ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ROIMO168
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

ROIMO168

@ROIMO168

0
    מוניטין
    15
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3978609 גיל 56

ROIMO168 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ROIMO168

• מעברים בין המדינות, ויזות וכרטיסי יציאה

אני טס במרץ לטיול במזרח- נפאל- מיאנמר- קמבודיה- ויאטנם- הפיליפינים.

יש ברשותי את כרטיסי הטיסה הלוך (לקטמנדו) והחזור (ממנילה). הבנתי שכל מדינה מבקשת כרטיס יציאה ממנה- (קראתי דברים על כרטיסים פיקיבים וכו'). הטיול שלי לא מתוכנן ברמת הימים ולכן אני לא יודע מתי אני אצא מהממדינה- מה גם שאני לא בטוח שהיציאה שלי תהיה בעזרת טיסה (מעברים יבשתיים לדוגמה..)

גם במעמד הנפקת הויזות כרטיס יציאה מתבקש.

איך אפשר לעזאזל לשמור על גמישות עם הנתון? איך אנשים נמצאים במזרח במשך חודשים ארוכים ומתיינדים בקלות? דברים שקראתי רק מסבכים אותי יותר. אשמח לתשובה

עוד שאלה- הבנתי שיש אפשרות לכרטיס גמיש/פתוח. מה זה אומר בפועל? לא משלמים על שינוי?

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ROIMO168
      ROIMO168
    • מעברים בין מדינות במזרח

אני טס למזרח במרץ. מתחיל בנפאל ומשם רוצה לעבור למיאנמר-משם לקמבודיה-משם לויאטנם ולסיים בפיליפינים.

הבנתי שצריך להראות כרטיסי יציאה מכל מדינה- כשנוחתים ומוציאים ויזה (אני מתכנן להוציא ויזה מהארץ, לויאטנם ולמיאנמר). אני רוצה שהטיול יהיה גמיש ולכן אין לי כרטיסי טיסה ממדינה למדינה (רק כרטיס הלוך לקטמנדו וכרטיס חזור מהפיליפינים). מה גם שקיימת האפשרות ליציאה יבשתית מהמדינה.

איך אפשר לשמור על הגמישות בטיול למרות העניין הזה? 

שאלה נוספת- מה זה כרטיס פתוח? כל סוכנות מסבירה משהו אחר. טורקיש איירליינס מאפשרת כרטיס פתוח כזה?

תודה רבה:)

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      ROIMO168
      ROIMO168