ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. zur490
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 2
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 10
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

zur490

@zur490

0
    מוניטין
    7
    צפיות בפרופיל
    10
    פוסטים
    0
    עוקבים
    2
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 195187 גיל 56

zur490 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי zur490

• סנטפטרסבורג
      קנקשן של 20 שעות בסנטפטרסבורג מה אפשר לעשות.? תודה
      פורסם בפורום אירופה
      zur490
      zur490
    • טיול לטירנה

שלום 

מעוניין לטיפים לטיול ל2 זוגות ל5 ימים טיול +רכב בטירנה וסביבותיה .בראש השנה הבא עלינו לטובה

תודה

פורסם בפורום אירופה
      zur490
      zur490
    • RE: טיול למניאמר בורמה
      טיול למניאמר בורמה

בהמשך התכנון למינאמר הגעתי למצב החדש עליו הייתי רוצה את דעתכם . 28.1 נחיתת אחר צהריים בינגון 29.1 כל היום סיור בינגון .30.1 ינגון באגו גולדן רוק .31.1 גולדן רוק סיור ומשם לטנגו .1.2.2016 טנגו אינלי 2.2אינלי סיור ושייט 3.2 אינלי פינדיה(מערה)ובאגן 4.2 באגן סיור 5.2באגן הר פופה מנדליי .6.2 מנדליי סיור .7.2 טיסה ממנדליי לבנקוק.  מה דעתכם ? נראה לי אולי בעיה עם גולדן רוק וזאת בגלל המרחקים הגדולים והדרכיםל המשובשות .בכל מקרה הטיסות הפנמיות בבורמה עולות המון כסף כי אין תחרות תודה לכם  מקרב לב 

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      zur490
      zur490
    • RE: טיול למניאמר בורמה
      טיול למניאמר בורמה

שלום רב ותודה על העזרה .!!הטיול לבורמה יתחיל ביום 28.1.2016 בנחיתת אחרצהריים בינגון ויסתיים 7.2.2016 במנדליי בטיסת צהריים לבנקוק  .זאת עם נהג צמוד (אנו זוג בני 55) שלוקח 700 $ עבור כל הנסיעות כולל דלק אגרה וכו .לא כולל מלונות שיראה לנו אותם במקום ונוכל לבחור.לגבי תוכנית הטיול אני צריך את עזרתכם .אנו לא רוצים נסיעות ארוכות מדי .הנהג אמר שלגבי לינה שלו במלונות אין לו בעיה הוא יסעד איתנו צהריים על חשבוננו ויקבל טיף.לדעתי אני חייב שני לילות ראשונים בינגון בגלל הגעה מאוחרת ואי חזרה אליה .תודה

zur490
      zur490
    • טיול למניאמר בורמה

צריך עזרה !!לטיול בן 9 ימים עם נהג צמוד המסלול : ינגון - גולדן רוק-טנגו-קלאו פינדיה אינלי-אינלי -באגן -באגן-טנגו-ינגון .אני רוצה לראות את מנדליי גם .השאלה אם המסלול סביר? רצתי לסיים במנדליי אך אייר אסיה לא מוכנים לשנות וזה אמור לעלות לנו 160 דולר לזוג . האם זה שווה .תודה איציק

zur490
      zur490
    • טיולים באזור בנקוק

שלום.בני 55 נהיהה בבנקוק (אחרי כ8 ימים בבורמה)מיום 7.2.16בבוקר עד 13.2 בלילה רוצים להשאר בבנקוק כ-2 לילות והשאר בסביבה .לאן כדאי לטייל (אמפוואה קצנבורי וכו) טיולי טבע  ונשמח להמלצות על מלונות טובים במקומות הנ"ל.  ומסלולים . תודה

פורסם בפורום תאילנד
      zur490
      zur490
    • פוקט טיול יומי

שלום.אלנו נוחתים בפוקט בטיסה ישירה מדוחא (קאטר) הנחיתה ב6 בבוקר סגרנו עם נהג מקומי דרך האתר  על נסיעה למלון  בפטונג הורדת המזוודות והמשך טיול בפוקט עד 2 בצהריים למלון. וביום הטיסה לקחת אותנו לשדה התעופה.( 2400 באט )האם הדבר כדאי אחרי טיסה כזאת ?בכל מקרה המלון רוצה תשלום  יום מלא אם נגיע מוקדם יותר .תודה

פורסם בפורום תאילנד
      zur490
      zur490
    • צאנג מאי עזרה בטיול

שלום הייתי רוצה לשכור מדריך אישי +רכב לטיולים יומיים

התוכנית היא יומיים ראשונים במלון במרכז צאנג מאי (2 לילות) .(. יומיים בפאי (2 לילות) . יום בצאנג ראי (לילה 1) .חזרה ללילה 1 במלון בצאנג מאי כי למחרת בצהריים טיסה משם לבנקוק.המלונות יוזמנו על ידנו.כמובן לעשות את רוב האטרקציות. אנו כבני 55 ולא נראה לנו לקחת את טיולי הגיפים הממוסחרים.

אם יש לכם המלצות נשמח לשמוע תודה

פורסם בפורום תאילנד
      zur490
      zur490
    • RE: עזרה לטיול לתיאלנד
      עזרה לטיול לתיאלנד

מהן אתרי החובה?  מהיא החלוקה של כחודש עפ התחלת חובה בפוקט וסיום בבנקוק ללא בורמה? תודה ואם אפשר לפרט יותר

פורסם בפורום תאילנד
      zur490
      zur490
    • עזרה לטיול לתיאלנד

אני צ יוצא לחודש טיול לתיאלנד ובורמה  ב15 לינואר נוחת ישירות בפוקט אמור להשאר בסביבה כ 8 או 9 ימים משם לטוס לצאנג מאי לשבוע כולל הטיול ל 3 ימים ומשם לטיול לבורמה ל7 או 8 ימים עם נהג מקומי ומשם ל4 או 5 ימים אחרונים לבנקוק רק הטיסות הבין לאומיות סגורות דרך דוחה -קטאר הייתי מאד רוצה עזרה מצדכם בתכנון הטיול (הכל ניתן לשנוי אין לי תאריכים לטיסות פנים)  אנו זוג שיוצא פעם 1 לתיאלנד אנו בני 55  תודה על כל עזרה שהיא

פורסם בפורום תאילנד
      zur490
      zur490