ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Yaron m
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 3
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Yaron m

@Yaron m

0
    מוניטין
    24
    צפיות בפרופיל
    3
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3980970 גיל 56

Yaron m הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Yaron m

• RE: השכרת רכב דרך אתר carmaster.co.il. משהו מכיר? שמע? ממליץ?

@שוקי3

יש להם בתקנון קצת מידע עליהם (חברת קארמה טובה תיירות) https://carmaster.co.il/Terms

אבל מתוך  זה שאך אחד לא הגיב עליהם באינטרנת…. נשמע לי מוזר

פורסם בפורום אירופה
      Yaron m
      Yaron m
    • השכרת רכב דרך אתר carmaster.co.il. משהו מכיר? שמע? ממליץ?

שלום לכולם. משהו התנסה בחברת carmaster.co.il (רוצה להזמין רכב לסלובניה לקיץ).

לא מצאתי עליהם חוות דעת.. והייתי רוצה לדעת איך זה לעבוד איתם? אם יצא למשהו להתקל בבעיה איתם? או בבעיה ברכב, במידה וכן- הם עזרו?

פורסם בפורום אירופה
      Yaron m
      Yaron m
    • המלצה לטיול בדולומיטים

אשמח לייעוץ 

אני רוצה לטוס עם המשפחה (5 נפשות) לסלובניה באוגוסט. חשבנו לעשות גיחה של יומיים לאיטליה: להקדיש יום אחד לוונציה ויום אחד לדולמיטים. (אני יודע שזו בקשה לא אפשרית בכלל) אבל- אם היה לכם יום אחד בדולמיטים.. לאן הייתם נוסעים? (רוצים לחוות קצת חוויה של אוסטריה- הרי האלפים), לראות נופים וכו’. (משם נמשיך לכיוון ונציה או לכיוון בלד\מעבר וורשיץ לכן יש עדיפות למקום במרחק נסיעה הגיוני לאחד מהאפשרויות הנ”ל). 

דבר שני, אנחנו מתלבטים עם לקחת רכב גדול (טרנספורטר) או קטן יותר (כמו פולסווגן טוראן). אםנם את רוב הנסיעות ניסע בדרכים הדולות, אך נרצה ליסוע גם בדרכי נוף (הר ווגל, שמורת טריגלב, בדולמיטים וכו’).. יש מקומות שיהיה לא נעים (מלחיץ מסכן וכו’) לסוע עםרכב גדול כמו הטרנספורטר? או שאין בעייה לקחת אותו?

פורסם בפורום אירופה
      Yaron m
      Yaron m