תודה על המידע. מרכז המידע פשוט נותן את האופציה להזמין. השאלה שלי הייתה אם זה מומלץ להזמין מראש למקרה שלא תהיה אפשרות להיכנס. כתוב שם שהכרטיס תקף ל-24 שעות. טוב, נראה לי שניקח את הסיכון. תודה רבה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי 1charlie
-
RE: שאלה לגבי נורדקאפ Nordkapp נורבגיהפורסם בפורום אירופה
-
RE: שאלה לגבי נורדקאפ Nordkapp נורבגיהפורסם בפורום אירופה
אנחנו מגיעים עצמאית עם רכב מכוון דרום. הבנתי שצריך לקנות כרטיס כניסה לתצפית ולמערה נדמה לי אם רוצים.
-
שאלה לגבי נורדקאפ Nordkapp נורבגיהפורסם בפורום אירופה
היי, אנחנו מתכוונים להגיע ל-Nordkapp בנורבגיה בערך ב-10.8 ראינו שאפשר לקנות כרטיסים מראש.
לפי מה שהבנו קונים כרטיס לאותו יום והוא תקף רק ליום הזה. מכיוון שאנחנו לא בטוחים אם נטייל שם ב-9.8 או ב-10.8 אנחנו מתלבטים אם יש צורך בכלל לקנות כרטיסים מראש.
האם מישהו היה שם ויש להם מידע בנושא?
תודה מראש , נירית
-
RE: טיול קראוונים באירופהפורסם בפורום אירופה
היי,
אנחנו נסענו לטיול עם קרוואן באוסטריה בקיץ שעבר (אוגוסט 2021).
שכרנו מצעים ומגבות מחברת ההשכרה מפני שלא רצינו להתעסק עם קנייה האמת כך שאין לי תובנות בנושא.
מה שכן, חשוב מאוד לתכנן את הטיול ולהזמין מקומות בקמפינגים באוסטריה (ולדעתי בכל האזור הזה) מפני שהכל מלא עד אפס מקום בקיץ.
שימו לב מה יש בקמפינגים כי אנחנו "נפלנו" על אחד ללא שירותים ומקלחות ונאלצנו להסתדר חמישה אנשים (2 מבוגרים, 2 מבגרים וילדה) ולא היה פשוט.
אי אפשר ללון עם הקרוואן ללא קמפינג מוסדר (בניגוד לנורבגיה למשל).
מלבד זאת באוסטריה הכבישים רחבים וקל להתנייד עם הקרוואן.
אם יש עוד שאלות, נשמח לענות.
-
צפייה בחיות בר בצפון נורבגיהפורסם בפורום אירופה
שלום רב,
למישהו יש מידע על ספארי או פארקים או משהו דומה - שקשור בצפייה בחיות בר בצפון נורבגיה? (באוגוסט)
שועלים/כבשי מושק/ איילים צפון וכדומה..
לגבי לוויתנים אני כבר יודעת אבל לא הצלחתי למצוא מידע לגבי בעלי חיים אחרים (שהם לא עופות)
תודה מראש,
נירית

-
RE: מעבר שוויץ אוסטריהפורסם בפורום אירופה
לפי מה שאני בררתי, מתחת לגיל 12 בכל אוסטריה לא צריך כלום. בוינה זה מעל גיל 6 נדמה לי.
-
טיסה עם swiss airlines לציריךפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם,
יש לנו כרטיסי טיסה ל-9.8 לציריך.
חשבנו שאנחנו צריכים לעשות בדיקת PCR לפני העלייה למטוס, אבל חבר לשנו אמר שלא צריך..
רק לוודא עם מי שיודע או שכבר טס:
אנחנו חמישה אנשים – 4 מחוסנים + ילדה בת 11
מה צריך? מלבד תעודת מחוסן עדכנית?
ואשמח גם לדעת אילו מסכות.
תודה רבה ותהיו בריאים.
-
בדיקות pcr ב-bipaפורסם בפורום אירופה
שלום לכולכם,
האם ניתן לקנות בדיקות pcr בכל סניפי bipa באוסטריה?
תודה מראש
ליעד