פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי olena
-
טופס ויזהפורסם בפורום צפון אמריקה
שלום רב. אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי. ממלא טופס בקשה לויזה. יש לי ויזה שמסתיימת תיכף, ומעוניינת לחדש אותה. בטופס יש שאלה על שם משפחה קודם (נעורים). היה לי שם נעורים, אך הוא לא מופיע בדרכון ובויזה קודמת, רק בתעודת זהות. בטופס רשום בפרוש שכל הנתונים בעמוד הזה חייבים להתאים לדרכון שלי (passport). אז מה זה אומר בעצם, ש”אין לי שם נעורים”?
תודה רבה
-
RE: שבוע בספרד לזוגפורסם בפורום אירופה
ממליצה מאוד לא לוותר על האלהמברה – אחד המקומות המדהימים בטיול שלנו בספרד, וגם באזור גרנדה -שמורת טבע
Sierra Nevada
-
RE: טיסה לסנט פטרסבורג עם חברת Rossiyaפורסם בפורום אירופה
טסתי איתם כמה וכמה פעמים בטיסה מכאן לבנט פטרסבורג. היה מצוין
-
RE: טיול לרוסיהפורסם בפורום אירופה
שתי הערים ממש לא דומות אחת לשנייה. שונות לגמרי גם ביופי וגם באופי. הייתי ממליצה לא לשלב ביניהם, ודווקא בפעם הראשונה לטוס, כמובן, לסנט פטרסבורג המדהימה. אפשר חופשי להקדיש לה שבוע- שבוע וחצי. זאת עיר ענקית ויש מלא מה לראות בכל התחומים – תרבות, ארכיטקטורה, היסטוריה, טבע, בידור ועוד. זאת עיר מיוחדת במינה, הבנויה על מים. העיר מתפרשת על 42 איים, ויש לה יותר מ-800 גשרים, מעל 20 מהם נפתחים למעבר ספינות – מחזה מרהיב. העיר היא אתר מורשת של אונסקו. מומלץ, מומלץ, מומלץ
-
רכב ברומניהפורסם בפורום אירופה
שלום. אודה מאוד על התייעצות – בפברואר שוכרים רכב בשדה התעופה בוקרשט ונוסעים לסינאיה לכמה ימים. הרכב ישמש גם לנסיעות באזור. 2 אנשים. מה עדיף שם, רכב קטן או יותר גדול מבחינת הנהיגה בחורף? בקיץ באירופה נוכחנו לדעת שרכב קטן די נוח בכבישים מפותלים. לא מכירה בחורף. תודה
-
השכרת רכב ברומניה לסינאיהפורסם בפורום סקי וסנובורד
שלום. אודה מאוד על התייעצות – בפברואר שוכרים רכב בשדה התעופה בוקרשט ונוסעים לסינאיה לכמה ימים. הרכב ישמש גם לנסיעות באזור. 2 אנשים. מה עדיף שם, רכב קטן או יותר גדול מבחינת הנהיגה בחורף? בקיץ באירופה נוכחנו לדעת שרכב קטן די נוח בכבישים מפותלים. לא מכירה בחורף. תודה
-
RE: הגבלת גיל ברכבל במלצ'זינה (Malcesine) - גארדהפורסם בפורום טיולי משפחותהגבלת גיל ברכבל במלצ'זינה (Malcesine) - גארדה
אין שום בעיה. לא ראיתי מישהו עם עגלה, אבל ראיתי הרבה עם מנשא.
-
RE: מחפש מקום מעולה ללילה אחד ליד שדה התעופה מלפנסהפורסם בפורום אירופהמחפש מקום מעולה ללילה אחד ליד שדה התעופה מלפנסה
בתוך הטרמינל 1 אחרי הביקורת דרכונים וקבלת המזוודות הולכים לפי השלטים Terminal bus. אם אני זוכרת נכון, זה בקומה התחתונה. בתחנה זו אוסף השאטל שנוסע לטרמינל 2, וגם באמצע הדרך עוצר למי שצריך לבתי מלון. הוא עוצר באמצע הכביש, וזה לא ממש מואר. לא להיבהל, הבית מלון מסתתר מאחורי העצים כ-200 מ׳ משם.