שירלי מככונת את תוכנת ה HERE אל הקתדרלה. מנסים להגיע ל “ מופע “ השעון של השעה 12.30 . משתדלים לעקוב אחרי התוכנה אבל לא באמת צריך קתדרלת נוטרדם נראית מכל מקום בעיר ולא מאד קשה להגיע אליה.
הבעיה שרובע פטיט פרנס כל כך יפה וציורי שאנחנו לוקחים את הזמן , נעצרים לצלומים , דוגמים שווקים בדרך, כך שמגיעים לקתדרלה בדיוק בשתיים עשרה וחצי ולא רגע קודם .
אני זוכרת שהכניסה “לשעון “ מצד ימין. הייתי כאן עם הילדים לפני כמעט עשור.
גם שירלי זוכרת זאת. אבל השלטים מראים הפוך. כל השלטים מורים שהכניסה מהצד השני .
טוב , מי אנחנו שנתווכח ?? הולכים בכוון השלטים. מקיפים את המבנה , סובבים סובבים ולא מוצאים כניסה. עד שמצאנו את הדלת הנכונה כבר חלפה עברה לה השעה ולא ניתן להכנס. זו כמובן היתה הכניסה אותה זכרנו. 
כמו כן מסתבר שכדי להכנס ולראות את השעון בפעולה צריך לקנות כרטיסים מראש ( 2 יורו הכניסה).
נו שוין … לא נורא אני מנסה לעודד. גם כך המופע הזה “לא משהו” . חצי סבוב של הבובות, קו קו אחד של התרנגול וזהו . ”ממש לא הפסד”.
אפילו להכנס ולראות את הקתדרלה היפה לא ניתן . הפסקה בבקורים עד השעה 14.
כבר מגלה .. עוד תהיה חוויה מתקנת . 
חושבים איך להמשיך ?? לשירלי יש עניינים נוסטלגים לבדוק בעיר. מחליטים להתפצל וקובעים להפגש בשעה שתיים בכניסה לקתדרלה.
הנה כמה תמונות מסביבת הקתדרלה והשווקים – גוטנבורג – השוק הפורטוגזי והעץ הגדול בכיכר קלבר שדגמנו אנחנו בסבוב שלנו .
הכי כיף פשוט להסתובב ברחובות הקטנים שליד הקתדרלה. הם מקושטים כל כך יפה. פשוט חגיגה. שותים יין חם . קונים פרצעל ( קר) ומקרונים לבת . רואים הופעת רחוב.
הכל יפה וחגיגי מאד מאד !!