ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. traveller26
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 3
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

traveller26

@traveller26

0
    מוניטין
    26
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3985516 גיל 56

traveller26 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי traveller26

• RE: טיול למרכז אמריקה

חשבתי על משהו כמו חודשיים בעיקר בגלל התקציב אבל אשמח ליותר, הסגנון בעיקר תרמילאי, מעוניינת בעיקר בטבע ולראות תרבויות..

והטיסה לישראל כבר משולמת

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      traveller26
      traveller26
    • RE: טיול למרכז אמריקה
      שכחתי להוסיף שאני אשמח לשלב בטיול קורס צלילה
      פורסם בפורום מרכז אמריקה
      traveller26
      traveller26
    • טיול למרכז אמריקה

שלום לכולם,

אני עומדת לצאת בקרוב להדריך במחנה קיץ של הסוכנות בניו יורק.

אני רוצה לאחר המחנה לטוס ולטייל במרכז (ואולי בדרום) אמריקה!!

אין לי הוצאה של טיסה ליבשת וממנה (זה על הסוכנות), אבל כל העניין של טיסות פנים ותחבורה במהלך היבשת על חשבוני.

לאחר ניקוי סכומים של ביטוח לכלל הטיול, התקופה בניו יורק, וציוד (מוצילה ונעליים) שירכש בארה”ב נשאר לי סכום של 17000-20000..

אשמח לקבל ממכם המלצות למדינות שאוכל לטייל בהם בתקציב הנ”ל, הזמן זה לא בעייה.

חשוב לי לטייל בגואטמלה ואני אשמח גם לטייל בקובה, אבל אולי אוותר כדי לחסוך בעלויות הטיסה לאי..

תודה מראש לכל העונים!

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      traveller26
      traveller26
    • קניית ציוד טיולים בארהב

יוצאת להדריך במחנה בארהב ולאחר מכן לטייל במרכז ודרום אמריקה – טיול טרקים. 

אני ממש מתלבטת האם לצאת למחנה עם מזוודה שיש בבית ולקנות בארהב מוצילה ונעלי טיולים או לקנות בארץ טרם היציאה למחנה.

הבנתי שיש אאוטלטים באזור ניו-יורק וניו גרזי (האזור שלי) ושניתן לקבל הנחות בהצגת תעודת שחרור (הבנתי שתעודה ישראלית תקפה).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      traveller26
      traveller26
    • RE: טיול לארבעה שבועות באזור ניו יורק
      חשוב להוסיף שמקום המחנה הוא בפרבר בניו יורק סיטי, ולכן במידה ואני מרחיבה את הטיול ויוצאת ממדינת ניו יורק, אצטרך גם לחזור לשם כדי לחזור ארצה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      traveller26
      traveller26
    • טיול לארבעה שבועות באזור ניו יורק

אני משוחררת טרייה ובקיץ הקרוב אני הולכת להדריך במחנה של הסוכנות היהודי בניו יורק. יש לנו ויזת חילופי תרבויות המאשרת להישאר בתחומי ארהב עד 30 יום מסיום המחנה, מה שנותן לי עוד 4 שבועות (וסופש) לטייל בארהב. אני עדיין לא בטוחה שאני הולכת לנצל כל התקופה.

הסוכנות היהודית ממנים לנו טיסה הלוך בתחילת תקופת המחנה וטיסה חזור בתאריך לבחירתנו.

כמה שאלות:
      *כרגע אני עדיין לא יודעת מי ידריך איתי במחנה והאם הם ירצו לטייל. אני מעולם לא טיילתי לבד וקצת חוששת מזה, האם יש כאן כאלה שטיילו לבד והיו להם חוויות רעות?

*במידה ואחליט לטייל לבד, האם אתם מכירים דרכים להכיר אנשים בחול? (ממש מקומות להכיר אנשים חדשים תוך כדי הטיול)

*אשמח לקבל המלצות לפנינים נסתרות בניו יורק

*האם חודש בניו יורק זה מוגזם? באילו עוד מקומות כדאי לבקר (טיסה חזרה לארץ יוצאת מניו יורק)

*במידה ואני כן אשאר את מלוא התקופה מהו התקציב המומלץ (שהייה בהוסטלים, תחבורה ציבורית, ללא מסעדות יקרות)

אני מבינה שיש לי מלא שאלות והן דיי מבולגנות, אני לא רוצה לדחות את התכנון כדי שבמידה ואני אצטרך להזמין טיסות / חדרים וכו’ אני לא אדפק מהמחירים..

תודה מראש לעונים!

פורסם בפורום צפון אמריקה
      traveller26
      traveller26