ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dudyt1
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

dudyt1

@dudyt1

1
    מוניטין
    16
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2916147 גיל 56

dudyt1 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dudyt1

• פעם שמינית בתאילנד - אבל הפעם לבד

שלום לכל החברים. לציין שאני משתמש וקורא באתר שנים אבל אני חושב שזו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב.

אז נעים מאוד, 

אז כאמור, לאחר 7 ביקורים בתאילנד שכל אחד מהם היה בסביבות 4 שבועות בכל וריאציה אפשרית. (חברים, אישה, משפחה, זוגות) אני חושב הפעם לצאת לגיחה לבד.

חשבתי לצאת ל 14-17 יום. מתוכם 5-6 ימים בצפון שאני פשוט מכור אליו, מתכנן לשכור אופנוע ופשוט לנסוע לטייל בהרים לראות נופים ולנשום אויר.

לאחר מכן, חזרה לבנקוק ומשם 3-4 ימים בפאטיה לקבל קצת שמש וים. וכאן מגיעה השאלה:

נותרו 5-7 ימים. שבהם אני מתלבט מה לעשות. אפשרות אחת היא לנסוע להואה-הין עם רכב שכור אבל העיר קטנה ולדעתי יומיים זה מעל ומעבר. השאלה, אולי אפשר למצוא עוד משהו על הציר?

אפשרות אחרת היא לצאת לכיוון טראט ולעשות צלילות בקו-מאק\קו-לאק\קו-צ’אנג וכו’

והאפשרות האחרונה היא לעשות שבוע אורבני בבנקוק לאורך ולרוחב עם אופנוע מגניב שיהווה חלק מהחוויה. מנסיון בנקוק לא מוערכת מספיק ע”י מייטלים ותמיד שביקרתי שם היו חסרים לי כמה ימים. לא חסר מה לעשות שם אבל אם יש המלצות מאנשים שכבר עשו (חוץ משופינג) אשמח לשמוע.

תודה רבה,

פורסם בפורום תאילנד
      dudyt1
      dudyt1

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dudyt1

• RE: מסיבת פול מון או האף מון?

@נוגה96

לא זה ולא זה. חוץ מאלכוהול מזוייף וכיסים לא תמצאו שם כלום. הזמן זה המשאב היקר ביותר בטיול, עדיף להשקיע אותו בחוויות טובות יותר. 

פורסם בפורום תאילנד
      dudyt1
      dudyt1
    • RE: תכנון טיול של שבועיים לפוקט, קוסמוי ובנגקוק

@מאיה-גאיה

מספיק בהחלט. הייתי מחלק  ל 5 ימים קוסמוי, 4 ימים פוקט והשאר לבנקוק. בבנקוק מומלץ לקחת מלון קרוב לרכבת העילית מה שיקל מאוד את התנועה בעיר, בקוסמוי כמובן באיזור הצ'וונג ביץ' ופוקט איזור הפאטונג ששם מתרחשת רוב הפעילות התיירותית של האי. 

פורסם בפורום תאילנד
      dudyt1
      dudyt1
    • פעם שמינית בתאילנד - אבל הפעם לבד

שלום לכל החברים. לציין שאני משתמש וקורא באתר שנים אבל אני חושב שזו הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב.

אז נעים מאוד, 

אז כאמור, לאחר 7 ביקורים בתאילנד שכל אחד מהם היה בסביבות 4 שבועות בכל וריאציה אפשרית. (חברים, אישה, משפחה, זוגות) אני חושב הפעם לצאת לגיחה לבד.

חשבתי לצאת ל 14-17 יום. מתוכם 5-6 ימים בצפון שאני פשוט מכור אליו, מתכנן לשכור אופנוע ופשוט לנסוע לטייל בהרים לראות נופים ולנשום אויר.

לאחר מכן, חזרה לבנקוק ומשם 3-4 ימים בפאטיה לקבל קצת שמש וים. וכאן מגיעה השאלה:

נותרו 5-7 ימים. שבהם אני מתלבט מה לעשות. אפשרות אחת היא לנסוע להואה-הין עם רכב שכור אבל העיר קטנה ולדעתי יומיים זה מעל ומעבר. השאלה, אולי אפשר למצוא עוד משהו על הציר?

אפשרות אחרת היא לצאת לכיוון טראט ולעשות צלילות בקו-מאק\קו-לאק\קו-צ’אנג וכו’

והאפשרות האחרונה היא לעשות שבוע אורבני בבנקוק לאורך ולרוחב עם אופנוע מגניב שיהווה חלק מהחוויה. מנסיון בנקוק לא מוערכת מספיק ע”י מייטלים ותמיד שביקרתי שם היו חסרים לי כמה ימים. לא חסר מה לעשות שם אבל אם יש המלצות מאנשים שכבר עשו (חוץ משופינג) אשמח לשמוע.

תודה רבה,

פורסם בפורום תאילנד
      dudyt1
      dudyt1