ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. אלון_3449053
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 2
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

אלון_3449053

@אלון_3449053

0
    מוניטין
    14
    צפיות בפרופיל
    2
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3449053 גיל 56

אלון_3449053 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי אלון_3449053

• אוסטריה למשך 10 ימים
      היי חברים, אני טס לאוסטריה באוגוסט והייתי רוצה המלצה לעשרה ימים כאשר וינה וזלצבורג הינם בגדר חובה. הייתי רוצה בטיול הזה בעיקר לבלות בערים, חיי לילה, ארמונות וטירות.
      בכל מקרה הייתי רוצה לראות עוד ערים ועוד נופים במקומות אחרים במדינה. עם זאת לא הייתי רוצה שזה יהיה צפוף מדי ולכן אני מבקש את עזרתכם. הרעיון הינו להתחיל בוינה ובסיום לעלות למינכן. יש לציין שאני בלי רכב. מתכנן בעיקר לישון בהוסטלים ואולי לעשות קאוצ’סארפינג.
      אני יודע שיש המון מידע כאן באתר, עם זאת כמות המידע גם מבלבלת מאוד ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בהתאם לצרכים האישיים שלי. 
      פורסם בפורום אירופה
      אלון_3449053
      אלון_3449053
    • עזרה בבניית מסלול בחבל הבלקן
      היי חברים, אני מעוניין לטייל כ 40 יום בחבל הבלקן מחודש אוגוסט עד- ספטמבר תחילת אוקטובר. בטיול שלי אני בעיקר רוצה לזוז מעיר לעיר, ולעשות couchsurfing אם כי אני כן ארצה לבקר ולראות טבע, לצאת לטיולי יום יפים וגם לעשות 2-3 טרקים. אבל לא יותר מדי. אני מקווה שהבנתם את אופי הטיול.
      אני מאוד מתקשה לבנות מסלול, על כמה מדינות צריך להתמקד ב40 יום ? והאם להתחיל בקוראטיה מזרחה או שעדיף להתחיל ברומניה מערבה ? 
      שתי מדינות שאני לא רוצה לוותר עליהן הן מונטונגרו וקוראטיה. 
      אני יודע שיש הרבה מידע באתר אבל עדיין הייתי רוצה לקבל תגובה אישית בהתאם לנתונים שרשמתי כאן.
      חג שמח!
      פורסם בפורום אירופה
      אלון_3449053
      אלון_3449053