ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. dandiamant99
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 8
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

dandiamant99

@dandiamant99

3
    מוניטין
    3
    צפיות בפרופיל
    8
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 27758 גיל 56

dandiamant99 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי dandiamant99

• RE: מדינות שהשבים מהן מחוייבים בבידוד- גם מחוסנים ומחלימים-3.8.21-עדכונים.

לחזור שוב על מה שכבר נאמר – החשיבה כאן היא לא נכונה, פשוט לא נכונה.

טיסה למדינה כמו גרמניה עם עשירית כמות הנדבקים היומית שלנו – אחרי זה צריך בידוד של שבוע ??  הרי פי 10 יותר מסוכן להסתובב כאן בארץ !

מי שלא מסוגל לחשוב מסתכל על מספר החיוביים שנוחתים בנתב”ג, מבלי לקחת בחשבון (1) יש הרבה חיוביים כי בודקים את כולם ומגלים גם את האסימפטומטים – אם נלך לת”א ונבדוק את כולם ברחוב גם נמצא הרבה חיוביים... (2) מי הטסים ?  צעירים + אנשים שלא יושבים בבית, ככל הנראה אנשים עם יותר הסתברות להידבק – גם אם היו נשארים בארץ, והולכים לברים/מסעדות/לעבודה.

במקום טיפול בנתב”ג הייתי מציע אולי קצת לאכוף עתיית מסיכות בפנים, מה שבעל השפעה גדולה בהרבה. ואם נתב”ג, אולי תאכפו עתיית מסיכות בנתב”ג ! (כי לא עושים את זה).

גילוי נאות – הכותב רוצה לטוס לחו”ל עם משפחתו מבלי לשבת בבידוד שבוע. 

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

@Vadim3238398 אמר:

ראינו את ההצלחות וההשגות של המומחים האמיתיים. 

“לכאן תבוא ואל תוסיף” 

לא כל המומחים מסכימים. 
      ובנסוף – התפקיד שלהם אמור להיות להסביר מה יהיו ההשפעות של מהלכים שונים (עד כמה שיכולים להעריך)
      את זה צריך לשקלל עם השפעות כלכליות ואחרות (למשל זכויות פרט) – ואת השקלול הזה אני מבטיח לך שלא עושים “מומחים”.

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי dandiamant99

• ארקיע לשארם

אני מסתכל על טיסות של ארקיע לשארם.

רשמית מגבלת כבודת היד בטיסות טרולי 7 ק"ג ללא "פריט אישי" (ברוכ החברות מותא גם תיק יד קטן.

אשמח לדעת אם באמת מקפידים - או שכולם עולים למטוס עם הכל...

פורסם בפורום טיול לירדן
      dandiamant99
      dandiamant99

@Vadim3238398

תסתכל ותראה מה קורא שם עכשיו.

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

@Vadim3238398 אמר:

ראינו את ההצלחות וההשגות של המומחים האמיתיים. 

“לכאן תבוא ואל תוסיף” 

לא כל המומחים מסכימים. 
      ובנסוף – התפקיד שלהם אמור להיות להסביר מה יהיו ההשפעות של מהלכים שונים (עד כמה שיכולים להעריך)
      את זה צריך לשקלל עם השפעות כלכליות ואחרות (למשל זכויות פרט) – ואת השקלול הזה אני מבטיח לך שלא עושים “מומחים”.

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

@Vadim3238398

זה פשוט לא נכון – תראה כמה נדבקים וכמה מתים שם !

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

@Vadim3238398

לא לשכוח שבהתחלה הבריטים מתו כמו זבובים.

לגבי מערכת הבריאות הציבורית – התקציב כאן גדל בהרבה בעשור האחרון – בזמן שבאנגליה – מצב מערכת הבריאות קשה. אין כח אדם, יש המתנה ארוכה כשגרה ושביעות רצון מאוד נמוכה. אז זאת לא הבעיה….

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99

לחזור שוב על מה שכבר נאמר – החשיבה כאן היא לא נכונה, פשוט לא נכונה.

טיסה למדינה כמו גרמניה עם עשירית כמות הנדבקים היומית שלנו – אחרי זה צריך בידוד של שבוע ??  הרי פי 10 יותר מסוכן להסתובב כאן בארץ !

מי שלא מסוגל לחשוב מסתכל על מספר החיוביים שנוחתים בנתב”ג, מבלי לקחת בחשבון (1) יש הרבה חיוביים כי בודקים את כולם ומגלים גם את האסימפטומטים – אם נלך לת”א ונבדוק את כולם ברחוב גם נמצא הרבה חיוביים... (2) מי הטסים ?  צעירים + אנשים שלא יושבים בבית, ככל הנראה אנשים עם יותר הסתברות להידבק – גם אם היו נשארים בארץ, והולכים לברים/מסעדות/לעבודה.

במקום טיפול בנתב”ג הייתי מציע אולי קצת לאכוף עתיית מסיכות בפנים, מה שבעל השפעה גדולה בהרבה. ואם נתב”ג, אולי תאכפו עתיית מסיכות בנתב”ג ! (כי לא עושים את זה).

גילוי נאות – הכותב רוצה לטוס לחו”ל עם משפחתו מבלי לשבת בבידוד שבוע. 

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99
    • RE: השכרת רכב בליובלינה

תודה – הסתכלתי שוב ועכשיו אני רואה שמאחורה, ליד ה “B”, באמת יש תאריך (יותר נכון שנה). 

בינ”ל יש אבל בו יש מינימום של מידע...

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99
    • השכרת רכב בליובלינה

אני עומד להשכיר רכב בשדה בשבוע הבא. 

שמתי לב עכשיו שיש דרישה לרישיון שהיה בתוקף שנתיים: אני חידשתי רישיון (תודה רבה למדינה על הטרחה...) ועכשיו התאריך שמופיע לי ברישיון הוא 2017. 

אני בחו”ל ואין אפשרות לקבל את הרישיון הישן. רק צילום. מכיוון שבמשרדי השכרת רכב נוטים להתעקש על קטנות , אני מעט חושש… (למרות שאני כבר 45 ולא נראה שרק עכשיו למדתי לנהוג). 

אשמח לדעת אם למישהו היתה חוויה דומה.

פורסם בפורום אירופה
      dandiamant99
      dandiamant99