שלום,
מתכננת טיול בר מצווה לקיץ הבא (אוגוסט)
לבן ן 13 ובת 9
ראשון עד חמישי -שומרי כשרות
מחפשת יעד כייפי לילדים שמשלב פארקים, מים וקצת עירוני
משהו קליל קליל עם טיסה לא ארוכה
אשמח מאוד מאוד להמלצות
עברתי על כל הגלובוס ואני לא סגורה על יעד
תודה!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי inbars1412
-
טיול בר מצווהפורסם בפורום טיולי משפחות
-
נסיעה של שבועיים לארה"ב- עצות בבקשה :)פורסם בפורום צפון אמריקה
היי, בעלי נוסע עם חבר לשבועיים לארה”ב – 3 ימים סאן פרנסיסקו, כביש 1, אח”כ לוס אנג’לס לשלושה ימים ואח”כ וגאס עוד 4 ימים והביתה.
אשמח לקבל טיפים לאן כדאי להם לנסוע, מהם האתרים המומלצים בכל עיר כדי שלא יתברברו וימצו כל עיר כמה שאפשר.
תודה רבה,
ענבר
-
עזרה בתכנון מסלול סאן פרנסיסקו, ל"א, וגאס, ניו יורק- תודה!!פורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,
בעלי וחבר שלו טסים לארה”ב לשבועיים. המסלול הוא סאן פרנסיסקו, לוס אנג’לס, וגאס ואז טיסה פנימית לניו יורק ומשם חזרה לישראל. הם שומרי שבת ולכן יהיו מנוטרלים בשישי שבת. השאלה שלי היא מהיכן כדאי להתחיל (סאן פרנסיסקו או לוס אנג’לס), כמה לילות כדאי לשהות בכל מקום, איפה הכי כדאי לעשות שבת?
אני מתלבטת אם 3 לילות בסן פרנסיסקו או 2 בלבד.. כנ”ל לגבי לוס אנג’לס.
אשמח לעזרה

תודה
ענבר
-
נסיעה לאירופה בדצמבר 2018פורסם בפורום אירופה
היי לכולם,
מתכננת נסיעה לאירופה באמצע דצמבר ל 4 ימים
מחפשת מקום שבו לא אקפא מקור (רצוי בלי שלג) ..
חושבת על בודפשט או פראג
יש המלצות?
תודה רבה
ענבר
-
אירופה בדצמבר 2018פורסם בפורום אירופה
היי לכולם.
אני רוצה לנסוע לחגוג יום הולדת 40 באירופה בדצמבר הקרוב ואין לי מושג לאן כדאי. ברור לי שיהיה קפוא בכל מקום אבל בוודאי יש מקומות סבירים יותר מבחינת מזג האוויר. שאלתי היא: איזה יעד עדיף? רומא? פראג?
בנוסף, אנחנו שומרי כשרות. האם כדאי לי לקחת מלון ברובע היהודי ברומא (בגלל המסעדות הכשרות) או לקחת מלון יותר קרוב למרכז ולהגיע בכל יום לרובע היהודי לאכול?
תודה על העזרה!
ענבר
-
כרטיסים להופעה של ביונסה ב WEMBLEY בלונדוןפורסם בפורום אירופה
שלום לכולם !
אני מנסה לרכוש שני כרטיסים להופעה של ביונסה בחודש יולי בלונדון בגולדן רינג.
הבעיה היא שאין יותר כרטיסים באתר הרשמי ויש רק דרך VIAGOGO או דרך RESALE של אתר TICKETMASTER
שאלתי היא - יש אנשים שמוכרים ב RESALE וכותבים את מספר השורה, אבל בגולדן רינג למיטב הבנתי אין שורות ומדובר על 2 איזורים גדולים של גולדן רינג בלבד.
האם לקנות כרטיס שמוכרים שבו מצויינת שורה ? הם יקרים באופן משמעותי מכרטיסים שבהם לא מצויינת שורה ושאותם מוכרים ב RESALE
מדובר על עסקה לא זולה ואני מעדיפה לקבל ייעוץ ממישהו שכבר היה שם או התנסה בהופעה מהסוג הזה.
תודה מראש !
ענבר