שלום, אשמח להכוונה אילו מסמכים צריכים להיות לי על מנת שהנער על הספקטרום האוטיסטי יוכל לקבל כרטיס פטור מתור ביורודיסני וזכאות למלווה. הוא מוכר ע"י הביטוח הלאומי ויש לו כרטיס נכה עם פטור מתור. הכיתוב בכרטיס הוא באנגלית (שם, ת.ז וכרטיס נכה) אבל הפטור מתור לא מצויין באנגלית. אשמח לעזרה מבעלי נסיון. תודה מראש
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי טל1000
-
יורודיסני עם נער על הספקטרום האוטיסטיפורסם בפורום אירופה
-
פארק המים תרמה צ'אטז' בסלובניהפורסם בפורום אירופה
שלום,
אשמח לדעת האם כרטיס כניסה לחלק המקורה של הפארק בקיץ מקנה לי גם כניסה לחלק הפתוח? מחיר הכניסה לחלק המקורה יקר יותר. או שאני צריכה לבחור באיזה חלק ברצוני להיות?
תודה מראש,
טל
-
RE: מסלול טיול the vogel trail על הר ווגל בסלובניהפורסם בפורום אירופה
שאלנו לפני שבועיים באתר שלהם ועדין לא קבלנו תשובה.
-
מסלול טיול the vogel trail על הר ווגל בסלובניהפורסם בפורום אירופה
שלום,
אשמח לדעת האם למסלול הטיול the vogel trail אנחנו צריכים לעלות גם על הרכבל הפתוח או שהמסלול מתחיל באיזור הרכבל הסגור?
תודה מראש,
טל
-
מפל "Iglica"פורסם בפורום אירופה
שלום באתר של אגם בלד בסלובניה קראתי על מפל "Iglica". אין שם יותר מידי פרטים. אשמח לדעת האם משהו היה שם ויכול לשתף מה אורך המסלול האם הוא מסלול עבור משפחות כל מידע נוסף יתקבל גם כן בברכה.
תודה מראש,
טל
http://www.bled.si/en/what-to-see/natural-sights/the--iglica --waterfall
-
שאלות בנוגע לוינהפורסם בפורום אירופה
שלום,
אשמח לדעת האם למוזיאון הילדים בארמון שנברון ניתן להזמין כרטיס ליום ושעה מסויימים כמו לשאר חלקי הארמון? בכל המקומות ראיתי שכתוב שהכרטיסים טובים לכל העונה. האם הסיור שם הוא לפי שעות?
בנוסף קראתי שאם קונים כרטיס יומי או דו יומי לרכבת התחתית והאוטובוסים, ילד אחד עד גיל 15 המתלווה אל הוריו לא צריך לשלם? האם זה כך? הבנתי נכון? פשוט נשמע לי קצת לא הגיוני.
תודה מראש
-
מפלי טריברג - תשלום עם הכרטיס השחורפורסם בפורום אירופה
שלום,
אינני מצליחה להבין האם הכרטיס השחור של היער השחור מקנה כניסה חינם למפלי טריברג. באתר של הכרטיס השחור כתוב כניסה חינם מהכניסה הראשית ואילו באתר המפלים כתוב שייש הנחה למחזיקי guest card אשמח לדעת האם מישהו היה השנה (מאפריל 2016) והשתמש בכרטיס.
כמו כן להבנתי הכניסה הראשית היא מתוך העיירה, נכון?
תודה מראש,
טל
-
מגלשות ההרים בגוטאך (היער השחור)פורסם בפורום אירופה
שלום,
ראיתי באתר של מגלשות ההרים שיש אפשרות לשלם על 6 פעמים.
שאלתי היא אם אנחנו משפחה של שני מבוגרים ושני ילדים האם אנחנו יכולים לקנות כרטיס אחד של 6 גלישות לילד ואחד של 6 גלישות למבוגר ולהתחלק כך שכל מבוגר + ילד יעשו שלוש גלישות? או שכל כרטיס הינו אישי (כמו צמיד המודבק ליד)
מודה מראש לתשובה.
-
הכרטיס השחור ליער השחורפורסם בפורום אירופה
שלום,
רציתי לדעת בבקשה,
האם בכל יום משלושת הימים שהכרטיס תקף בהם, ניתן להיכנס לאתר אחד או שניתן להיכנס למס' אתרים באותו יום?
תודה מראש