התחלתי להילחץ...
כבר הרבה שנים אנחנו מתכננים את הנסיעה ובשבת הקרובה אנו נוסעים לחודש וחצי. אחותי (שמפחדת שניסע) שלחה לי הבוקר תמונות מבנגקוק ונראה שכולם שם עם מסכות בגלל הנגיף.
לדעתכם זה היסטרי עד כדי לבטל?
תודה רבה
התחלתי להילחץ...
כבר הרבה שנים אנחנו מתכננים את הנסיעה ובשבת הקרובה אנו נוסעים לחודש וחצי. אחותי (שמפחדת שניסע) שלחה לי הבוקר תמונות מבנגקוק ונראה שכולם שם עם מסכות בגלל הנגיף.
לדעתכם זה היסטרי עד כדי לבטל?
תודה רבה
שלום לכם, אשמח לעצתכם
סוף סוף סיימנו לתכנן את 11 הימים הראשונים שהם חלק הצפון בנסיעתנו (בעזרתה המדהימה ומלאת הסבלנות של ליאת, מ"כוכב הצפון")
עכשיו אנחנו רוצים לתכנן את שאר הנסיעה. גילינו שנוצר לנו "ספייר" של כמה ימים ואנחנו בהתלבטות אם להוסיף גיחה למקדשי אנגקור בין הצפון לפוקט או להיות צנועים יותר ולהוסיף גיחה לקנצ'נבורי ואמפאווה מבנגקוק. אני אישית נמשך יותר למקדשי אנגקור אבל אני לא מכיר מקומות אלו ואשמח שוב להעזר בנסיון ובידע שלכם
אשמח גם להערכתכם האם גיחה לשלושה לילות לסיאם ריפ מספיקה כדי למצות את מקדשי אנגקור
תודה רבה
אני עוקב בפורום כבר המון זמן ועכשיו (סוף סוף) אנחנו מתכננים לנסוע בפעם הראשונה.
אני יודע שחלקכם כבר אלרגיים לנודניקים שצריכים עזרה בתכנון טיול, אבל אני לא מצליח
אני מנסה לבנות תוכנית של כחודש פלוס, בדצמבר הקרוב, לזוג בני 60. הבעיה שכל דבר שאני קורא עליו קשה לי לוותר עליו. ואם אני לא רוצה שזו תהיה נסיעה לשנה אז אני צריך את עזרתכם.
היינו רוצים להתחיל בצפון, עם נהג/מדריך פרטי בדגש אתני על שבטים מקומיים ודגש על טבע (לא אתגרי).
עם פאי? בלי פאי?
היינו רוצים לכלול בטיול את איי המערב ואם הזמן מאפשר אז שיכלול גם
כמה ימים פוקט
קצת ימים קופיפי
קצת ימים ריילי ביץ'
אם זה ריאלי היינו רוצים גם להקדיש כמה ימים לשמורת קאו סוק או קאו לק
וגם כמה ימים לבנגקוק. גם לקניות אבל גם לביקור באתרים.
כל עצה והדרכה יתקבלו בתודה ואהבה
חג שמח
שני הסרגלים למעלה (הכתום של “למטייל” והלבן של הפורומים) תופסים בערך שליש מגובה המסך. אם בכל זאת אני אוצה לקרוא משהו אני צריך להקטין את התצוגה כל כך שהכתב נהיה בגודל קקי של נמלים, ועיני המתבגרות לא מצליחות לקרוא. אם פיתחתם טכניקות איך לקרוא אשמח ללמוד מנסיונכם.
תודה רבה
שלום לכם
מתכננים את נסיעתנו (הראשונה) לטורקיה. באנטליה אנחנו מתכננים לשכור רכב ובסיום פרק אנטליה לנסוע לקפדוקיה. בגלל שזו נהיגה ארוכה חשבנו לעצור לילה בקוניה. לחפש הופעה של הדרווישים או טקס "זיכר" אם נמצא כזה.
שאלותינו הן -
* האם שווה להקדיש זמן לקוניה? מה מומלץ שם?
* יש איזו דרך אחרת שאתם ממליצים עליה? אם כן מה יש בה?
תודה רבה