ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. יויו ישראלי
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

יויו ישראלי

@יויו ישראלי

0
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3286160 גיל 46

יויו ישראלי הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יויו ישראלי

• חווית שירות בביטוח השכרת רכב של חברת carinsurent

לאחר טיול ארוך באירופה, הרכב חזר לחברת ההשכרה עם שריטות בג'אנטים
      לפני ההשכרה רכשתי בטוח החזר השתתפות עצמית של חברת carinsurent
      חוייבתי בחברת ההשכרה בסך של 444 פרנק שוויצרי (בשקלים חוייבתי בסך של 2286.06) פניתי לחברת carinsurent

הם דרשו המון מסמכים:
      צילומים לפני ואחרי השכרת הרכב, כל מסמכי ההשכרה של לקיחת והחזרת הרכב צילום דף החיוב של חברת האשראי שלי וכו'

בתום 7 ימים מיום הגשת המסמכים הם הציעו לקבל חזרה את כל הכסף בחשבון הפייפאל שלי

אני סירבתי בנימוס ודרשתי לקבל את הכסף שלי ישירות לכרטיס האשראי שלי, ולאחר שבוע נתקבל האישור, קיבלתי את כל הסום בסכום שקלי מדוייק כמו שהופיע בדף החיוב אשראי שלי

לסיכום: חברה מוצלחת, רק חשוב להיות מסודר ולשמור את כל מסמכי ההשכרה, ולצלם את הרכב מכל הצדדים, לפני וגם אחרי השכרת הרכב

טיול נעים!

פורסם בפורום טיולי משפחות
      יויו ישראלי
      יויו ישראלי
    • מחפש שותף/ים לטיול מיטיבי לכת – חמשה ימים על שביל ישראל בדצמבר

היי חברים!

שמי יויו, ירושלמי בן 40 ואני עושה את שביל ישראל בקטעים, כל פעם כמה ימים, בתקופת חודש דצמבר הייתי רוצה ללכת בשביל ישראל במשך 5 ימים (ראשון עד חמישי) סה"כ 80 ק"מ

ראשון בבוקר: מתחילים בחניון לילה בארות (ליד מצפה רמון) עד חניון לילה נחל גלד. (ביום הזה בלבד: תיק כבד עם אוכל ליומיים + אוהל/שק שינה, מים מספיק לקחת ליום אחד כי נזמין הטמנת מים לחניון נחל גלד)

שני: מחניון לילה נחל גלד עד מושב ספיר (לינה ואוכל אצל מלאך השביל בספיר [שם נשאיר את ציוד השינה ונאסוף אותו בסיום הטיול ביום חמישי])

שלישי: ממושב ספיר עד חניון לילה נחל ברק (לינה ואוכל אצל מלאך השביל בפארן [הקפצה בתשלום])

רביעי: הקפצה מפארן לשביל [בתשלום] והליכה דרך קניונים של ברק/ורדית עד צומת כביש 40 (צומת ציחור), משם טרמפ למצפה רמון למלאך שביל, לינה אוכל והצטיידות

חמישי: הקפצה ממצפה רמון לחניון בארות, וטיול ספונטני יומי באיזור, בסוף היום חזרה לירושלים

מדובר בקטע קשוח כ-20 עד 25 ק"מ ממוצע ליום כולל עליות וירידות רבות

אני מחפש שותף מיטיב לכת עם ניסיון בהליכות מסיביות וגם שמוכן להשקיע כסף לטיול [ההקפצות יעלו לא מעט כסף, ובנוסף חלק ממקומות הלינה הם בתשלום סמלי 50 ש"ח, הטמנת מים ללילה ראשון].

נא לפנות למייל – בבקשה להשאיר מספר טלפון שלך ואשוב אליך בהקדם:

[email protected]

תודה רבה

פורסם בפורום טיולים בארץ
      יויו ישראלי
      יויו ישראלי
    • מחפש שותף/ים לטיול מיטיבי לכת – חמשה ימים על שביל ישראל בדצמבר

היי חברים!

שמי יויו, ירושלמי בן 40 ואני עושה את שביל ישראל בקטעים, כל פעם כמה ימים, בתקופת חודש דצמבר הייתי רוצה ללכת בשביל ישראל במשך 5 ימים (ראשון עד חמישי) סה"כ 80 ק"מ

ראשון בבוקר: מתחילים בחניון לילה בארות (ליד מצפה רמון) עד חניון לילה נחל גלד. (ביום הזה בלבד: תיק כבד עם אוכל ומים ליומיים)

שני: מחניון לילה נחל גלד עד מושב ספיר (לינה ואוכל אצל מלאך השביל בספיר)

שלישי: ממושב ספיר עד חניון לילה נחל ברק (לינה ואוכל אצל מלאך השביל בפארן [הקפצה בתשלום])

רביעי: הקפצה מפארן לשביל [בתשלום] והליכה דרך קניונים של ברק/ורדית עד צומת כביש 40 (צומת ציחור), משם טרמפ למצפה רמון למלאך שביל, לינה אוכל והצטיידות

חמישי: הקפצה ממצפה רמון לחניון בארות, וטיול ספונטני יומי באיזור, בסוף היום חזרה לירושלים

מדובר בקטע קשוח כ-20 עד 25 ק"מ ממוצע ליום כולל עליות וירידות רבות

אני מחפש שותף מיטיב לכת עם ניסיון בהליכות מסיביות וגם שמוכן להשקיע כסף לטיול [ההקפצות יעלו לא מעט כסף], נא לפנות אלי למייל:

[email protected]

תודה רבה

מצורף תמונות מטיולים קודמים שלי בחורף האחרון בשמורת הרי אילת

פורסם בפורום טיולים בארץ
      יויו ישראלי
      יויו ישראלי
    • RE: המלצה למדריך ירדני נהדר

@Eyal_3176889

שלום ותודה על הטיפ, רציתי לשאול בבקשה האם תוכל לפרט את כל עלויות הטיול יומיים, ואם אפשר גם את המסלול?

פורסם בפורום טיול לירדן
      יויו ישראלי
      יויו ישראלי