ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. putsi1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

putsi1

@putsi1

1
    מוניטין
    19
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3626116 גיל 56

putsi1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי putsi1

• RE: עזרה פיליפינים

שלום, חזרתי כעת מהפיליפינים-יעד מעולה, קודם כל את הצפון עשינו כך:יצאנו בשעה 3:00 בבוקר לכיוון הר פינטובו עם נהג פרטי שאמסור יותר מאוחר את פרטיו וסגרנו איתו שהוא צמוד אלינו 5 ימים. עשינו את ההר שזו חוויה לא לפספס במיוחד נסיעה 4X4 עד לציר ההליכה. כשחזרנו ממנו המשכנו צפונה  בנהיגה לבנאווי (היתרון בנהג פרטי שאפשר לישון בעת הנסיעה בכייף), הגענו מאוחר ולמחרת היום יצאנו לטיול יומי טראק בטראסות האורז באזור כפר באטאד-המקום מדהים, לא מתאים להליכה לאנשים שלא עושים ספורט-המסלול המלא. לילה ישנו בבנאווי מומלץ בהוםסטיי RICE HOMESTAY למחרת היום עשינו את 3 POINTS OF VIEW והמשכנו לבונטוק, טיילנו בשוק (היה יום ראשון)והמשכנו לסאגאדה, הגענו בצהרים לקחנו ישר מדריך בלשכת התיירות ל-3 שעות טיול מהנה לא לשכוח נעלים להליכה במים ופנסים. למחרת היום המשכנו לבוסקלין שזה כפר נידח שיש צורך לעשות הליכה מאומצת להגיע אליה אך זו חוויה- כפר שבו יש זקנה העושה קעקועים בשיטה ישנה ע”י פטישון ומסמר -משהו הזוי ביותר) לאחר מכן נסענו לCAYAUAN  למחרת היום לקחנו טיסת פנים לבוהול מהעיר.-ויקטור הנהג לא יכל להיות איתנו אז הוא נתן לנו את אחיו ברני שהיה מעולה להלן פרטיו של ויקטור (קל מאוד ליצור עימו קשר דובר אנגלית שוטפת)639286008631+ יש לו וואטאפ. לגבי ממתקים אני הייתי מוותרת להביא להם השיניים שלהם בגיל די צעיר רקובות מהממתקים ,אני חילקתי מדבקות ומתנות קטנות-עדיף. לגבי צלילה אנחנו היינו בסאבאנג המקום לצלילות זה בפורטו גלרה יש שם 30 אתרי צלילה שונים-כל הצוללנים הרציניים מגיעים לשם אזור מדהים למטרת צלילה מלון מומלץ שם OUT OF THE BLUE

לגבי אוכל טבעוני-תביאי איתך הכל מבוסס על בשר.-בעייתי אנו צמחונים ובצפון לא היה מה לאכול אין מסעדות. אשמח לעזור בתכנון  תשלחו לי הודעה בפרטי.

אה, שכחתי לציין לא לפספס את מפלי הפנגחסן ולא בגלל שנכנסים מתחת למפל אלא השייט בקניון מהמם ביופיו ופעילות המשייטים חוויה לא אספר מה היא כדי לא לקלקל את החוויה, אנחנו נסענו למפלי פנגחסן עם הר תאאל חוויה גם (לא לקחת להר מדריך אין צורך) באותו היום והמשכנו לבאטאנג ישנו לילה שם ולמחרת לקחנו מעבורת לפורטו גלרה לסאבאנג (את היום הזה לקחנו גם נהג פרטי דרך ויקטור שעזב אותנו בסוף היום) בחזרה מסאבאנג אין צורך לחזור למנילה עם חברת האוטובוסים של התיירים אפשרי לתפוס מונית ב-2000-2500 פזו באוטובוס תיירים לזוג עולה 1600 פזו (למנילה שמביא אתכם עד המלון ולא כמו אוטובוס התיירים שמוריד בתחנות קבועות וקשה לתפוס מונית במנילה.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      putsi1
      putsi1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי putsi1

• שואה חאן מה יותר כדאי עם רכבת או נהג? רוצה טיול יומי
      בדילמה קשה בחישוב מהיר ראיתי שמהרכבת המהירה לחואה שאן יש עוד נסיעה של שעה באוטובוס ירוק (חינם) ויש לי הצעה לנהג שיקח אותי משיאן להר וחזרה ההבדל במחיר לא נורא רק מפחיד אותי פקקים שלבסוף נבלה בדרכים הרבה יותר, מה יותר משתלם? למי שהיה אשמח לתגובה
      putsi1
      putsi1
    • לישאן- אמישאן- מישהו מכיר נהג באזור שציינתי וממליץ

סין

לישאן

אמישאן

צ’נגדו

סצ’ואן

putsi1
      putsi1
    • שמורת טבע חואנגלונג
      מישהו יודע מה הדרך המהירה להגיע ממנה חזרה לבייג’ין?
      putsi1
      putsi1
    • RE: פיליפינים באוגוסט 2017 - אשמח להמלצות באזור הר הגע

שלום, אפשרי לעשות את מפלי פנגחסן והר תאאל באותו היום, עם נהג שיאסוף אתכם ממנילה להלן טלפון של הנהג המקסים ויקטור 639286008631+

אל תקחו מדריך בהר תאאל ולא סיור סוסים מיותר לחלוטין כל סירה אפשרי עד 6 איש המחיר אותו מחיר לאחד ול-6.

