ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Alon_3553316
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 10
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Alon_3553316

@Alon_3553316

0
    מוניטין
    19
    צפיות בפרופיל
    10
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3553316 גיל 56

Alon_3553316 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Alon_3553316

• RE: צפון הודו עזרה

תודה רבה לרגב ולרוני! 
      עזרתם לי מאוד ובעיקר נרגעתי קצת שזה נראה טוב.

כשאתקרב לזמן ההגעה ייתכן ואכתוב לך רוני

שוב תודה רבה חברים 🙂

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Alon_3553316
      Alon_3553316
    • RE: טיול ויאטנם לאוס קמבודיה

@Amir_3872282

היי אמיר
      לפני כשנה חזרתי מטיול אחרי צבא בתאילנד-קמבודיה-לאוס-ויאטנם-פיליפינים.
      עלה לי 4 חודשים כ30 אלף שקל. אם תרצה תוכל להוזיל קצת יותר- הייתי עם חברה שלי וכל כמה שבועות היינו במלון נחמד. תוכל גם להוציא יותר אם לא תהיה חסכוני ותחשוב תמיד על לשמור כמה שיותר בכל דבר.
      אני האמת קניתי ספר טיולים של לונלי פלאנט על ויאטנם,קמבודיה,לאוס וצפון תאילנד שהיה לי מאוד נוח לעזר לי בכיוון כללי של הטיול. חוץ מזה קראתי הרבה.
      כעיקרון אתה צריך לגבש מסלול עם כיוון כללי שהשאיפה היא בדרך כלל מינימום טיסות(יקר). 
      תתחיל לקרוא קצת ותראה מה מעניין אותך ואיפה ותסתכל הרבה בגוגל מפות ותראה בערך איזה מסלול אפשרי.
      אני האמת קניתי כרטיס טיסה מוגדר שיעשה לי סדר ושלא אתפזר(ויחסוך בעלויות)- הלוך לתאילנד וחזור מהונג קונג ומפה זרמתי.
      בהצלחה !

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • צפון הודו עזרה

היי חבר'ה,
      פעם ראשונה בהודו. אני וחברה שלי(שנינו 22 אחרי 4 חודשים במזרח) מתכננים להגיע בתחילת ספטמבר משו כמו 9/9.
      מנסה לתכנן כיוון כללי אשמח להתייחסות אם זה אפשרי וכדאי 🙂 לא מצפה לאיזה אישור חד משמעי אלא לדברים ספציפים כמו מקומות שלא בעונה וכו’.
      חשבתי על לקחת טיסה הלוך חזור מדלהי ללה להיות שם איזה 5-6 ימים. אחרי כן לקחת אוטובוס לאמריטסאר ליומיים-דרמסאלה 4 ימים-מנאלי 4 ימים-קאסול 3 ימים-רישיקש 4 ימים-( תחילת אוקטובר)דלהי-ג'איפור 3 ימים-סאוואי מדפור(ספארי) 3 ימים-פושקר 3 ימים-אגרה-יומיים-דלהי יומיים. חוץ מזה עוד 3 ימים ללא תכנון בשביל זרימה מקסימלית . סה”כ כ 40 יום.

כמובן שאם מקומות כלשהם ימצאו חן בעיננו\ההפך נוכל להאריך או לקצר שהות . 

שאלה חשובה היא – לה בתחילת ספטמבר כדאי או לא? אשמח לשמוע טיפה על מה עושים שם גם

תודה רבה 🙂

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • RE: תכנון טיול תאילנד-לאוס-ויאטנם-קמבודיה-איי תאילנד

כן האמת שעל לאוס הכי פחות הספקתי לקרוא. אז כנראה שאני אקח שם עוד כמה ימים וכמובן שאקרא קצת יותר בלוני פלאנט. אולי אוותר על קמבודיה ואטוס ישר חזרה לתאילנד מסייגון.  תודה על העזרה laugh

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • RE: תכנון טיול תאילנד-לאוס-ויאטנם-קמבודיה-איי תאילנד

ואו תודה רבה על העזרה!

האם אתה יכול להעריך כמה זמן אמור לקחת כל הסיפור של מצפון לאוס לדרומה? 

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • תכנון טיול תאילנד-לאוס-ויאטנם-קמבודיה-איי תאילנד

שלום לכולם,

מתכנן טיול אחרי צבא למזרח עם חברה שלי ורציתי לשאול כמה שאלות. חקרתי וקראתי כבר המון על כל מקום ורציתי לשאול מישהו שעשה טיול דומה או חלק מטיול כזה, האם הוא נשמע לו הגיוני ונכון והאם כדאי להוריד משהו/להוסיף או כל מיני הערות כאלה ואחרות.

