תבדוק ותזמין כבר באינטרנט ski republic יש להם מלא סניפים בואל דיזר
אני מאמין שדרכם את יכול להשכיר בחצי מחיר מכל השאר ולחסוך הרבה כסף
שלח לי לייק אם זה עזר לך
שלח לי לייק אם זה עזר לך
לכל הכותבים תודה ,מצאתי פתרון 1.התקשרתי לסיקס באזל צד צרפתי והם מוכנים לתת צמגי חורף תמורת 15 יורו ליום(בארץ סיקסט לא מוכנים לתת את השירות הזה,כנראה קשה להם להתקשר ולתאם) 2.ישנה עיירה בצד הגרמני לנקראת לוראך 20קמ השדה תעופה של באזל והם משכירים רכבים אם צמגי חורף בלי עלות נוספת שכן בגרמניה זה חובה,אני צריך לסוע בחשמלית עד לשם ולהביא את הרכב
מחפש המלצה על חברה להשכרת רכב מוינה מנסיון אישי שלכם
מחפש המלצה על אתר באוסטריה נוחת בוינה ,שני הורים שני מתבגרים רמה בינוני,
תודה אשמח לשמוע ,אנחנו נוסעים ללזארק אתר ממומלץ, אפשרות נוספת ולטורן או טין
לגבי הסקי פס המחיר שקיבלנו זה רק עם אנחנו רוכשים את הסקי פס בהרכב משפחתי של לפחות שני מבוגרים ושני ילדים והמינימום ימים זה שישה ימים,לסקי פס משפחתי
תודה על תשובה ,אפשר לקבל את הנייד שלך לבירורים נוספים לגבי השכרת ציוד והשכרת רכב
תודה ,איתן
אנחנו נוסעים ללזארק עוד חודש שני מבוגרים 4 ילדים גילים 11,12,12,14 קיבלנו הצעה לשישה ימי סקי 212 יורו לבן אדם כולל יום גלישה בלה פלאן ,האם האתר שאתה ממליץ עליו הוא הצעה יותר זולה משמעותית ,כלומר כמה זה צריך לצאת לנו לחמישה ימים (לא הייתה גמישות וההצעה שקיבלנו זה לשישה ימי גלישה. )מי החברה הזו שמנפיקה את הסקי פס?
תודה ,איתן
שלח לי לייק אם זה עזר לך
אני יוצא נוחת בפסח בשדה התעופה בליון צרפת לחופשת סקי ,אנחנו 4 אנשים מבקש המלצה על חברת רכב זולה ואמינה אין צורך בצמיגי חורף או שרשרות.האם מי שהוא השכיר פעם רכב מהאתר של איזי ג’ט. האם יש הבדל משמעותי בין חברות הרכב כגון סיקס ,אוויס הרץ וכו….