יש מצב שנרצה להצטרף. נקודת היציאה שלנו היא מוורשה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי peledne
-
RE: סיור באושוויץ בעברית 1/9/19פורסם בפורום אירופה
-
RE: יש למישהו למכור.לתת בהשאלה סים לפולין?פורסם בפורום אירופה
בדקו להוריד לה תו7כנת B PHONE, תוכנה של בזק. ניתן להוציא אתה שיחות מח”ול לישראל במחיר שיחת בזק מקומית (ישראל)ץ
-
תחבורה מבראשוב לבוקרשטפורסם בפורום אירופה
מחפשת מידע עדכני על רכבת/אוטובוס/מיניבוס מבראשוב לבוקרשט בחודש יוני. משום מה מצאתי באינטרנט מידע רק לכוון ההפוך.
תודה על כל סיוע.
-
RE: מחפשת טיפים לטיול "מבוגרים" לרג'סטאןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמחפשת טיפים לטיול "מבוגרים" לרג'סטאן
בשלב זה אני מלקטת רעיונות וטיפים. עוד חזון למועד. לכשאדע מה אני רוצה...
אחפש קשרים והמלצות. כרגע יש כפתור ואני מנסה לתפור סביבו חליפה... עכ"פ תודה לכל מי שיכול ומוכן לתרום. גם לך רוני כמובן.... -
RE: מחפשת טיפים לטיול "מבוגרים" לרג'סטאןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקמחפשת טיפים לטיול "מבוגרים" לרג'סטאן
תודה על התגובה. (צילה?).
האם לדעתך אפשר/רצוי לסמוך על מדריך/נהג מהמלון באופן בלתי מתוכנן או שרצוי לסגור דברים כאלה מראש? ברור שגם המחיר עשוי להיות שונה לגמרי. נחוץ כאן נסיון, ואין לי...

-
מחפשת טיפים לטיול "מבוגרים" לרג'סטאןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו זוג "מבוגרים", (בני 70+) מתכננים רג'סטאן, אך מחפשים דרך נינוחה יותר (רכבות מן הסתם) לעבור בין הערים. יחד עם זאת אנחנו עכברי הכפר ולא רוצים בשום אופן לוותר גם על גיחות לאזורים כפריים.
השאלה שלי מתמקדת יותר בגיחות אל מחוץ לערים. האם ניתן לעשות זאת מבלי להיות על הכבישים 8 שעות ביממה? למשל לעבר בקתות הבוץ, למשל לעבר כפרי הדיונות וכד' (בנסיעה הקודמת שלנו להודו היה לנו נהג צמוד למשך 21 יום. הוא היה מקצועי ונהדר אבל הנסיעות הארוכות התישו אותנו למרות כל העצירות בדרך).
אשמח לקבל טיפים להתנהלות - איך ללכת בלי ולהרגיש עם או להיפך...
מה ידוע על פסטיבל העפיפונים ברג'סטאן? מתי והיכן זה מתקיים?