שלום ,
אני בדיוק עובד על הטיול המתוכנן שלנו בנובמבר
קיבלתי הצעת מחיר שנראית טובה מרותי – סוכנת דוברת עברית שמתגוררת בארגנטינה
מייל – [email protected] . היא מתקשרת בעברית גם בווטסאפ. הזמנתי דרכה גם טיסות פנים. (תמסרו שעופר שלח אתכם )
בנוסף – חוצה אנדים – החברה שאני בדקתי – http://www.visitchile.cl/crucedelagos2.htm – מאד יקר …
לגבי תכנית מפורטת , עדיין בעבודה אבל בתכנון הסיבוב הקטן , 7 האגמים וגם גיחה לאל-בולסון – שעה וחצי דרומית לברילוצ’ה , שנשמעת עיירה מאד מגניבה ועם הרבה טבע מסביב
עופר
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי oshamir
-
RE: בארילוצ'ה 1-5 אוקטוברפורסם בפורום דרום אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי oshamir
-
RE: שכירת רכב בברילוצ'הסיקסט משכירים מהארץ כולל ביטול השתתפות עצמית. לא מאד זול אבל גם לא מאד יקרפורסם בפורום דרום אמריקה
-
RE: בארילוצ'ה 1-5 אוקטוברפורסם בפורום דרום אמריקה
שלום ,
אני בדיוק עובד על הטיול המתוכנן שלנו בנובמבר
קיבלתי הצעת מחיר שנראית טובה מרותי – סוכנת דוברת עברית שמתגוררת בארגנטינה
מייל – [email protected] . היא מתקשרת בעברית גם בווטסאפ. הזמנתי דרכה גם טיסות פנים. (תמסרו שעופר שלח אתכם )
בנוסף – חוצה אנדים – החברה שאני בדקתי – http://www.visitchile.cl/crucedelagos2.htm – מאד יקר …
לגבי תכנית מפורטת , עדיין בעבודה אבל בתכנון הסיבוב הקטן , 7 האגמים וגם גיחה לאל-בולסון – שעה וחצי דרומית לברילוצ’ה , שנשמעת עיירה מאד מגניבה ועם הרבה טבע מסביב
עופר -
RE: התלבטות לגבי נסיעה מברילוצ'ה לפורט מונט - חציית האנדיםפורסם בפורום דרום אמריקה
תודה רבה לעונים! אשמח לעוד תובנות ממי שהיה
בנוסף , ראיתי באתר של החברה שמפעילה את הנסיעה המשולבת , שיש אפשרות לחזור איתם , ביום אחר , זה עולה אותו הדבר משום מה …
מישהו התנסה בזה ?
-
התלבטות לגבי נסיעה מברילוצ'ה לפורט מונט - חציית האנדיםפורסם בפורום דרום אמריקה
שלום,
לגבי הנסיעה של חציית האנדים, יש את האופציה (היקרה) של שילוב אוטובוס ומעבורות , השאלה אם נסיעה ברכב בכביש (מצפון למסלול של האוטובוס ומעבורות) שווה , ויפה כמו המסלול הנ”ל.
בנוסף , ראיתי שהטיסות מפורט מונט מאד יקרות ולא ישירות , אנחנו צריכים להגיע לאל קלפטה , ולכן שקלתי לקחת את הנסיעה הלוך חזור באוטובוס ולטוס מברילוצ’ה.
כל הצעה / רעיון , יתקבלו בברכה! -
שכירת רכב בברילוצ'השלום ,פורסם בפורום דרום אמריקה
מחפש המלצה לשכירת רכב לכשבוע בברילוצ’ה
תודה
עופר -
RE: 3 שבועות צ'לה , ארגנטינה ואיגואסו , אשמח לעזרהפורסם בפורום דרום אמריקה
תודה רבה לכולם , אתחיל לתכנן ובטוח שעוד יהיו לי שאלות

-
RE: 3 שבועות צ'לה , ארגנטינה ואיגואסו , אשמח לעזרהפורסם בפורום דרום אמריקה
שבוע בברילוצ’ה והסביבה , זה לא יותר מדי? מה ממליץ באזור (חוץ מהעיר ומסלול האגמים?
האם ממליץ לחבר את השניים – ברילוצ’ה לאל קלפטה ולעשות את הקרהטרה אוסטרל , או שזה יותר מדי ?
מה לגבי אושוויה , קראתי דעות חלוקות כמה זה שווה את הזמן והמאמץ (כמוסן בהשוואה לאזורים אחרים)
הרבה תודה -
3 שבועות צ'לה , ארגנטינה ואיגואסו , אשמח לעזרהפורסם בפורום דרום אמריקה
שלום,
2 זוגות בשנות ה 50 , מבקש עזרה בתכנון המסלול.
רוצים להיות יומיים באיגואסו , 4 ימים בבואנוס איירס, וכל השאר באזור פטגוניה , עם כמה שיותר הליכות אבל לא טרקים של כמה ימים ולא מאוד קשות
אשמח להצעות איך לחלק את הזמן, וכל טיפ אחר
תודהעופר
-
RE: רומניה - עזרה בבנית מסלול-הושיעו נאפורסם בפורום אירופהרומניה - עזרה בבנית מסלול-הושיעו נאחיפשתי באינטרנט

עכשיו אפשר לצאת לדרך , עוד יומיים שם!
תודה
עופר