לקנות בגדים מאשר לשלם על כבודה בטיסה הלוך או שאני טועה?
החיסרון היחיד שאני רואה בפטאייה מול בנגקוק בנושא הקניות זה כנראה המבחר כי לפי דעתי לא שמתי לב שיש מקומות שמרכזים הכל כמו mbk בפטאייה
לגביי הלינה אנחנו נבדוק מראש מיקומים של הלינה ופה אתם נכנסים היכן להתמקד כי רכישת לינה מראש אומר להיות תקוע במצב של מזג האוויר גשום לא נוכל לוותר על יעד ואז לחזור בעוד כמה ימים
לגביי סינגפור לפי מיטב הבנתי ההפרש במחירים בין תאילנד לסינגפור למטרה שלנו שהיא נטו אטרקציות ואוכל ולא קניות (שאותם נקנה בתאילנד) כי כ30% יקר יותר
לגביי ההתנהלות היום יומית שלנו אנחנו מדמיינים שזה יראה
יום 1 - טיול מהבוקר עד הצהריים אחר כך למלון ללכת לנוח בבריכה/ בחוף לשתות שיקים לעשות מסאזים ובערב ללכת לאוכל משהו בשווקים וכן להסתכל על הבאסות ולקנות "'שטויות"
יום 2- לנוח בבריכה/חוף כי אנחנו לא ממש אנשים שנשארים בחדר אז נצא להסתובב ליד המלון לאכול משהו ומסאז
המטרה הראשונית הייתה לעשות את הדרך לקו צאנג (דרך טראט)
כמה זמן "צריך" בשביל קו צאנג בדגש שנרצה לעשות גם צלילה אחד לפחות (יש לנו רישיונות צלילה כוכב 1)
ובכלל מה דעתך על לבצע את הקנייה הגדולה בטראט? האם בגלל הקרבה לקמבודיה יש סיכוי שהאיכות של המוצרים גבוהה יותר בגלל זה?
תודה רבה ואשמח לשמוע תכנון מה את היית עושה כולל חלוקה לימים ופעילות בדגש לדברים שאנחנו רוצים
הרעיון שלך נשמע טוב להתמקד על פטאייה+ קו צאנג וסינגפור +בנקוק
בגלל שאני יודע שבחלק מהמקומות המחיר למלון "טוב" משתנה פעם יקר ופעם זול אני לוקח מראש ממוצע בתקציב שבחלק היקר התקציב יתבסס על החיסכון במקומות שבהם לא נוכל באמת להנות מהמלון כי נהיה עסוקים כל היום בחוץ כמו בערים הגדולות שהם בנקוק וסינגפור וכן ידוע לי שכל הפעילות בסינגפור למעט תחבורה ואוכל הכל יקר ובגלל זה אני מחפש את התקציב היומי כמה לתת בסינגפור נגיד 200 דולר ליום ולתאילנד יהיה 150 דולר ליום
אנחנו טסים זוג שיודעים פלוס מינוס מה מצפה לנו ואיפה להימנע ואיפה כן להוריד במחירים
את הטיסה לסינגפור אנחנו נרכוש על הדרך כי הבנתי שזה עולה כ150 דולר להלוך חזור מבנקוק ששם אנחנו נסיים
חשבנו גם לטוס חזרה מטראט בשביל לא לשרוף עוד 5 שעות נסיעה ויום שיתבזבז
אני אשמח לשמוע איפה טעיתי בתכנון ואיך ניתן לשפר אותו