ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. an10
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 5
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

an10

@an10

0
    מוניטין
    44
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 203050 גיל 56

an10 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי an10

• צפון ארה"ב - והרוקיס הקנדיים
      היי, אנחנו משפחה זוג עם 2 בנות ,  15 ו- 12 בזמן הטיול. אני מתכננת לטייל בצפון מערב ארה"ב והרוקיס הקנדיים ביולי 2020. יש לי כמה שאלות: בווילסר: המליצו לי בכלליות על ה ZIPLINE, על מופע חוטבי עצים, ולראות דופים שנמצאים "בשיקום. אנחנו מגיעים לוויסלר מוונקובר, נשהה לילה אחד ונמשיך למחרת לקמפלופס בדרכנו לג'ספר. את ה ZIPLINE נעשה ביום המלא. האם עלינו לקנות גם כרטיס לרכבל על מנת לעשות את האומגה ? האם האטרקציות האחרות נמצאות בסמוך? האם גם להן צריך את הרכבל ?  באתר של וויסלר ראיתי שיש גם רכבל גונדולה וגשר תלוי, נראה לי קצת צפוף בלוח הזמנים שלנו, אני צודקת ? ראיתי שיש גם אתרי מים בעיר, האם כדאי וניתן  לשלב אותם ? בקיצור אשמח לכל מידע , קצת הולכת לאיבוד באתרים שלהם: https://www.grousemountain.com/
      https://www.whistler.com/itineraries/family-friendly-fun/
      https://www.whistlerblackcomb.com/explore-the-resort/about-the-resort/whistler-in-summer.aspx
      https://whistler.ziptrek.com/tours
      משם אנחנו ממשיכים ל- 3 לילות בג'ספר ו- 3 לילות בבאנף. אשמח להמלצות מה כדאי לראות שלא יהיה צפוף מידי, אנחנו אוהבים טבע וטיולי טבע , ברמת קושי קלה-בינונית , טיולים רגליים של כשעתיים - שלוש. אשמח גם להמלצות לרפטינג,  טיולי סוסים ואטרקציות נוספות, האם יש פארקי מים למשל.. אפשר גם במקומות האחרים בטיול כמובן
      אנחנו ממשיכים לגליישר פארק ונלון ב kalispell משם ל bozeman נלון לילה אחד ונמשיך
      לילוסטון שם נלון 3 לילות. ומילוסטון ניסע לסיאטל.
      מודה מראש 
      פורסם בפורום טיולי משפחות
      an10
      an10
    • טיול משפחתי אלסקה משולב ארה"ב או קנדה

שלום לכולם,

אנחנו משפחה – עם 2 בנות 15 ו- 12 , אוהבים טבע וגם אטרקציות, חשבתי על טיול בחודש יולי או אמצע יולי -אוג’ של כשלושה שבועות סה”כ כולל טיסות מהארץ , שישלבו את אלסקה וגם את קנדה או ארה”ב כדי להנות גם מנופי מדינות אלו ומאטרקציות כמו לונה פארק ולא רק טבע.

אשמח לשמוע המלצות לתמהיל , האם 10 ימים אלסקה ו- 10 ימים קנדה ו/או ארה”ב ובאיזה חלקים שלהן ? או לחלק אחרת?

לאן כדאי לטוס בהלוך עם טיסות אל-על (מאיפה כדאי לטוס לאנקורג’ ?) ומהיכן כדאי לחזור לארץ? (עשינו טיול משפחתי של מערב ארה”ב – יוסמיטי עד לוס אנג’לס ולאס וגאס כולל הקניון זאיון, ארצ’ס והברייס)

מה העלויות הצפויות , האם כדאי או יש צורך לעשות טיסות פנים באלסקה או לנסוע ברכב, והאם אז הנסיעות ארוכות מאוד?

נשמח ללכת על קרחונים, אולי לשוט לידם..אשמח לכל מידע והמלצות אני בתחילת הברורים.

