היא מציעה בטריפיטי, אני אחפש את התנאים שלה, תודה על העצה של europcar אבדוק איתם גם.. תודה רבה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי Moshe_3572930
-
RE: השכרת רכב בלוס אנג׳לספורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: ויזה לוייטנאם - סוכנות טיולים?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
לידיעה, לאחר בירור נוסף: לאחר סגירת מדריך, מלונות והסעות דרך אותה סוכנות טיולים מקומית בוייטנאם, הוצאת הויזה מתבצעת על ידי המטייל עצמו בעת ההגעה לשדה התעופה בוייטנאם.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Moshe_3572930
-
RE: שאלות לגבי וייטנאם בספטמברפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני רשמתי לגבי זה שצריך סוכן אבל תשים לב שיש בחור שהצליח לרכוש רק את הכרטיס ויזה, יש שם איזה פוסט על מפחד לטוס לבד בהצלחה, אנחנו סגרנו עם סוכן מקומי
-
RE: מפחד לטוס לבדפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אז אולי גם אנחנו נלך איתם ונחסוך קצת, מה השם שלהם? וכמה הם ביקשו?
אני יצאתי מנקודת הנחה שחייבים להזמין הכל כי ככה נאמר לי בשגרירות, אבל אני בודק את זה מחדש עכשיו.
-
RE: חומר נגד יתושים מומלץ להודו ואיפה אפשר לקנותפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
@aljaje
אודומוס עושה את העבודה. ניתן להשיג אותו בקלות בהודו ולא רק בבתי המרקחת.
לא צריך להגזים עם הפחד מיתושים וגם לא מיתושי מלריה, אלא אם כן נכנסים ליערות ולאזורים מוכים.
כילות מוצעות במקומות לינה באזורים בהם יש הרבה יתושים.תודה רוני

-
RE: חומר נגד יתושים מומלץ להודו ואיפה אפשר לקנותפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
קרם https://www.amazon.in/Odomos-Naturals-Non-Sticky-Mosquito-Repellent/dp/B00HVSSZY2
*כל מוצר שיש בו אחוז Deet גבוה(יש בארץ ספריי של Autan), אבל לא לבעלי עור רגיש(והסובלים ממיגרנות - הריח זוועה).- יש כובע עם רשת וחלקי לבוש אחרים נגד ברחשים ויתושים(אם תחפצו להסתובב עם זה, רשת לכל הגוף לא תועיל - נצמדת לגוף כשזזים), בגדים ארוכים עשויים מפשתן גם לא יועילו(ניסיתי בארץ ונעקצתי), אולי בדים מנדפי זיעה שארוגים בצפיפות(?).
שוב פעם את/ה ?? תודה רבה על הכל כבר אמרתי?

-
חומר נגד יתושים מומלץ להודו ואיפה אפשר לקנותפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום,
אשמח לקבל המלצה בנוגע לחומר נגד יתושים, כסף אינו שיקול בדברים האלה, ואיפה כדאי לקנות.
בנוסף האם יש רשת שאפשר לשים על הגוף נגד יתושים או בגד מיוחד מלבד לבוש ארוך (כי חם)?
ֿתודה רבה.
-
RE: מפחד לטוס לבדפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני מתפלא שזה לא עלה עדיין, אבל גם לא באמת קראתי הכל פה. צריך סוכנות נסיעות כדי להיכנס לוייטנאם. יש הליך של קבלת ויזה שמתחיל כשאתה מזמין את הטיול דרכם ומסתיים שאתה לוקח מכתב שהם נותנים לך ומבקש ויזה כשאתה מגיע לוייטנאם. אם אתה צריך עברתי על עשרות סוכנויות וצמצמתי אותם ל 8 הכי טובים מבחינת ביקורות ומחירים. אנחנו כרגע בתהליך של סגירה מול אחד מהם לצורך הגעה לוייטנאם בקרוב. בהצלחה רבה.
-
תודה מוני
בסוף נטוס לווגאס. באל איי ייתכן ונשכור רכב ליומיים (או שניקח מוניות/אובר) -
בינתיים המחירים שראיתי ממש אבל ממש יקרים בהשוואה למה שמתקבל בקאיייק והאמת אני תקוע בעניין ,כי בקאייק המחירים הם סדר גודל של 1000-1200 כולל ביטוח ובארץ 3000 ומעלה. מתלבט אם לוותר על הרעיון של הרכב השכור לצורך נסיעה ב LA ולנסיעה לווגאס פשוט לטוס, כל עזרה תעזור המון, יש אלמנט נוסטלגי עבורנו דווקא בנסיעה לווגאס
-
בינתיים המחירים שראיתי ממש אבל ממש יקרים בהשוואה למה שמתקבל בקאיייק והאמת אני תקוע בעניין ,כי בקאייק המחירים הם סדר גודל של 1000-1200 כולל ביטוח ובארץ 3000 ומעלה. מתלבט אם לוותר על הרעיון של הרכב השכור לצורך נסיעה ב LA ולנסיעה לווגאס פשוט לטוס, כל עזרה תעזור המון, יש אלמנט נוסטלגי עבורנו דווקא בנסיעה לווגאס
-
האם הזמנת כרטיסים מראש אפשרית לוואט פו, ארון והגראנד פאלס?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי,
אני רוצה לבדוק האם אפשר לקנות מראש את הכרטיסים לוואט פו, ארון והגראנד פאלס?
אני יודע שאפשר לקנות במקום, אבל לנו חשוב לקנות מראש.
תודה רבה