אנחנו מחפשים טיסה לברצלונה בחודש אפריל. וכל הטיסות הם באיזור ה700 פלוס דולר.
מישהו יודע מה אפשר לעשות אנחנו משפחה גדולה שרוצים לטוס והמחירים פשוט לא נורמלים.
אם משנים את הIP של המחשב עם VPN מחירי הטיסות ירדו משמעותית?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי oomri1231
-
מחירי טיסות גבוהיםפורסם בפורום אירופה
-
איך להגיע לנתב״ג כשאין רכבות?פורסם בפורום אירופה
השבוע אנחנו טסים לחול ורציתי להסתכל מתי יש רכבות ב3 לפנות בוקר, ואין. מישהו יודע למה אין רכבות מבנימינה לנתב״ג בין שמונה בערב לחמש בבוקר? אנחנו צריכים להיות בארבע לפנות בוקר בנתבג, האופציה היחידה זה לשלם 400 שקל למונית?
-
מזג אוויר בויאטנם בסוף יולי ותחילת אוגוסטפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני טס בסוף יולי לויאטנם וכנראה גם לקמבודיה. יש פה מישהו שהיה שם בסוף יולי, תחילת אוגוסט? אם כן איך המזג אוויר בזמן הזה? לפי מה שהבנתי זה שממש חם ויש לחות זה נכון? זה נסבל?
-
RE: טס להודו, כמה שאלות.פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אז איך אני אמור לדעת במאה אחוז שאפשר לקחת מכונת גילוח? אני לא רוצה להסתכן ואז בסוף יקחו לי את המכונה שעלתה לי הרבה מאוד.
-
כן, סוללת אצבע של פנס.
החרימו לי כשחזרתי מסין לארץ, כשהגעתי ופתחתי את המזוודה לא מצאתי את הבטרייה הזאת ובתוך המזוודה היה איזה פתק בסינית.
לא הבנתי מה אני אמור לעשות, להסתכן בלקחת מכונה יקרה ולקוות שלא יחרימו לי?
-
איך אני אדע בוודאות? כי איזה הבדל יש בין בטרייה לבין מכונת גילוח? אם החרימו בטרייה שהייתה במזוודה אז איך אני אדע שלא יחרימו מכונת גילוח?
-
טס להודו, כמה שאלות.פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני טס להודו עם אוזבקיסטן אירליינס, עושים עצירה בטשקנט וממשיכים משם להודו.
מישהו יודע אם בחברה הזאת נותנים להכניס מכונת גילוח? כי שהייתי במדינה אחרת החרימו לי בטרייה רגילה, ואני לא רוצה להסתכן על מכונת גילוח יקרה.מה המזג אוויר באיזור ניו דלהי בחודש יולי/אוגוסט?
והשקע חשמל שם הוא כמו בארץ או שצריך לקנות מתאם מיוחד?