היי אשמח לדעת האם תחנות הרכבת העילית וגם המטרו , נגישות לעגלות תינוק בקופנהגן ? יש מעליות ?
תודה
היי אשמח לדעת האם תחנות הרכבת העילית וגם המטרו , נגישות לעגלות תינוק בקופנהגן ? יש מעליות ?
תודה
היי
רוצים לטוס ביוני עם תינוק שיהיה בן 7 חודשים למלון הכל כלול בכרתים. מעולם לא הינו במלון כזה. אנחנו בד”כ אוהבים לטייל בערים.
חפשתי הרבה – יש הכי הרבה המלצות על MITSIS LAGUNA ו CRETA MARIS
מישהו יודע מה יותר מומלץ עם תינוק ? אנחנו לא מתכוונים לקחת רכב אז אם באחד מהם יש מה לעשות באיזור או אוטובוס שנוסע למרכז , אשמח לדעת. מתלבטים בין שניהם.
אחלה . תודה רבה לכולם ושבת נעימה !!
השאלה אם צריכים לזמן לראיון , אם באמת ישלחו דרכון ריק רק כדי שתחזיר להם אותו בראיון , או שפשוט יהיו יעילים וישלחו מייל – לזמן ראיון לפני סיום התהליך וישאירו אצלכם את הדרכון כבר ?
אני יודעת שאחרי ראיון לא יודעים גם לפעמים אם הויזה בתוך הדרכון או נשלח ריק, אבל פה אין עוד שום סיכוי לסירוב, רק להזמנה לראיון.
היי
הגשתי השבוע בדואר שליחים את הדרכון והמסמכים הדרושים לי בשביל לחדש ויזה לארה”ב ללא ראיון. אני עומדת בתנאים כעקרון.
שלחו לי אחרי כמה ימים מייל חזרה שאומר :
הקונסוליה של מחלקת המדינה של ארה"ב הממוקמת ב: Tel Aviv שחררה מסמך הקשור לבקשת הוויזה שלך לשירות השליחים שלנו Israel Post. המסמך נשלח באמצעות אפשרות השילוח שבחרת בעת הרישום. מספר המעקב לחבילה הוא: XXXXXXX. שימו לב כי ייתכן ומעקב המשלוח לא יתאפשר עד ל-24 שעות לאחר קבלת הודעה זו. אין ליצור קשר עם חברת השליחויות עד לתום 24 השעות מקבלת ההודעה מכיוון ופרטים נוספים על המשלוח לא יהיו זמינים.
מישהו שהצליח ללא ראיון – יודע אם זה אומר שאשרו לי את הויזה או שהכוונה ששלחו מסמך כדי לזמן לראיון ? לא מוזכר כלום במייל על אישור הויזה.
תודה מראש ושבת שלום
גם זה שבדאון טאון או רק הילטון שליד שדה התעופה הכוונה ?
תודה אך אין לנו אפשרות לשכור רכב מסיבות אחרות. זה לא אופציה ....
היי
מהארץ אנחנו נוחתים במיאמי ונשארים שם 2 לילות לפניי היציאה לקרוז לקריביים. לא נשכיר רכב.
השאלה שלי אם יש מלון שיש לו שאטלים (בתשלום כמובן) או הסדר כלשהו שנוח להגיע אליו מהשדה תעופה וממנו לנמל שממנו יוצאים הקרוזים ? אולי שיש תחבורה נוחה אליו ? לא היתי רוצה לשלם כל כך הרבה על מוניות ...
תודה
היי
אנחנו יוצאים עוד כמה חודשים לטיול בארה"ב. רוצים לראות הופעה אחת בלאס ווגאס (אולי סלין דיון) והצגת ברודווי אחת בניו יורק (מלך האריות או אלדין כנראה אבל לא בטוח).
אשמח לשמוע ממי שהזמין מראש , מאיפה הכי כדאי להזמין כרטיסים מראש ? האם יש עדיין הנחות משמעותיות לסטודנטים?
אני יודעת שיש בניו יורק לפעמים את ההגרלות האלה שזוכים בכרטיסים להצגות ב30 דולר באותו יום אבל לא היינו רוצים לחכות ולהמר. מעדיפים להזמין מראש.
האם VIAGOGO נחשב אמין גם להופעות בווגאס וגם להצגות בניו יורק ?
תודה מראש
למישהו יצא להזמין דרכם כרטיסים להצגות בברודווי ניו יורק ? (כמו מלך האריות אלדין) ... האם עבד בסדר ? הם לא הרבה יותר זולים מהאתרים הרשמיים אבל בכל זאת יש הפרש ...
תודה