התכנון הוא לטוס בתחילת אוגוסט לבנגקוק ומשם טיסה לצ'אנג מאי-פאי-צ'אנג ראי(10 ימים), לעבור רגלית ללאוס ללואנג פראבאנג ולהמשיך דרומה עד ויאנג צ'אן(10 ימים), טיסה לויאטנם להאנוי-סאפה-לופ-הלונג ביי-נין ביין-פונג נה-הוי אופנה טראנג-דאלאת-סייגון-(אם יהיה זמן לעשות טיול גם בדלתא של המקונג)(30 ימים)-מעבר רגלי לפנום פן-סיאם ריפ(7-10 ימים)- אוטובוס לבנגקוק וטיסה לאיים-פוקט וקופיפי(7-10 ימים) חזרה לבנגקוק וטיסה לארץ. סה"כ סביבות 70 יום.

כמה שאלות:

1.קראתי כבר בכמה מקומות אבל לא הבנתי מה הדרך הנוחה לעבור בין צ'אנג ראי ללואנג פראבאנג.

2.האם ניתן להגיע עם מזוודה ולא עם מוצ'ילה הרי אנחנו לא מתכננים שום טרקים או מה שזה לא טיול יום.

3.סה"כ נשמע טוב או שעדיף לא לעבור בכל כך הרבה מקומות ולקצר קצת?

מצטער שכתבתי כל כך הרבה פשוט העדפתי לקרוא הרבה ורק בסוף לשאול שאלה אחת כזו ולא מאה קטנות. תודה רבה על העזרה ומקווה שבעתיד אני אוכל לעזור גם לאחרים.

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • RE: תכנון טיול למזרח בקיץ

תודה wink האמת התכוונתי 20 אלף בערך לכל אחד..  

Alon_3553316
      Alon_3553316

תודה רבה מאוד עוזר לי laugh

Alon_3553316
      Alon_3553316

בנוסף אשמח לדעת אם תקציב של 20-25 אלף שקל להכל יספיק? (לא ממש מעוניינים להתכלב שם)

Alon_3553316
      Alon_3553316
    • תכנון טיול למזרח בקיץ

שלום לכולם,

סוף סוף הגיע הזמן להשתחרר מהצבא! אני וחברה שלי זה חמש שנים מתכננים טיול קצר של אחרי הצבא למזרח. אנחנו לא רוצים להגיע להודו/סין אלא למדינות כמו ויאטנם / פיליפינים / קמבודיה / לאוס / תאילנד.אני משתחרר בסוף יולי והיא מתחילה ללמוד באוקטובר כך שהתכנון הוא חודש וחצי(אולי אולי חודשיים) מאוגוסט עד אוקטובר. עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לגבי התכנון. תודה רבה לעונים laugh

​​1. המזג אוויר בעייתי ? באיזה מדינות כדאי להיות שם בזמן הזה של השנה?

2. אנחנו לא אוהבי טרקים או טיולים ברגל של כמה ימים, אלא מעדיפים טיולי כוכב כאלה אפשר להגיד שעוברים בין אכסניות או מלונות ומטיילים באזורים שהם נמצאים. מכאן מגיעות כמה שאלות: יש לנו מה לחפש במדינות שהן לא תאילנד? האם ניתן לבוא עם מזוודה לשם וכל יום להשאיר אותה איפה שישנים ולקחת תיק קטן לטיולים קצרים או שזה דיי חייב לקנות איזה מוצ'ילה ולהיות איתה כל היום?(חברה שלי קצת שברירית)

3. בכמה מדינות כדאי להיות? אנחנו לא צריכים חודשים בכל מדינה אלא רוצים להיות איזה שבועיים בכל מקום לראות כמה דברים עיקריים ולהמשיך לראות עוד מדינה. חשבתי על איזה שלוש מדינות שהאחרונה תהיה תאילנד עם קצת בטן גב.

4. איך מתכננים שם מה לעשות? מראש קוראים ומתכננים או שמגיעים וזורמים?(אנחנו אוהבים שהכל מתוכנן)

5. מה דרכי התחבורה העיקריים במדינות שם?

6. מתי כדאי לקנות כרטיסי טיסה ואיך סוגרים איפה ישנים?

7. יש איזה ספרים שאפשר לקנות שיעזרו לי?

תודה רבה לעונים וגם למי שענה על חלק. אשמח לעוד מידע אם ברשותכם. 

Alon_3553316
      Alon_3553316