תודה מראש!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      an10
      an10
    • 3 לילות בקרואטיה - המלצות לאזור בפלטביציה

שלום לכולם,

אנחנו נוסעים בקיץ לוינה וחשבנו לקפוץ לקרואטיה (ברכב כמובן), כדי לטייל בפארק בפלטביציה עם שתי בנותינו - 9.5 ו- 6.

פלטביציה זכור לנו כאחד מהמקומות המהממים שהיינו בהם ונשמח להגיע פעם נוספת.

חשבנו תחילה לשלב  את החופים המדהימים של קוראטיה, באזור SENJ

אך מאחר ואנו מגיעים רק  ל- 3 לילות ובהתחשב בעובדה שמחכות לנו נסיעות של 5 שעות לכל כיוון מוינה וחזרה, נישארים שני ימים מלאים, מתוכם יום אחד יוקדש לפלטביציה , יום נוסף, ועוד שני חצאי ימים .

אשמח להמלצות !

תודה מראש.

an10
      an10
    • סלובניה ואוסטריה חבל קרינתיה-שבועיים בפסח
      שלום לכולם

אנחנו זוג עם 2בנות בגילאי 6 ו- 2.5.
      אני מתכננת טיול לשבועיים בפסח - 17.4 עד 1.5 לסלובניה ואוסטריה-חבל קרינתיה, (בקרואטיה כבר היינו) וצריכה עזרה למסלול.
      נשכור רכב צמוד.

אנחנו אוהבים טבע, טיולים רגליים למשפחות, מסלולים קלים ולא ארוכים.
      בשילוב אטרקציות לילדים ועיירות נחמדות.
      אודה על קבלת מידע מתאים...ואם יש גם מסלול המציע את חלוקת הימים בכל מקום...יהיה נפלא

אני מעדיפה טיולי כוכב כך שרב הנסיעות יהיו עד כשעה או שעה וחצי מבסיס הלינה כדי שלא נבלה את רב זמננו ברכב.
      אשמח לקבל המלצות היכן כדאי ללון, אני מניחה שכדאי יהיה לבחור 2 בסיסים ללינה.
      אשמח לשמוע המלצות על מקומות לינה. (מקווה שלא תפסו את כל המקומות הטובים...)

אשמח לקבל מידע על היעדים המוזכרים בפורום לגבי סלובניה באפריל, מאחר וראיתי שהטיולים באוגוסט.

אשמח למידע בדבר הפעילויות בכלל ולילדים בפרט - האם פתוחות בתקופה זו במיוחד לאור העובדה כי ב 24.4 יש את הפסחא הנוצרי.

בקיצור לכל מידע אודה
      Smile
      an10
      an10
    • RE: טיול לצ`כוסלובקיה-7-10 ימים
      טיול בצ`כיה-7-10 ימים
      נכון נכון, אחרי ששלחתי את ההודעה ראיתי שלא דייקתי. התכוונתי לטיול בצ`כיה - פראג ורחבי המדינה. אשמח לשמוע חוויות ועצות לגבי טיול ברחבי המדינה. מסלול מומלץ, היכן ישנים, כמה זמן כדאי לשהות בכל מקום, וכל מה ששכחתי וכדאי לדעת. תודה ענת
      פורסם בפורום אירופה
      an10
      an10
    • טיול לצ`כוסלובקיה-7-10 ימים
      שלום לכולם חשבתי לנסוע לצ`כוסלובקיה לשבוע עד 10 ימים, כמובן לבקר בפראג, אבל אח''כ חשבתי להמשיך ולראות גם נוף וכפרים. לא משהו ''פנסי'' אבל גם לא להיזרק לגמרי. לשכור רכב , לעשות טיולי יום של כמה שעות כל פעם..... האם זה טיול שווה ?! אשמח לשמוע חוות דע
      פורסם בפורום אירופה
      an10
      an10