ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. דור ברגר
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 7
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

דור ברגר

@דור ברגר

0
    מוניטין
    22
    צפיות בפרופיל
    7
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3748010 גיל 56

דור ברגר הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי דור ברגר

• יוון או שיש על מה לדבר?

אהלן שלום,

צברתי ימי חופש וחשבתי לנצלם בטיול קליל (7-10 ימים). אני מחפש יעד קרוב, זול (יחסית), שיש הרבה מה לראות – הרבה “מקומות שוליים”, כאלה שלא מתויירים במיוחד. כוונתי להתמקד בעיקר באיזורי טבע - הרים, אגמים, נחלים, יערות. לטייל בלי מחויבות רבה, המון ספונטניות ואפשרויות לשנות את המסלול בכל רגע. 
      יוון רחבה ונשמעת מתאימה מאוד, תוכניתי הייתה לבחור איזור ביוון (תחילה חשבתי על איזור אתונה, עכשיו לאחר שקראתי על איזורים שונים אני כבר לא בטוח) ולהתמקד בעיקר בו מבלי לבזבז זמן על נסיעות ארוכות. 
      אבל… לא הייתי ביוון בעבר, ואני תוהה – האם יש לפנטזיות שלי על יוון ביסוס כלשהו? אולי בכלל על פי התיאור שלי יעדים אחרים (ספרד, איטליה וכו’) יספקו בצורה מלאה יותר את כל אותם רצונות?

תודה מראש לכולכם!

פורסם בפורום אירופה
      דור ברגר
      דור ברגר
    • נעליים שלא היו בשימוש זמן רב

שלום לכם,

לפני 6 שנים קיבלתי מהצבא נעלי טיולים מסוג Meindl Air revolution 5.3. לא השתמשתי בהן עד היום, וכרגע אני מתכנן טיול שיכלול הרבה טרקים וטיולים ורציתי לדעת אם הנעליים יחזיקו לי גם אם הן שכבו זמן מה מבלי שהשתמשו בהן.

פורסם בפורום דרום אמריקה
      דור ברגר
      דור ברגר
    • נעליים שלא היו בשימוש זמן רב

אהלן!

בשיחרורי מהצבא ב-2013 קיבלתי במתנה נעלי הרים, בהן לא נגעתי ואף לא הוצאתי מן האריזה עד… היום. 
      אני עתיד לצאת לטיול ארוך בארצות הברית, ורציתי לשאול אם נעליים שישבו להן בנחת בארון במשך 6 שנים לא נהרסות, ואם בטוח לצאת איתן לטיול מבלי לדאוג שיהרסו במהרה.

*הנעליים הן מדגם Meindl Air revolution 5.3.

פורסם בפורום ציוד טיולים
      דור ברגר
      דור ברגר
    • RE: טיול ספונטני ביפן

אנו טסים בסוף החודש - 10\25 עד ה-11\23.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      דור ברגר
      דור ברגר
    • טיול ספונטני ביפן

אהלן,

אנחנו שני צעירים שטסים ליפן לחודש ימים. 
      את הטיול אנחנו מתחילים בשבוע וחצי בטוקיו ובקיוטו, ומשם אנחנו רוצים לפחות שבוע של מעט ספונטניות; עם הפעלת כרטיס JR PASS אנחנו מתכוונים לטייל ולעבור ממקום למקום, מחוץ לערים הגדולות, מבלי כל-כך לדעת מראש היכן נהיה.

אם כך, רציתי לשאול על אם מישהו פה ערך טיול הדומה לזה ביפן ויכול לומר לנו על חסרונות והיתרונות או אם זה בכלל מומלץ.

תודה מראש!

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      דור ברגר
      דור ברגר
    • RE: סובב מון בלאן -

תודה לכולם על העצות והעזרה! 

אחרי חשיבה נוספת בעזרת ההארות שלכם, אני נוטה לשקול את הסיפור מחדש. 
      אני בתקופת מבחנים כרגע וככל הנראה יהיה צורך בתיכנון רב של כל המסלול - לדבר עם אכסניות על לינה וכו’. אין לי הרבה זמן פנוי לכן אני שואל – היש שירות הדואג לכל הדברים הללו? (לינה, הסעות [אם צריך]...). 
      בדקתי את האתר icicle-mountaineering.ltd.uk שהציע שירות רחב למדי אך לא מספק מפני שלינה לא הייתה כלולה. 

-ענבר, קראתי חלק מסיפור המסע שלך בTMB. לפי מה שצויין לא קבעת עם אכסניות מראש, אך גם לא היית בשיא העונה. כמה זה קריטי? אני מניח כי אם לא אמצא שירות (סוכן נסיעות אולי? איני יודע בדיוק מה אני מחפש) המארגן את כל עסקי הלינה, אפעל כמותך. 

אמ;לק – יש איזשהו שירות היכול לעזור בארגון של הסדרי הלינה לאורך המסלול וכל הנדרש? ואם לא, האם אוכל לקבוע מקום לינה על המקום – בטיול עצמו? יהיו מקומות למרות שזאת העונה העמוסה?

שוב, תודה!

פורסם בפורום אירופה
      דור ברגר
      דור ברגר
    • סובב מון בלאן -

אהלן,

אני מתכנן לעשות את הטרק הזה (מון בלאן), אך נקלו כמה בעיות בדרכי; אני אשמח לעצות, עזרה, כל יד שהיא מאנשים שכבר עשו את הטרק הזה. 

*אני מתכנן לטוס בין החודשים יולי-אוגוסט.

*יש לי עוד שני שותפים
      *לא מומחים בטרקים

-האם כדאי להזמין מקומות מראש באכסניות וכו’? או שנוכל להזמין על המקום? 

-כמה זה מומלץ\לא מומלץ לישון באוהל?
      -האם ישנו שירות כלשהו שיכול לארגן את כל אלה? (להזמין מקומות באכסניות, אוטובוסים וכו’).

(!)אולי השאלות נראות לכם מובנות מאליהן אך זהו טרק ראשון שלנו ונשמח לדעת

כמה שיותר.

תודה!

פורסם בפורום אירופה
      דור ברגר
      דור ברגר