האם מישהו מכיר ספק עם הדרכה בעברית?
המלצות על ספקים, כולל באנגלית, יתקבלו בברכה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי hilasa6
-
טיולי יום מדבליןפורסם בפורום אירופה
-
זוג לא נשוי במרוקוהאם זה נכון כי קיימת מגבלה לבני זוג שאינם נשואים ללון יחד בבתי המלון במרוקו ואף כי לינה משותפת היא מחוץ לחוק. גם לתיירים?פורסם בפורום אפריקה
-
METLIFE STADIUM ניו גרזיפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום, אודה לעזרתכם איך מגיעים מPENN STATION ל METLIFE STADIUM.
ניסיתי לבדוק את הקווים דרך אתרי האינטרנט השונים אך רק יצאתי יותר מבולבלת…
תודה
-
כרטיסי אטרקציות בניו יורקפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום,
מתלבטת לגבי רכישת כרטיסי אטרקציות. על פניו נראה משתלם…
לפי הבנתי – כרטיס האקספלורר מאפשר גמישות בכך שאני קובעת מראש רק מספר אטרקציות מראש בעוד בכרטיס הניו יורק פס הכרטיס כולל “חבילות מובנות” של אטרקציות?
תודה
-
שאלות ויזהפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום
מעונינים בהוצאת ויזה אולם פג תוקפו של הדרכוו הנוכחי בעוד כחצי שנה. ידוע לכם את ניתן למלא הטפסים ולקבוע תור ולאחר קבלת הדרכון החדש לשנות את מספר הדרכון , לפני הראיון כמובן.
בטפסים יש לציין איש קשר בארהב. מה ניתן לכתוב במקום? הם כותבים שניתן לתת פרטים של חברה או חנות שתגיע אליה. קצת מוזר. שם המלון תופס?
-
RE: עלויות דלק - מזרח ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
השאלה היא בשביל להבין מה קורה בכבישי אגרה ברכב שכור בחול. עוד לא יצא לי … ואם אני משווה לכביש 6 פה אז רציתי לדעת מה התהליך. לא בגלל העלויות ברור לי שהן מינוריות.
תודה
-
יום ראשון בוושינגטוןפורסם בפורום צפון אמריקה
האם יש מגבלות לביקור ביום ראשון באתרים המרכזיים? כולל מוזיאון החלל וסיור במטבעה?
תודה
-
RE: עלויות דלק - מזרח ארהבפורסם בפורום צפון אמריקהאיך יודעים מראש אם כביש מסוים הוא כביש אגרה?
האם יש כאלו בדרך מניו יורק לוושינגטון ובאפלו?
תודה
-
RADISSON MARTINIQUE ON BROADWAYפורסם בפורום צפון אמריקה
https://www.radisson.com/new-york-hotel-ny-10001/nynewyrk
אשמח לשמוע חוות דעת על המלון. מה דעתכם לעניין המיקום?
-
עלויות דלק - מזרח ארהבפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום
מנסה לאמוד את ההוצאות הצפויות בטיול הכולל השכרת רכב מניו יורק לכיוון ניאגרה פולס וושינגטון (לא מתוכננות עצירות נופות בדרך כמו פילדלפיה וכו’). כמה להערכתכם עלי לקחת בחשבון שיעלה הדלק? הרכב המתוכנן הוא סוג של ואן כנראה עם נפח מנוע שישתה יותר דלק מרכב רגיל
תודה