תודה רבה על ההתייחוסות והתגובות. נעשה חושבים... אולי נחשב מסלול מחדש...
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ornaadi1
-
RE: הכי הרבה פארקים בשבועיים וחצי :)פורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ornaadi1
-
RE: ניו אורלינס -ממפיס-נשווילפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה. על ההתייחסות המהירה. הרבה אינפרומציה. אני עדיין בתחילת התכנון. אחזור למה שכתבת. תודה רבה .
-
ניו אורלינס -ממפיס-נשווילפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום לכולם
אשמח לעזרה בתכנון טיול/מסלול בין 3 המקומות הנל בשבוע...
22.10 נחיתה בצהריים בנ.א.
24.9 נסיעה לכיוון ממפיס
25.9 ממפיס
26.9 נסיעה לכייון נשוויל
27.9 בצהריים נסיעה לסמוקי
28-30
1.10 תחילת המסע הבייתה . המראה מאטלנטה
מה עושים יום וחצי בניואורלינס?
האם החלוקה הגיונית?
אשמח ואודה לתובנות -
שוב שלום... אז החלטנו לא לוותר... תחילת יולי. יודעת שזה עמוס ולחוץ אבל מבקשות עין יותר מקצועית ממי שמבין. אשמח ואודה להערות יותר להארות יום 1 - נחיתה, ב 10 בבוקר. לקיחת רכב והתקדמות עד פאתי היוסמיטי. לינה בגרובלנד יום 2 - יוסמיטי - מעבר טיוגה. לינה בגרובלנד יום 3 - יוסמיטי - העמק/מרכז השמורה / רפטינג לינה בFRENSO יום 4 - פארק הסקוויה - לינה בבקרספילד יום 5 - יום קשוח בדרכים. ישירות לפייג' יום 6 - אנטילופ - אגם פאוול - פרסת הסוס - לינה בפייג' יום 7 - ZION - לינה בהוריקן יום 8 - ZION -לינה בהוריקן יום 9 - ברייס - לינה בהייץ' יום 10 - תחילת המסע לכיוון ילוסטון. - עדיין לא סגרנו איפה לנים (אולי בסולת לייק סיטי?)מה רואים ואיפה עוצרים בדרך יום 11 - המשך הדרך - לינה ליד הכניסה לפארק יום 12-14 ילוסטון. עדיין לא תיכננו לוז יומי. אשמח להמלצות. טרם סגרנו מקומות לינה יום 15 - אם צריך נשאר עוד יום באזור או שנתחיל לנוע דרומה לכיוןן וואגס יום 16 - סולת לייק סיטי יום 17 - בדרכים...אולי נגיע לעיר ואולי נלון בדרכים... יום 18-20 עיר החטאים והקניות בקצה סופו של היום ה20 עולים על המטוס...
-
תודה רבה על ההתייחוסות והתגובות. נעשה חושבים... אולי נחשב מסלול מחדש...
-
אני ממש פה.... טוב, אז ככה החלטנו שלא מוותרות על הילוסטון . לא נגיע שוב ואנחנו כבר באזור... גם אם הוא קצת רחוק. נהיגה לא מפחידה אותנו. הוספנו עוד יומיים ומבקשת את התייחסותיכם לתכנון המסלול. יום 1 - נחיתה בסאן פרנסיסקו יום 2 - נסיעה ליוסמיטי - הגעה סביב 11... חצי יום בפארק. לינה שם. אשמח להמלצות יום 3 - יוסמיטי לינה באיזור יום 4 - יוסמיטי לינה? יום 5 - נסיעה ללאס וואגס איפה עוצרים בדרך? לינה ליד העיר יום 6 - אנטילופ - פייג פאאול לינה מלון 6 יום 7 - פארק ציון יום 8 פארק ציון ונסיעה לכיוון ברייס יום 9 ברייס יום 10 ברייס ויציאה לכיוון הילוסטון. לינה בסולט לייק סיטי 11. הגעה לילוסטון 12. ילוסטון 13. ילוסטון 14 חזרה לוואגס 15 הגעה לוואגס 16-17 לאס וואגס יום ספייר....אם חסר במהלך הטיול
19 טיסה לארץאשמח להתייחסות. תודה מראש
-
הכי הרבה פארקים בשבועיים וחצי :)פורסם בפורום צפון אמריקה
שלום לכולם
מתכננת טיול פארקים לאומיים במערב. לצערי לרשותי 15 יום נטו. (לא כולל טיסות ויום לפחות בעיר לקניות.)
