בפברואר בטוח יהיה על אף שבעוד שבועיים כדאי לעקוב באתר שלהם ולראות אם כבר מתחיל לרדת ואז גם בינואר יהיה.
בכל מקרה, ינואר ופברואר לא יציבים מבחינת סופות שלגים ורוחות בבנסקו (הייתי שם בינואר ויומיים הלכו לי כי רוב המסלולים נסגרו).
בפברואר בטוח יהיה על אף שבעוד שבועיים כדאי לעקוב באתר שלהם ולראות אם כבר מתחיל לרדת ואז גם בינואר יהיה.
בכל מקרה, ינואר ופברואר לא יציבים מבחינת סופות שלגים ורוחות בבנסקו (הייתי שם בינואר ויומיים הלכו לי כי רוב המסלולים נסגרו).
נסעתי איתם בעבר והיה מצוין. מסודרים, נחמדים, הגונים.
אני נוסע איתם שוב במרץ 2019.
ברמה בינונית/מתקדם, גילאים 22-55. 26-30/1/24 צרמאט שווייץ
מסכים איתך לגמרי!
אין שחור לבן ויש כאן חברים שמפרטים מחירים לכאורה זולים אבל בלי עוד מרכיבים כמו ציוד והדרכה, שאילו היו מוסיפים אותם באופן פרטי, היו מגיעים לאותם מחירים כמו מאורגן. אבל יש גם כאלה שלא וזה תלוי ביעד ובמועד כמובן.
למתחילים – לטעמי מאורגן תמיד יותר משתלם כי תמיד יצטרכו הדרכה וציוד.
אני למשל נוסע לרוב לבד ולכן עבורי ארגון עצמאי הרבה יותר יקר (חדר ליחיד יקר משמעותית מזוגי ובטח יותר מדירות בחלוקה למספר אנשים).
בקיצור חברים, השוואות זה תמיד טוב, בטח להתיעצות, אבל לא תמיד נכון לכולם.
קמפיטלו אחלה עיירה וגם בין הזולות שם.
נוחה מאוד לעלייה לאתר.
הייתי שם השנה במרץ והיה מעולה
נסעתי איתם בעבר והיה מצוין. מסודרים, נחמדים, הגונים.
אני נוסע איתם שוב במרץ 2019.
היי חברים.
אני גולש מתקדם והחלטתי השנה לגלוש בסלה רונדה.
באיזו עיירה/איזור מומלץ להתמקם?
האם יש המלצות על מלון מסויים?
תודה
המלון הטוב והקרוב ביותר למעליות – hotel strass
כל מי שהיה שים יצטרף אליי. יציאה מהמלון ישר למעליות (30 צעדים).
עם זאת, הוא המלון המבוקש ביותר ולדעתי גם היקר במאיירהופן, אבל משתלם!
היי.
ללא ספק בנסקו!
מכל אחת מהסיבות שפירטתם – הדרכה מעולה, אתר לא גדול ומתאים למתחילים, תנאי שלג טובים (אפילו בסוף עונה) ומחירים בדיחה ביחס לכל מקום אחר.
אני ממש מסכים עם Idude
למתחילים - אין צורך באתר גדול ומבלבל(ממליץ על בנסקו בבולגריה או אנדורה).
תבדקו שיש המלצות על בית הספר ואם אין הגבלת כסף לכו על הדרכה פרטית - גרף שיפור גבוה בזמן קצר.
סקי עדיף על סנובורד מכל הסיבות שפירט Idude.
לכו על משהו מאורגן. החבילות שיש מצוינות (פינגווין, סקי דיל, אופיר טורס ויש עוד הרבה) בתוספת הדרכה וציוד בסיסי. בתחילת הדרך עדיף שיהיה לכם איש קשר ישראלי באתר שמבין משהו בסקי ובמקום. גם כך לרוב ההפרש בין מאורגן לפרטי - זניח (אני טס לסקי באוסטריה במרץ וכל הבדיקות שעשיתי לאותו מלון עם כל החבילה, יצאו יקרות יותר בפרטיל עומת מאורגן).
חשוב!!! מועד היציאה. חודשים ינואר- פברואר אינם יציבים מבחינת סופות שלגים, ערפל וכו' ולכן בהתחלה מבאס שיורדים יום או יומיים מהגלישה. ממליץ ללכת החל מאמצע מרץ.