פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי hoffert
-
RE: מסלול ברומניהפורסם בפורום אירופה
שלום לך . אשמח מאד לקבל את המסלול .תודה מראש זלדה [email protected]
-
רומניהפורסם בפורום אירופה
שלום רב
אנחנו מישפחה עם ילדים קטנים מגיעים לבוקרשט באוגוסט . הטיסה נוחתת בשעות הצהריים..שכרנו רכבים והתוכנית היא לנסוע ישר לברשוב. הדרך ארוכה ונירצה לעשות כמה תחנות בדרך . מה ממליצים?חשבנו לטייל בכפרים אותנתיים עם סוס ועגלה . מישהו ממליץ?.מכיר? התלבטות נוספת היא האם עדיף במקום לשכור שני רכבים לקחת נהג עם רכב גדול.שיהיה צמוד אלינו לכמה ימים. . מניסיון מה עדיף? תודה מראש זלדה
-
RE: רומניה עם ילדים- שאלות קונקרטיות :-)פורסם בפורום אירופה
שלוםרב גם אנחנו נהיה הקיץ ברומניה גם נוחתים בבוקרשט ומשם נוסעים עם רכבים שכורים לברשוב .האם אתם לקחתם נהג? או ששכרתם רכב? אנחנו מתלבטים . אומנם שכרנו רכב אבל אפשר לבטל. מה התוכנית שלכם בדרך מבוקרשט לברשוב אנחנו חשבנו לעשות תחנה אחת בטירת בראן . אבל אני חוששת שיהיה כבר מאוחר ויהיה סגור. דוקא חשבתי לעבור בכפרי צוענים אותנתיים אבל לא מצאתי בינתיים.רוב השהות שלנו נהיה בברשוב לכן אשמח אם תשלחי לי את התוכנית שלכם לימים שאתם בברשוב והסביבה . רק ביום האחרון נהיה בבוקרשט .תודה מראש זלדה
-
טיול לרומניה-מרחצאותפורסם בפורום אירופה
בטיול שלנו לרומניה רצינו לשלב ביקור של חצי יום במרחצאות מכיוון שנהיה רוב הזמן בברשוב חשבנו ללכת למופטה שבקובסה . האם אפשרי לבוא למופטה לא דרך חבילה בבית מלון? האם אפשרי לעשות ביקור אחד ואיך כל מה שאני רואה באתרים המפורסמים זה חבילות שלמות כולל מלון. והאם יש באזור ברשוב מרחצאות בריאות שמתאימים לביקור חצי יומי?תודה מראש זלדה
-
רומניהפורסם בפורום אירופה
שלום לחברי הפורום מנסה לתכנן את הטיול שלנו לרומניה בקיץ .אנחנו 6 מבוגרים 4 ילדים בגילאי 6 8 2 . נוחתים בבוקרשט מחפשת דירה גדולה באיזור בית הכנסת קורל. אולי נהיה שבת בבוקרשט או שאולי מיד עם ההגעה לבוקרשט ניסע לברשוב אז אני מחפשת גם דירה גדולה ליד בית הכנסת בברשוב. מה עדיף להישאר שבת בבוקרשט ולהמשיך לברשוב ביום ראשון או שלהיות בברשוב שבת?ורק בסוף הטיול לחזור ליום אחד לבוקרשט. הטיסה שלנו חזור היא בשעה 11 בבוקר צריך להיות שעתיים קודם בשדה האם כידאי לעשות את הלילה האחרון בבוקרשט או שלצאת מוקדם בבוקר מברשוב .אני חוששת מפקקים .לקחנו 2 רכבים בשכירות אבל אנחנו מתלבטים אולי עדיף לקחת רכב גדול לשבוע עם נהג . מה מומלץ?מבחינת המסלול מה מומלץ?אשמח לתשובתם .תודה זלדה
-
טיול לרומניהפורסם בפורום טיולי משפחות
אנחנו משפחה של 10 עם 4 ילדים בגיל 2 עד 8 מתכננים נסיעה לרומניה בחודש אוגוסט נוחתים בבוקרשט היום חמישי שכרנו רכבים ןנהיה עד יום ראשון בבוקרשט ומשם לברשוב עד יום חמישיח
האם עדיף לקחת נהג עם רכב ל10 או להשאר עם המכוניות השכורות
ברור לנו שניצטרך לעשות כמה תחנות בדרך מבוקרשט לברשוב . העענו שמחים לו היינו יכולים לעשות ביקור בכפרים מענינים בדרן. מישהו מכיר?
חשבנו גם על טירת בראן רק שאני חוששת מתורים ארוכים. האם אכן התורים ארוכים? עד איזה שעה פתוח?
יש לנו 3 ימים מלאים בברשוב
חשבנו ללכת ביום שני לפארק מגלשות ההרים בבושטני רק שאניי לא יודעת שעות הפעילות האם מומלץ?
לפארק החבלים ומשם לבית הכנסת לכנסיהשחורה
ביום שלישי
פארק הדובים
סינאיה הרכבל והארמון
יש גם רכבל טמפה בברשוב? מומלץ? עדיף?
יום רביעי
רכבל טמפה
לונה פארק לילדים המבוגרים מרכז קניות מה עדי< שיהי איכותי וזול?
פארק מים .מה מומלץ?
ביום חמישי יש לנו טיסה ב11 כלומר צריך להיות בשדה ב9 . האם הגיוני לצאת לפנות בוקר מברשוב. כמה שעות נסיעה בבוקר? או שעדיף לנו לחזור בערב לישון בבוקרשט?
בעיניין הלינה לקחנו דירה דרך בוקינג בבוקרשט לא רחוק מבית הכנסת קורל . אנחנו דתיים האם לא תהיה בעיה להיכנס לבית הכנסת לתפילות? האם מישהו מכיר וממליץ על דירה קרובה לבית הכנסת ל10 כולל ילדים עם מיטבח מאובזר?
גםם בברשוב ניצטרל דירה בתוך העיר .מישהו מכיר? ממליץ?
אשמח לתגובתכם זלדה
-
האנדרטה לראול ולנברג בבודפשטאבקש לברר איפה בבודפשט נימצת האנדרטה שהקימה ממשלת הונגריה לזכרו של ראול ולנברג ואני לא מתכוונת ללוח הזיכרון שישנו בחצר בית הכנסת הדוהנייפורסם בפורום אירופה