וותרו על העמק הנעלם-יקר ולא מצדיק.

אנחנו תכננו הכל לבד ותאמינו לי תוזילו עלויות חבל לקחת חברה אנחנו בהתחלה חשבנו לעשות דרך חברה והעלויות נראו לנו מטורפות ולאחר שהיינו שם ראינו שחסכנו יותר מ-50% ממה שהם ביקשו, קל מאוד להסתדר ולדבר הכל באנגלית.

לגבי יתר המקומות שציינתם אנחנו היינו במקומות אחרים.-תהנו.

putsi1
      putsi1
    • RE: עזרה פיליפינים

שלום, חזרתי כעת מהפיליפינים-יעד מעולה, קודם כל את הצפון עשינו כך:יצאנו בשעה 3:00 בבוקר לכיוון הר פינטובו עם נהג פרטי שאמסור יותר מאוחר את פרטיו וסגרנו איתו שהוא צמוד אלינו 5 ימים. עשינו את ההר שזו חוויה לא לפספס במיוחד נסיעה 4X4 עד לציר ההליכה. כשחזרנו ממנו המשכנו צפונה  בנהיגה לבנאווי (היתרון בנהג פרטי שאפשר לישון בעת הנסיעה בכייף), הגענו מאוחר ולמחרת היום יצאנו לטיול יומי טראק בטראסות האורז באזור כפר באטאד-המקום מדהים, לא מתאים להליכה לאנשים שלא עושים ספורט-המסלול המלא. לילה ישנו בבנאווי מומלץ בהוםסטיי RICE HOMESTAY למחרת היום עשינו את 3 POINTS OF VIEW והמשכנו לבונטוק, טיילנו בשוק (היה יום ראשון)והמשכנו לסאגאדה, הגענו בצהרים לקחנו ישר מדריך בלשכת התיירות ל-3 שעות טיול מהנה לא לשכוח נעלים להליכה במים ופנסים. למחרת היום המשכנו לבוסקלין שזה כפר נידח שיש צורך לעשות הליכה מאומצת להגיע אליה אך זו חוויה- כפר שבו יש זקנה העושה קעקועים בשיטה ישנה ע”י פטישון ומסמר -משהו הזוי ביותר) לאחר מכן נסענו לCAYAUAN  למחרת היום לקחנו טיסת פנים לבוהול מהעיר.-ויקטור הנהג לא יכל להיות איתנו אז הוא נתן לנו את אחיו ברני שהיה מעולה להלן פרטיו של ויקטור (קל מאוד ליצור עימו קשר דובר אנגלית שוטפת)639286008631+ יש לו וואטאפ. לגבי ממתקים אני הייתי מוותרת להביא להם השיניים שלהם בגיל די צעיר רקובות מהממתקים ,אני חילקתי מדבקות ומתנות קטנות-עדיף. לגבי צלילה אנחנו היינו בסאבאנג המקום לצלילות זה בפורטו גלרה יש שם 30 אתרי צלילה שונים-כל הצוללנים הרציניים מגיעים לשם אזור מדהים למטרת צלילה מלון מומלץ שם OUT OF THE BLUE

לגבי אוכל טבעוני-תביאי איתך הכל מבוסס על בשר.-בעייתי אנו צמחונים ובצפון לא היה מה לאכול אין מסעדות. אשמח לעזור בתכנון  תשלחו לי הודעה בפרטי.

אה, שכחתי לציין לא לפספס את מפלי הפנגחסן ולא בגלל שנכנסים מתחת למפל אלא השייט בקניון מהמם ביופיו ופעילות המשייטים חוויה לא אספר מה היא כדי לא לקלקל את החוויה, אנחנו נסענו למפלי פנגחסן עם הר תאאל חוויה גם (לא לקחת להר מדריך אין צורך) באותו היום והמשכנו לבאטאנג ישנו לילה שם ולמחרת לקחנו מעבורת לפורטו גלרה לסאבאנג (את היום הזה לקחנו גם נהג פרטי דרך ויקטור שעזב אותנו בסוף היום) בחזרה מסאבאנג אין צורך לחזור למנילה עם חברת האוטובוסים של התיירים אפשרי לתפוס מונית ב-2000-2500 פזו באוטובוס תיירים לזוג עולה 1600 פזו (למנילה שמביא אתכם עד המלון ולא כמו אוטובוס התיירים שמוריד בתחנות קבועות וקשה לתפוס מונית במנילה.

putsi1
      putsi1
    • RE: מלונות בבנקוק

חזרנו שבוע שעבר מבנגקוק-מציעה את EXCLUSIVE CLUB OF WIDSDOR כולל ארוחת בוקר וכניסה לטרקלין העליון עם חדרים של סוויטות- במיקום מעולה קרוב לרכבת העילית והמטרו במחיר של 300 ש”ח לערך ללילה לזוג. בריכה בקומה 14 חדר כושר(לא השתמשנו אבל אם יש לכם ילדים מעל גיל 16 יכול להיות שירצו)

נוף מהחדר קומה 29
      פורסם בפורום תאילנד
      putsi1
      putsi1