פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי קארין מרציאנו
-
רומא- כרטיסים לאתריםפורסם בפורום אירופה
היי

אשמח לקבל המלצות בנוגע לרכישה מוקדמת של כרטיסים לאתרים השונים ברומא. האם יש אתר מומלץ? אילו כרטיסי כדאי לרכוש מראש?
תודה!
-
טיול ראשון בהודופורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי!
אני שוקלת לטוס להודו לתקופה קצרה של שבועיים-שלושה באמצע ספטמבר עד תחילת אוקטובר.
אציין כי אני לא בנויה לטיולים קשים/מאתגרים במיוחד, אבל כן אוהבת לטייל.
אשמח להצעות באיזה איזור כדאי לטייל בהתחשב במזג האוויר ובמשך הטיול, תודה!

-
עזרה- כרטיס נסיעות משולבפורסם בפורום תאילנד
אהלן!
רכשתי כרטיס נסיעות משולב שכולל טיסה מצ׳יאנג מאי לסוראט טאני, אוטובוס משדה״ת למזח ומעבורת לקוסמוי. שאלתי היא כיצד ניתן לממש את הכרטיס באוטובוס? יש לי כרטיס אלקטרוני שכולל את כל הפרטים, פשוט מראים את זה לנהג?

️ -
טיול בצפון תאילנדפורסם בפורום תאילנד
היי!
שמעתי דעות לכאן ולכאן האם כדאי לטייל בצפון בטיולים יומיים באופן עצמאי או בטיולי ג׳יפים מאורגנים.
אציין שהשהות המתוכננת שלנו באזור הצפון נעה בין 4-7 ימים.
מצד אחד נשמע שהרבה יותר פשוט ונוח להטיל את משימת תכנון הטיול על חברה שעוסקת בזה שנים, מצד שני שמעתי שהטיולים הללו מעט ממוסחרים ושלושת הימים יכולים להיות מנוצלים במקומות יותר מעניינים.
אשמח לחוות דעתכם!
-
פירנאיםפורסם בפורום אירופה
רציתי לדעת עד כמה הטיולים/מסלולים/טרקים באזור מאתגרים? יש מה לעשות באזור אם אני רוצה לראות טבע אך לא בהכרח לעבור מסלולים קשים במיוחד?
ואם כן- מהיכן כדאי להתחיל? הצד הצרפתי או הספרדי?
תודה לעונים!

-
יעדים מומלצים לחודש ספטמברפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי

אני שוקלת לעשות גיחה קצרה בת כשבועיים בחודש ספטמבר לאזור המזרח. הבעיה היא שהבנתי שחודש ספטמבר לא אידיאלי לטיולים באזור כיוון שזו העונה הגשומה ברוב המוחלט של היעדים.
האם זה נכון? יש למישהו המלצה על יעד שכמות הגשמים בו סבירה ולא תפריע למהלך הטיול?
(בגלל שהטיול יהיה קצר אז גם יומיים רצופים של גשם נחשבים לאיבוד זמן יקר לצערי...)
תודה מראש!