מתלבטת ומבקשת להבין האם ראלי בכלל לדחוס את כל השווים...:)
ZION, ברייס, אנטילופ,ארצס,ילוסטון,סקוויה,יוסמיטי
ובכל מקרה, אשמח למסלול קווי הכולל כמה שיותר
תודה מראש לעונים ומתייחסים
-
RE: שלכת בוורמונט וניו המפשירפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה על התייחסותך...
- אכן NORTH CONWAY....ולא NEW....
- מעולם לא היתה לי בעיה לנהוג ... מקווה שנסתדר. אנחנו 2 נהגות מנוסות...
- תודה על ההארה לגבי הר מנפילד ודרך המבריחים... אין עוד מקומות שווים להיות בהם באזור סטאוו? האמנם יום אחד מספיק?
- לא מצאתי את האפשרות לעשות קיאקים במקומות שכתבת לי... אולי בגלל שלא כתבת את שמם באנגלית???
או אולי יש לך קישור - ישירות למקום?
- כשאתה אומר 3 ימים בהרים הלבנים , אתה מתכוון 3 לילות ב נורט קונווי.? יש עוד מקומות שווים להגיע אליהם שם? מסלולים? אשמח לקבל רעיונות
תודה שוב מראש...
-
אחרי חיפוש כמעט בכל אתר שקיים בנושא... ולמרות שאין שום וודאות , הבנו שאנחנו מקדימות קצת את המטרה (השלכת) ואין ברירקה אלא, להתחיל בצד המערבי
26.9 נסיעה ישירה לכיוון לייק גורג ומשם ללייק פלאסיד. מסלול HENRY WOOD לינה בלייק פלסיד
27.9 מסלול הליכה PENINSULA TRAILS ונסיעה לAUSABLE CHASM. בסופו נסיעה לברלינגטון .( איפה ואיך עוברים את הנהר??? האם חייבים במעבורת?)
לינה בסטאוו
28.9 עליה להר מנספילד,נסיעה בכביש 160,15, סיור במפעל מייפל, סיור בעיירה...(כרגע בסטטוס של רעיונות...לא סגור עדיין)לינה סטאוו
29.9 אזור סטאוו - דרך המבריחים, שייט קיאקים (אולי עוד משהו אם נספיק) ונסיעה לכיוון ניו קוונווי.
30.9 מסלולים ודרכים בשמורה , כביש 112,KANCAMAGUS ואולי מגלשות הרים אם האתר ATITTASH פתוח...לינה בניונקונווי
1.10 הר ווישנגטון,אווטלט והאזור. לינה בניו קונווי או יציאה לכיוון בר הרבור (אם זה אפשרי ולא עמוס מידי)
2.10 פארק אדכיה
3.10 פארק אכדיה
4.10 מתחילים את הדרך חזרה ... איפה לעצור בדרך? באיזו דרך ? איפה לישון?
5.10 עדיין בדרך חזרה...
6.10 ניויורק
אשמח לתגובות... טיפים... מקומות שפיספסנו... המלצות לינה...מקומות שווים להשביע את הנפש
-
או.קי.... נראה לי שבילבלתי אתכם....
ביום הנחיתה 26.9 הכוונה להגיע לקייפקוד סביב 10:00 לסיים שייט לוויתנים סביב 15:00 ואז להתחיל להצפין קצת משהו כמו שעתיים נסיעה ואז ללון באזור קמדן.
האם זה ריאלי יותר?
ברור לי שהיום הראשון בכל מקרה הוא יום קשוח... או בנהיגה רציפה של לפחות 5 שעות לכיוון ההאדירונדק או על קו החוף לכיוון בר הרבור. אנחנו 2 נהגות... נתמודד(אני מקווה) מה אני מפספסת???
ושוב, אני מבקשת לחדד ולהבין...
האם שייט הלוויתנים בקייפקוד או באכדיה דומה??
תודה על הסבלנות וההענות כבר אמרתי?? באמת שזה לא מובן לי מאיליו. המון תודה
-
אכן כן.. נוחתות בבוסטון.. ואשמח מאוד למסלולים.. אטקרציות...המלצות... כל מה שיכול לעזור לנו לבנות מסלול.