שלום חברים , יש לי 8 ימים בחבל טירול אוסטריה , למי שיכול להציע לי מסלול , שמתחיל בזלצבורג ומגיע לאינסברוק דרך האגמים , יצויין , אנו נוחתים במינכן , והשאלה האם יש בדרך זו צימרים או בתי מלון זמינים בדרך הזו? אשמח לעזרה .
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Daniel_3729391
-
טיול בחבל טירולפורסם בפורום אירופה
-
זלטיבורחברים , עזרה , אומרים שיש בזלטיבור טיולים מקומיים , האם זה נכון ? והאם זה כדאי ? , אנו זוג מבוגרים [67] וממונעים , אם אפשר להגיע לכל מקום עם רכב שכור קטן.פורסם בפורום אירופה
-
מערת קרח בסלובקיהפורסם בפורום אירופה
ראיתי שיש שתי מערות קרח יפות האיזור הרי הטטרה , 1 . ליד ליפטובסקי מיקולאש , ו2 , בגן העדן הסלובקי , רוצה לשאול איזה מהם כדאי יותר לבקר , יש לציין כי הזמן שנשהה שם , ולאור האטרקציות שיש שם , [וגם מבחינת הגילאים שלנו] כנראה שנוכל לבקר באחת בלבד , לכן אני מבקש המלצה בבקשה, אנו נוסעים בשבוע הבא [14/06] תודה רבה למי שיודע לעזור.
-
הרי הטטרהפורסם בפורום אירופה
אנו זוג בני 67 , והזמנו מקום בפופרד לטיול בהרי הטטרה ל-8 ימים , קראתי על אטרקציות טובות , ומה שאני רוצה לשאול , מה אני צריך לכתוב בוויז כדי להגיע למשל לגן העדן הסלובקי , או להר גרלוחובסקי לרכבל, או לשייט רפסודות בדונייץ , תודה רבה מראש לכל העוזרים .
-
RE: סלובקיה, היכן להתמקם לטיול כוכב.פורסם בפורום אירופה
אני הזמנתי ביוני השנה בפופרד למשך 8 ימים , האם עשיתי טעות [אני עדיין יכול לבטל]
-
סלובקיה .פורסם בפורום אירופה
היכן ניתן לקנות סים מקומי בקושיצה ?האם כדאי לשכור רכב ל8 ימים בקושיצה , או אולי יותר כדאי לשכור מהארץ?
-
RE: הרי הטטרהפורסם בפורום אירופה
אני שילמתי 400 דולר כי לא מצאתי טיסות נוחות, וגם המחיר לא משהו. על כל פנים תודה רבה לך עזרת לי מאוד.